Bende de pko var canım inşallah güzel sonuçlar alacağımız zaman yakındırYaa çok üzüldüm inşallah önümüz de ki ay olacaksizin kaçıncı denemenizdi bir de sorununuz nedir bende pko var malesef
5 6 ay kadar oldu deniyoruz pko olduğu için ilaç kullanıyorum ben bu ay letu verdi bakalım ne olacakYaa çok üzüldüm inşallah önümüz de ki ay olacaksizin kaçıncı denemenizdi bir de sorununuz nedir bende pko var malesef
Ay inşallah canımBende de pko var canım inşallah güzel sonuçlar alacağımız zaman yakındır
Ne zaman test vereceksin5 6 ay kadar oldu deniyoruz pko olduğu için ilaç kullanıyorum ben bu ay letu verdi bakalım ne olacak
Cok teşekkür ederim bende gittim Lh değerlerime baktı adetin 21 günü Protestan ıma bakmak için tekrardan çağırdı bakalım inşallah hersey gönlümüzce olurmerhaba; kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gittim ben
Ayın 21inde pregesteron diye bi test istedi onu yaptırıp sonucunu götürücem bakalımNe zaman test vereceksin
Ne zaman test vereceks
Beni de aynı gün çağırdı umarım güzel sonuçlarla dönerizCok teşekkür ederim bende gittim Lh değerlerime baktı adetin 21 günü Protestan ıma bakmak için tekrardan çağırdı bakalım inşallah hersey gönlümüzce olur
Yaa hadi hayırlısı inşallah benim 19 aylik bi oğlum var 2. Yide çok istiyorum sizin ilk mi yumrtlama gördünüz mü bu ay yaa çok heyecanlı bi süreçBeni de aynı gün çağırdı umarım güzel sonuçlarla döneriz
Salı günü doktora gidicem kontrole yumurtlama olmuş mu orda görücezYaa hadi hayırlısı inşallah benim 19 aylik bi oğlum var 2. Yide çok istiyorum sizin ilk mi yumrtlama gördünüz mü bu ay yaa çok heyecanlı bi süreç
Amin canım rabbim sağlıkla kucağını doldursun inşallah, bende cuma günü gideceğim, durumla ilgili bilgilendirelim birbirimizi belki kader arkadaşı oluruz guzel haberlerleSalı günü doktora gidicem kontrole yumurtlama olmuş mu orda görücezilk benim ben de çok istiyorum inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
Zaman bilgisi hakkında bilgim yok maalesefMerhabalar, klomen vb muadili ilaçlar kullanıldığında diğer zamanlara göre yumurtlama daha erken mi oluyor, daha geç mi oluyor yoksa değişmiyor mu zamanı bilgisi olan var mıdır?
Progesteron 39.3 çıktı doktorum gayet güzel bi değer dediAmin canım rabbim sağlıkla kucağını doldursun inşallah, bende cuma günü gideceğim, durumla ilgili bilgilendirelim birbirimizi belki kader arkadaşı oluruz guzel haberlerle
Yaa hadi hayırlısı inşallah benim 19 aylik bi oğlum var 2. Yide çok istiyorum sizin ilk mi yumrtlama gördünüz mü bu ay yaa çok heyecanlı bi süreç
Teşekkürler cevap içinZaman bilgisi hakkında bilgim yok maalesef
Progesteron 39.3 çıktı doktorum gayet güzel bi değer dedisen çıktın mı bugün doktora
Yaa cok sevindim hayırlısı olsun baya güzel çıkmış yani yumrtlama olmuş demi ben pek anlamadığım içinProgesteron 39.3 çıktı doktorum gayet güzel bi değer dedisen çıktın mı bugün doktora
Merhaba, bende 39 yaşındayım amh bakılmadı adetimin 21. Günü yani cuma gü progesteron icin doktorum cagirdi bakalım nasıl bi süreç bizi bekliyor, sadece aderin 3. Gunu bazı tesler yapıldı LH vs. . Gibi, bu arada 9 aydir deniyorum her ay erken gebelik testi yapoyorum ama 2 kez erken gebelik testinde cift cizgi gördüm bi umutlandım ama adet oldum sanırım kimyasal gebelik oluyor bakalım hayırlısı insalalh ... senin için klomwni neden başlattı peki ? Ne kadar süredir demiyorsun insallah 2. Bebislerimizi de rabbim nasip ederselam bende aynı sizin gibi 2. cocuk ıcın uğrasıyorum. klomen başladım bugun son gündü 30unda da kontrole gideceğim. buarada benim yaşta 39. sizin amh falan nasıl bakıldı mı?
Ay inşallah umutlanmak da istemiyorum bi yandanYaa cok sevindim hayırlısı olsun baya güzel çıkmış yani yumrtlama olmuş demi ben pek anlamadığım içinbenim cuma günü canım yaa insallah bebişin olmuştur ben yazarım sana cuma günü değerime bakılsın
Merhaba, bende 39 yaşındayım amh bakılmadı adetimin 21. Günü yani cuma gü progesteron icin doktorum cagirdi bakalım nasıl bi süreç bizi bekliyor, sadece aderin 3. Gunu bazı tesler yapıldı LH vs. . Gibi, bu arada 9 aydir deniyorum her ay erken gebelik testi yapoyorum ama 2 kez erken gebelik testinde cift cizgi gördüm bi umutlandım ama adet oldum sanırım kimyasal gebelik oluyor bakalım hayırlısı insalalh ... senin için klomwni neden başlattı peki ? Ne kadar süredir demiyorsun insallah 2. Bebislerimizi de rabbim nasip eder
Güzel enerji verelim de biz herseyin hayırlısı olsun 1 haftaya belli olurAy inşallah umutlanmak da istemiyorum bi yandanevet yumurtlama olmuş değerim de yüksekmiş ama gebelikle ilgisi var mı bilmiyorum. Bekliyorum canım hayırlı haberlerini senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?