Ben daha yeni regl oldum bugün 4.günKizlar beklenen regl gununuze kaç gün kaldı? Inşallah gelmez ama
İnşaallah canım Rabbim tez vakitte hepimize nasip etsinİlk kullandigim ay o kadar cok calismistik ki ben 2.5yil icinde hic ole calistigimizi bilmiyodum ama tutmadi benimde yumurtalarda sikinti yok esimin morfolojisi biraz dusuk ama nasip edecek ins rabbim bu ay tek tup tikali desede dr inanmiyom bu ay ins hepimiz bebislencez rabbimin izniyle
Hmm benimde tahmini 12 gun var reglime ilaçlarım bitti yumurta takibindeyim hâlâBen daha yeni regl oldum bugün 4.gün
Hadi hayırlısı inşaallah bu ay yüzümüz gülerHmm benimde tahmini 12 gun var reglime ilaçlarım bitti yumurta takibindeyim hâlâ
Inşallah canım ya iki üç gündür kasıklarim çok agiriyo yürüyünce bacagima ay iyi ağrısi. Inşallah rabbim emeklerimizi boşa cikarmasinHadi hayırlısı inşaallah bu ay yüzümüz güler
Inşallah hepimiz o hasret kaldığımız sesle uyanicaz çok yakında kizlar umudumuzu kaybetmek yok...Bende yarin yikaniyorum ins ilaclarim zaten yarin aksam bitecek sali kontrol var bakalim hayirlisi canlar
Ben daha hiç igne yapmadim canım tecrubem yok ama google amcadan sorabilirsinBen ne zaman regl olucam bilmiyorum
18 nisanda çatlatma iğnesi oldum dayanamadım bugün gebelik testi yaptım sonuç hüsran tek çizgiiçatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra adet olunuyor lütfen yardımcı olun
12gün sonra çıkar diyorlar canımBen ne zaman regl olucam bilmiyorum
18 nisanda çatlatma iğnesi oldum dayanamadım bugün gebelik testi yaptım sonuç hüsran tek çizgiiçatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra adet olunuyor lütfen yardımcı olun
Kizlar bugünlerde karin bolgemde aşırı rahatsızlık hissi var. Ayrıca şişkinlik ve gazda var. Ve kasiklarim agiriyo bir sol tarafim bir sağ tarafim sürekli acıyo alt karin bölgem inşallah bebeğim geliyordur... lütfen dualarinizda benide unutmayin
Inşallah canım hepimiz güzel haberler alalimİnşallah güzel haberler alırsın
Canım sakin ol ki hormonların etkilenmesin. Her zaman dualarim sizlerle Regl gününe kaç gün var yada gectimiKızlar bugün kan testi yaptırdım. Sonucum 23,64 çıktı. Acilden yaptırdım dr. Pozitif ancak uzmana sorman lazım dedi. Hemen özelden bir muayeneye gittim. Dr bana 2 gün sonra tekrar yapmamı söyledi eğer değerlerim yükselirse bu gerçek gebeliktir eğer değerlerim düşerse çatlatma iğnesi etkisinden dolayı olabilir dedi. Bir yanım heycandan ölecek bir yanım yaa ilacın etkisiyse diyor... lütfen birbirimizden dualarımızı esirgemiyelim birbirimize umut olalım
Inşallah canım benim biraz sakin ol. Kafanı dağıt dusuncelerini değiştir. Kötü düşünme inşallah herşey yolunda gidecek ben hala kan testi yapmadım regle 4 gün var ama ölüyorum meraktan klomen kullanmistim bende ama catlatma ignesizAllah razı olsun canım. Adetlerim düzensiz o nedenle ne zaman adet olucam bilmiyorum ama çatlatma iğnesinden 14 gün içinde olunuyormuş. Ben 16. Gündeyim. Doktor eğer değerlerim ilaçtan dolayı değilse 10 günlük bebek değerinde ancak nötür ol dedi. Cumartesi tekrar kan vericem inşallah değerlerim yükselir.
Amin inşallah canimmAsla umudunu kaybetme Rabbim ne zaman hayırlısı ise biliyor. İnşallah senden de güzel haberler alırız. İnşallah adet olmazsın
Merhaba canim agrilarin devam ediyor mu? Beninde kasik batmalarim ve arada adrt agrilarim devam ediyor.Amin inşallah canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?