Klomennn.

İyi akşamlar kızlar bende klomen kullanıyorum 2 ay denedik olmadı bu üçüncü ayımız doktorum 6 ay devam edicez dedi bugün adet oldum 2 gün sonra ilaca başlıyorum geri sayım tekrar başlıyo hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş Allah

İnşaallah canım Rabbim emeklerimizi bebek olarak bize döndürsün
Siz ne kadardır istiyorsunuz bi sorun var mı

Hiç Bi sorun yok sebepsiz kısırlık dendi 1 yıl korundum bıraktım ikinci ayda hamile kaldım 4 aylık düşük oldu 2 senedirde olmuyor 6 ay klomenden sonra tüp bebek yada aşılama dendi inş gerek kalmaz

Hiç Bi sorun yok sebepsiz kısırlık dendi 1 yıl korundum bıraktım ikinci ayda hamile kaldım 4 aylık düşük oldu 2 senedirde olmuyor 6 ay klomenden sonra tüp bebek yada aşılama dendi inş gerek kalmaz

İnşaallah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşaallah hepimize

Kizlar inşallah hepimiz en kısa zamanda birbirimizin güzel haberlerini alırız. Güçlü olalim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. Biliyorum bazen artık nefes alamaz hale geliyoruz,haftanın iki üç günü hastaneye gitmek muayene olmak zorunda kalıyoruz ama napalim (emeksiz) yemek olmaz. Hepinizi çok iyi anlıyorum aynı durumdayız bunalan olursa yazsin

Catlatma ignesi olan ya da klomeni bitip yumurtasinin catlamasini bekleyen var mi benim sali gunu kontrolum olcak ins bu ay rabbim herkese bu ay versin ins bana da versin

Ben bu ay ilk defa kullanacağım oda hiç duyulmadık bi ilaç stresliyim bakalım siz hangi aşamadasınız

Catlatma ignesi olan ya da klomeni bitip yumurtasinin catlamasini bekleyen var mi benim sali gunu kontrolum olcak ins bu ay rabbim herkese bu ay versin ins bana da versin
Inşallah canım geçen ay çatlama ignesi yapılmadi bana cunki yumurtam çatliyor zaten benim bir sıkıntı yok o konuda. Birde fazla sayida olduğu için doktorum uygunn görmedi. Bu ay sağ tarafimda bir tane gelişmiş sol tarafimdada gelişmesi devam eden bir yumurtam vardı sağ taraftaki dün ki komtrolum de çatlamış dedi doktor. Digeride gelişmiş pazartesi gel catlamamissa bu defa igne yapalim dedi. Beklemedeyim

Ben bu ay ilk defa kullanacağım oda hiç duyulmadık bi ilaç stresliyim bakalım siz hangi aşamadasınız
Canım ben ikinci defadir klomen kullanıyorum. Yumurta gelişiminde bir problem yok benim. Ama doktor guclensin dedi. Bide rahim kalinlassin bebege hazirlansin diye ayrı bir ilaç daha verdi bu ay bakalım hayırlısı artik

Canım ben ikinci defadir klomen kullanıyorum. Yumurta gelişiminde bir problem yok benim. Ama doktor guclensin dedi. Bide rahim kalinlassin bebege hazirlansin diye ayrı bir ilaç daha verdi bu ay bakalım hayırlısı artik
Bendede yumurta gelişmesinde çatlamasında sıkıntı Yok eşimin görevinden dolayı denk getiremediğimiz zamanlar çok oluyor
Doktorda eşin evdeyken gel dedi ve bu ay gittim Letu diye bi ilaç verdi
Allah emeklerimizi bebek olarak versin bizlere inşaallah

Insallahhh canım ya bizimde tabi belli kacirdigimiz günler oluyor ne kadar eşim yanında da olsa bazen hastalık oluyor yorgunluk oluyordu tabi insanlık hali. Ama bu ay tamamen doktora uyduk o kadar ağır grip oldum yinede kaçırmadik gunleri artık hayırlısı doktor gün aşırı calisin dedi

İlk kullandigim ay o kadar cok calismistik ki ben 2.5yil icinde hic ole calistigimizi bilmiyodum ama tutmadi benimde yumurtalarda sikinti yok esimin morfolojisi biraz dusuk ama nasip edecek ins rabbim bu ay tek tup tikali desede dr inanmiyom bu ay ins hepimiz bebislencez rabbimin izniyle

Inşallah canım benimde esimin mofrolojisi düşük çıktı doktor bu sizi fazla etkilemez sperm sayısı önemli olandır dedi oda yüksek çıktı bizde çok şükür. Valla dualarina katılıyorum inşallah bu defa olsun artık bende 1 buçuk yıldır uğraşıyorum. Bir kere hamile kaldım bebegime tam kavuştum derken düşük oldu. 6 haftalık daha. Ama olacak yine inşallah buradan destek olalim birbirimize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…