Canm catlatma iğnesi de verdi mi?Merhaba arkadaşlar klomen tedavisine başladım bu ay... bugün gittim doktoruma 3 adet yumurta oluşmuş ve iyi büyümüşler, size sormak istedim bu ay gebelik şansım yuksek mi? Birde bu şekilde hamile kalan var mi merak ediyorum...not:1 buçuk yillik evliyim
Allah yavrunu sana bagislasin inşallah. Kisti kafana takma geçer insallahBen de kullandım klomen. Bi yumurtam 22 cm oldu diğeri 9cm . İğne vermedi doktor hamile kaldım Allah'a şükür. Ama şu an diğer çatlamayan yumurtam kist oldu yani hem hamileyim hem kistim var
Merhaba arkadaşlar klomen tedavisine başladım bu ay... bugün gittim doktoruma 3 adet yumurta oluşmuş ve iyi büyümüşler, size sormak istedim bu ay gebelik şansım yuksek mi? Birde bu şekilde hamile kalan var mi merak ediyorum...not:1 buçuk yillik evliyim
Çok teşekkür ederim kesesini gördük darısı bebeği görmeye kalbini duymaya inşallah inşallah bi an önce sen de hamile kalırsın sağlıklaAcaba bende hamile kalacak miyimmm
Çok istiyoruz yaa benim yumurtam birden fazla acaba ne olacak
Malesef mart ayı olumsuz sonucsonuclandi bu ay yine başladık klomen ve yumurta takibine bakalım hayirlisiSonucunuz ne oldu tedavi sonuç verdi mi?
ay allah yardimcimiz olsun canım. Inşallah sende hayırlı haberi alırsın en yakindaİnşallah hayırlı haberler alırsın... bende bugün çatlatma iğnesi oldum gün sayıyorum artık
Canim seninle ayniyiz biliyor musun 1.5 yillik evliyim gecen ay bende ilk kez klomen e basladim 21mm yumurtamdi en son catlatma ignesi olmadim adet oldum bugun klomen e tekrar basladim bakalim bu hayirlisiyla yumurtam büyürse catlatma ignesi olmayi düşünüyorum Rabbim bu ay hayirlisiyla evlatlarimiza kavustursun biziMalesef mart ayı olumsuz sonucsonuclandi bu ay yine başladık klomen ve yumurta takibine bakalım hayirlisi
Aminnn canım inşallah rabbim bizleri ve tüm isteyenleri bu ay sevindirsin hayırlı haberini bekliycemCanim seninle ayniyiz biliyor musun 1.5 yillik evliyim gecen ay bende ilk kez klomen e basladim 21mm yumurtamdi en son catlatma ignesi olmadim adet oldum bugun klomen e tekrar basladim bakalim bu hayirlisiyla yumurtam büyürse catlatma ignesi olmayi düşünüyorum Rabbim bu ay hayirlisiyla evlatlarimiza kavustursun bizi
Amin canim bende bekliyorumAminnn canım inşallah rabbim bizleri ve tüm isteyenleri bu ay sevindirsin hayırlı haberini bekliycem
Seni çok iyi anlıyorum ama insanlar bazen çok acımasızca bu durumumuzu elestirebiliyor sonuç olarak herkesin derdi kendine ağır ve büyük geliyor. Eminim aynı eleştiriler hepimize geliyor daha gencsin. Ne bu acele. Sabirsizsin. Ve daha nicesibende sizdenim
Seni çok iyi anlıyorum ama insanlar bazen çok acımasızca bu durumumuzu elestirebiliyor sonuç olarak herkesin derdi kendine ağır ve büyük geliyor. Eminim aynı eleştiriler hepimize geliyor daha gencsin. Ne bu acele. Sabirsizsin. Ve daha nicesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?