Aynen banada öyle dedi. Benimde sağda yumurtam işte oralar ağrıyo36 saat sonra muhakkak ilişki lazım hatta arka arkaya diğer günde dedi doktor. Benim sağda yumurta sağda hafif bir batma var ama şiddetli değil.
Çatlatma iğnesi vurulduysan 36saat sonra ilişki olması lazım. Ama farklı bi durumdayysan bilmiyorumBnm dr 36 saat demedi ya niye ki acaba yarın sabah 10 da yapcm iğneyi yarın akşamda ilişki sonraki gün yok sonraki gün var böyle üç dört gün bir gün aralıklarla ilişki dedi sizce bi acayiplk varmı size tam ne dediki dr
Allahalla kafam karıştı valla ya inşllh bi srn çıkmzÇatlatma iğnesi vurulduysan 36saat sonra ilişki olması lazım. Ama farklı bi durumdayysan bilmiyorum
36 saat sonra oldu ilişki. Şuan baya bi ağrı var sağımda. Yeni mi catlıyor acaba. Bi akşamda ilişki olmalı mı :/Çatlatma iğnesi vurulduysan 36saat sonra ilişki olması lazım. Ama farklı bi durumdayysan bilmiyorum
Benim doktorum 36saat sonra ilişki bide ertesigün yine dedi.36 saat sonra oldu ilişki. Şuan baya bi ağrı var sağımda. Yeni mi catlıyor acaba. Bi akşamda ilişki olmalı mı :/
Doktoruna sorma şansın varsa sor benmce. Yada bi bildiği vardır yani bilmiyorum ki. Ama iğneden 36saat sonra diye biliyorum hepAllahalla kafam karıştı valla ya inşllh bi srn çıkmz
Çok saol cnm ben dra sorym bi yoksa içimde o şüpeyle çatlarm:)Doktoruna sorma şansın varsa sor benmce. Yada bi bildiği vardır yani bilmiyorum ki. Ama iğneden 36saat sonra diye biliyorum hep
Yani sor için rahat etsin :)Çok saol cnm ben dra sorym bi yoksa içimde o şüpeyle çatlarm:)
Doktoruna sor en iyisi cnm ama benimki 36 saat sonra dedi. Dün gece idi 36. Saat. Ama bugünü de değerlendirmek istiyorum ben. Ama eşim sıkıntı :))Bnm dr 36 saat demedi ya niye ki acaba yarın sabah 10 da yapcm iğneyi yarın akşamda ilişki sonraki gün yok sonraki gün var böyle üç dört gün bir gün aralıklarla ilişki dedi sizce bi acayiplk varmı size tam ne dediki dr
Geçti mi ağrın?Doktoruna sor en iyisi cnm ama benimki 36 saat sonra dedi. Dün gece idi 36. Saat. Ama bugünü de değerlendirmek istiyorum ben. Ama eşim sıkıntı :))
Sağda ara ara batma şeklinde var...Geçti mi ağrın?
Meraba cnm uzun zaman olmus ama bsy sorcam catlatma ignesi nasil oldun doktor iğne yapcam diyemi cagirmisti seni nasil oluyo yani haberin varmiydi igne yapacagindan igneyi kndimizmi aliyoruz hic olmadim igne bugun klomene basliycam salı gunu kontrole gidicem igne yaparmi banadaçatlatma iğnemi oldum kızlar.içinizden gelirse bi duanızı alırım
Canm yumurtası çatlamayana genelde dr iğne veriyor. Gidiyorsn diyelim ki yumurtan gelişmiş reçetene iğneyi yazıyor dr git al filan saatte vurdur diyor. Sende gidip eczndn alıyorsn 40 tl civarı devlet karşılamıyor. Sonra dr dediği saatte gidip ya bir hastnde ya bir sağlık ocağında fln vurduruyorsn canm vurdurdkdan ne kadar sonra ilişkiye girileceğini dr söylüyor bana 48 sonra ilişkiye girecksn dedi drmMeraba cnm uzun zaman olmus ama bsy sorcam catlatma ignesi nasil oldun doktor iğne yapcam diyemi cagirmisti seni nasil oluyo yani haberin varmiydi igne yapacagindan igneyi kndimizmi aliyoruz hic olmadim igne bugun klomene basliycam salı gunu kontrole gidicem igne yaparmi banada
Sagol canim sen hamile kalmismiydinCanm yumurtası çatlamayana genelde dr iğne veriyor. Gidiyorsn diyelim ki yumurtan gelişmiş reçetene iğneyi yazıyor dr git al filan saatte vurdur diyor. Sende gidip eczndn alıyorsn 40 tl civarı devlet karşılamıyor. Sonra dr dediği saatte gidip ya bir hastnde ya bir sağlık ocağında fln vurduruyorsn canm vurdurdkdan ne kadar sonra ilişkiye girileceğini dr söylüyor bana 48 sonra ilişkiye girecksn dedi drm
İğne yaptığm ay kalmamıştm cnm daha doğrusu doğru dizgün ilişki olmadı ama sonraki ay kaldm cnm şimdi 21 hftlk gebeymSagol canim sen hamile kalmismiydin
Allah tamamina erdirsn canim ne guzel bakalim bna nolacakİğne yaptığm ay kalmamıştm cnm daha doğrusu doğru dizgün ilişki olmadı ama sonraki ay kaldm cnm şimdi 21 hftlk gebeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?