Klomennn.

Anne kaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
995
900
53
29
Merhaba arkadaşlar klomen tedavisine başladım bu ay... bugün gittim doktoruma 3 adet yumurta oluşmuş ve iyi büyümüşler, size sormak istedim bu ay gebelik şansım yuksek mi? Birde bu şekilde hamile kalan var mi merak ediyorum...not:1 buçuk yillik evliyim

Canm catlatma iğnesi de verdi mi?

Hayır yumurta takibindeyim suan gerek yok boyutları büyük dedi gerek duymadı igneye

Ben de kullandım klomen. Bi yumurtam 22 cm oldu diğeri 9cm . İğne vermedi doktor hamile kaldım Allah'a şükür. Ama şu an diğer çatlamayan yumurtam kist oldu yani hem hamileyim hem kistim var

Ben de kullandım klomen. Bi yumurtam 22 cm oldu diğeri 9cm . İğne vermedi doktor hamile kaldım Allah'a şükür. Ama şu an diğer çatlamayan yumurtam kist oldu yani hem hamileyim hem kistim var
Allah yavrunu sana bagislasin inşallah. Kisti kafana takma geçer insallah

Acaba bende hamile kalacak miyimmm
Çok istiyoruz yaa benim yumurtam birden fazla acaba ne olacak

Ben de klomen kullandım ama 2 ay, gebe kalamadım klomenle, fakat umudunu kırmak olmasın benim doktorum yumurta sayımı ölçüsünü bile söylemedi bana, ben de bilmiyordum bu konuları pek gafil avlanmıştım sormadım.
Sen kendisini iyisine de kötüsüne de hazırla, iyi olursa sevinirsin. İnşallah bebiş gelir bu tedaviyle ve çok özletmez kendisini Böyle dönemlerde insanın içi içini yiyor. Anlıyorum seni.

Acaba bende hamile kalacak miyimmm
Çok istiyoruz yaa benim yumurtam birden fazla acaba ne olacak
Çok teşekkür ederim kesesini gördük darısı bebeği görmeye kalbini duymaya inşallah inşallah bi an önce sen de hamile kalırsın sağlıkla

Coook sağolun kizlar iyiki varsınız, bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...

Kizlar 8 nisan bat tarihin. Inşallah hayırlısıyla hamile kalmisimdir. Belirti diyeceğim pek birşey yok,sadece kasiklarimda ufak hareketlenmeler oluyo, birde ani hareketlerde kasigim acıyo. Göğüs uçlarımda azıcık hassas lik var sadece. Ama sismediler.

İnşallah hayırlı haberler alırsın... bende bugün çatlatma iğnesi oldum gün sayıyorum artık

Malesef mart ayı olumsuz sonucsonuclandi bu ay yine başladık klomen ve yumurta takibine bakalım hayirlisi
Canim seninle ayniyiz biliyor musun 1.5 yillik evliyim gecen ay bende ilk kez klomen e basladim 21mm yumurtamdi en son catlatma ignesi olmadim adet oldum bugun klomen e tekrar basladim bakalim bu hayirlisiyla yumurtam büyürse catlatma ignesi olmayi düşünüyorum Rabbim bu ay hayirlisiyla evlatlarimiza kavustursun bizi

Aminnn canım inşallah rabbim bizleri ve tüm isteyenleri bu ay sevindirsin hayırlı haberini bekliycem

Seni çok iyi anlıyorum ama insanlar bazen çok acımasızca bu durumumuzu elestirebiliyor sonuç olarak herkesin derdi kendine ağır ve büyük geliyor. Eminim aynı eleştiriler hepimize geliyor daha gencsin. Ne bu acele. Sabirsizsin. Ve daha nicesi

aynen yeni evlendin dur falan. Sizene yaaa arkadaşım ben eşimle zaten 3 yıl flört etmişim hergün görüşüyorduk tatilller aileleer falan. Ben neden evlendim tabiki yuva kurmak için aile olmak için.
Millet değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…