KLOMENLE İLK AY HAMİLE KALANLAR lütfen gelin:(

Bnm dr 36 saat demedi ya niye ki acaba yarın sabah 10 da yapcm iğneyi yarın akşamda ilişki sonraki gün yok sonraki gün var böyle üç dört gün bir gün aralıklarla ilişki dedi sizce bi acayiplk varmı size tam ne dediki dr

Çatlatma iğnesi vurulduysan 36saat sonra ilişki olması lazım. Ama farklı bi durumdayysan bilmiyorum

Doktoruna sor en iyisi cnm ama benimki 36 saat sonra dedi. Dün gece idi 36. Saat. Ama bugünü de değerlendirmek istiyorum ben. Ama eşim sıkıntı :))

Bn 7 aydr istiyorm olmuyo ilk defa bu ay klomenle iğne yaptm bu ayda eşimle tartiştk ayrı yatıyorz bir kaç gündür boşu boşuna yaptım böyle bi adama nasıl çocuk getirmek istediğimede şaşarım ya yani anlayacağnz ilk ve son tedavim oldu bundn sonrada bidaha çock için tedavi olacağmı sanmıyorm allaha bırakıcm artk hayırlıysa versn bana ne diyelim inşllah sizdn güzl haber gelir kızlar bu ay

çatlatma iğnemi oldum kızlar.içinizden gelirse bi duanızı alırım
Meraba cnm uzun zaman olmus ama bsy sorcam catlatma ignesi nasil oldun doktor iğne yapcam diyemi cagirmisti seni nasil oluyo yani haberin varmiydi igne yapacagindan igneyi kndimizmi aliyoruz hic olmadim igne bugun klomene basliycam salı gunu kontrole gidicem igne yaparmi banada

Canm yumurtası çatlamayana genelde dr iğne veriyor. Gidiyorsn diyelim ki yumurtan gelişmiş reçetene iğneyi yazıyor dr git al filan saatte vurdur diyor. Sende gidip eczndn alıyorsn 40 tl civarı devlet karşılamıyor. Sonra dr dediği saatte gidip ya bir hastnde ya bir sağlık ocağında fln vurduruyorsn canm vurdurdkdan ne kadar sonra ilişkiye girileceğini dr söylüyor bana 48 sonra ilişkiye girecksn dedi drm

Sagol canim sen hamile kalmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…