Klomennn.

Boşver yakın zamanda birini bogazliycam ama bakalım. Sinirlerimizi bozmaktan başka biseye yaramiyor bazı insanlar. Gerginlikten oturup ağlıyorum bazen. Allah yardimcimiz olsun insanlar acımasız.

Boşver yakın zamanda birini bogazliycam ama bakalım. Sinirlerimizi bozmaktan başka biseye yaramiyor bazı insanlar. Gerginlikten oturup ağlıyorum bazen. Allah yardimcimiz olsun insanlar acımasız.

Canım sakınn ama sakın. Ben takılmıyorum ki sizene ben istiyorum eşim istiyor diyorum . Yaşım 30 olmuş ne gezmesi tozması. Canım benim Allah yardımcın olsun , hepimizinde.

Kizlar bende martta kullanmistim iki yumurtam gelismisti 21 ve 22 mm olarak ama tutmamisti bu ay asilama dusunuyoduk dr tekrar deneyelim dedi ve yine klomen kullaniyom benim etrafimdaki herkes tam tersini soluyo yeterin artik bebek yapin bu daha kotu bisey gercekten olmadigini bilende var bilmeyende var 2senedir istiyoruz

En az üç kez dene bence klomeni canım,benimd3 bu ay ikinci denemem inşallah bebeklerimiz hayirla sağlıkla gelecek umidimizi kaybetmeyelim rabbim yardimcimiz olsun.

En az üç kez dene bence klomeni canım,benimd3 bu ay ikinci denemem inşallah bebeklerimiz hayirla sağlıkla gelecek umidimizi kaybetmeyelim rabbim yardimcimiz olsun.
Beklemek beni cok yordu cnm biran evvel olsun istiyom ama nasip kismet ne zaman verir rabbim bakalim hayirlisi olsun ins

Merhaba kızlar bende bu ay Letu diye bi ilaca başladım bizde 21 Aydır evliyiz 14 aydır istiyoruz olmuyor inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Monnalisa canım bizde 7yıl flört ettik evlenmeden

Merhaba kızlar bende bu ay Letu diye bi ilaca başladım bizde 21 Aydır evliyiz 14 aydır istiyoruz olmuyor inşaallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Monnalisa canım bizde 7yıl flört ettik evlenmeden
Bizde ayni cnm 7yil arti bir yilda nisanlilik bende 29 yasindayim bu ilac ne cnm klomen gibi mi sendeki sikinti nedir acaba

Bizde ayni cnm 7yil arti bir yilda nisanlilik bende 29 yasindayim bu ilac ne cnm klomen gibi mi sendeki sikinti nedir acaba
Yumurta uyarıcı diye geçiyor galiba klomen tarzında canım neden bunu verdi anlamadım ama bulunduğum yerin en iyi doktoru diye anılan bi doktora gidiyorum vardır bildiği
Bende 25e merdiven dayadım haşimato tiroidi var bende bide bu kontrolde sağ yumurtalıkta 4tane küçük kist sol yumurtalıkta çikolata kisti gördük ultrasonda çok canım sıkıldı daha önce yumurtalıklar tertemizdi

Cnm sogan kuru yap bi taraftanda bende baslayacam ihmal etme kistleri hmn yok ediyo ama ben tikaniklik icin icecem sag tup tikanik dedi banada

Aynen yapcam cnm ilac o zmn bitiyo cnm suan sadece klomen kullaniyom sut maydonoz buharini yapcam ins uc gun diyolar baska bildiginiz varsa soleyin cnm
Benim bildiğim Yok canım başka soğan kürünü ilaç bitince yapabilirmiyim ki acaba

Benim bildiğim Yok canım başka soğan kürünü ilaç bitince yapabilirmiyim ki acaba
Bence yapmalisin ben baska formlarda konusmalarim var ordaki arkadaslar hep yapti ve butun kistlerden kurtulmuslardi adetin iki gun snr 15gun sabah aksam yapmalisin ama cnm yemekten once

Bence yapmalisin ben baska formlarda konusmalarim var ordaki arkadaslar hep yapti ve butun kistlerden kurtulmuslardi adetin iki gun snr 15gun sabah aksam yapmalisin ama cnm yemekten once
Bilmiyorum ki karar veremedim oluşan yumurtalara zararı olabilir mi

Bilmiyorum ki karar veremedim oluşan yumurtalara zararı olabilir mi
Cnm zaten olusan yumurtan kistlerden dolayi tam olusamiyo ki yeteri buyuklugu gelmiyo ama tabi kendin karar ver cnm vucudunu taniyan sensin ibrahim saracoglundan videolardan izlemeni tavsiye ederim sadece

Cnm zaten olusan yumurtan kistlerden dolayi tam olusamiyo ki yeteri buyuklugu gelmiyo ama tabi kendin karar ver cnm vucudunu taniyan sensin ibrahim saracoglundan videolardan izlemeni tavsiye ederim sadece
Benim yumurta oluşuyor genelde canım bi tane oluyor her ay yumurta sayısını arttırmak istiyoruz inşaallah Rabbim bizlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…