Klonlanmak istiyorum

efftelya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
3.312
1.572
173
Malum önümüzdeki 19 Mayıs haftasını tatil fırsatını çevirmek için eşim ve görümcem,Kayınpederim ile birlikte baska şehire kayinvalidemi ziyaret ve gezi planlarımiz çok uzun zaman önce planlamasini yaptık. Butcemizi, aracımizla gidiş geliş güzergahı vesairesi..

Derken dayımdan telefon geldi dun akşam. Kucuk kızını istemeye geleceklerini , Pek ahbaplari olmadığı gerekçesiyle yanlarında olmamızı istediklerini söyledi. Hatta kuzenim arkadaşım olmayacak kahvemi sen yaparsın dedi.Soktan programı soylemek aklımın ucundan geçmedi.

Eşim hatırlattı. Bende dayıma telefon açtım. Bizim programimizi söyledim bir hafta ileriye almalarini rica ettim.İtiraz geldi sebebiyse Kayinvalide adayının 4. EvRede kanser olmasi sebebiyle doktorlardan izinli bi ziyaret gerçekleşecek olmasi.. Tarihi misafir aile tayin etmiş yani..Neyse dayı tekrar arayacağım seni dedim kapadim.

Eşime durumu izah ettim.Daha önceden söylemeleri gerekirdi. Ben planımı bozarsam herkesin masrafı karşılamak gerek ve planlarını bu saatten sonra organize etmemiz zor Bunun mahcubiyetini daha fazla yaşarım dedi. Kayinvalidemi aradim akıl almak için ehh mehh dedi ama... Görumcem var gücüyle itiraz etti. Yerin eşinin yani vesaire detaylari geçiyorum.

Bi yanda öyle bi yanda böyle siz olsanız ne yaparsınız. Hiç Hayır diyememis bi insan olmanın vehameti. Kayın aile tarafında hiç kabalik görmemiş olmam.. Karşı tarafın yakın aile bireyleri olması ve sıkıntılı durumu.. Önce can mi? Canan mi?

Zormuş gerçekten ama ben olsam planımı bozmazdım sanırım.
O kadar kalabalık istiyorlarsa erken haber vermeliydi dayınlar. İlla istiyorlarsa da sonraki haftaya alsınlar hem planını boz benim için hem gel olmaz.
Tatil diyorum.

Ben olsam tatıle gıderdım
3 gun onceden neden davet edıyorlar kı?
Ayrıca bızde bu ıstemeye mevzularına bıızım nesıl gencler gıtmıyor sızın annenız babanız gıdebılır pekala

Bende aklımdan geçirmiştim ki keske diye, Ne yazikki Babam Vefat etti, Annem de engelli..
Böyle işte. .

ben de olsam tatili seçerdim şu durumda, dayınıza durumu bildirmiş ertelemesi durumunda gelebileceğinizi söylemişsiniz. tamam onlar öyle ayarlamış ertelenmesin ama siz de böyle ayarlamışsınız katılamayacaksınız. daha bunun nişanı var kınası var nikahı var düğünü var, var da var. onlara katılırsınız

Bende lanet olası bi vicdan ve Hayır diyememenin ağırlığı var.. Birde aile bireylerinin buna alınıp küsme ihtimali

Bende aklımdan geçirmiştim ki keske diye, Ne yazikki Babam Vefat etti, Annem de engelli..
Böyle işte. .
Annenın nerede engellı derken fızılsel engel gıtmesıne engel olmaz sanırım
Dedıgım gıbı ben tatıle gıderdım 19 mayısa kalmıs surada 3 gün

planlar çok önceden yapılmış. erteleme veya iptal durumunda zorda kalırım diyorsunuz ki siz de içten içe tatile gitmek istiyosunuz zaten. bu durumda tatile gitmek en mantıklısı. dayının ve kuzeninin anlayış göstermesi lazım.

Bence planınızı bozmayın.
İstenilecek kız yanına elbet bir nedime bulur.
Daha önce söylese asla kırmayacağınızı ama planınızı iptal ederseniz maddi zarara uğrayacağınızı belirtip kusura bakma deyin.

Ay ben istemeye giderdim. Yazik ya tek birakmazdim. Bizde istemeler hep kalabalik olur ki gelin kiz rahat olsun, heyecanlanmasin diye.
Tabi sizin tatil de var ama tatile her zaman gidilir mantigindayim ben..

Ay ben istemeye giderdim. Yazik ya tek birakmazdim. Bizde istemeler hep kalabalik olur ki gelin kiz rahat olsun, heyecanlanmasin diye.

evet aile bağlarıyla da ilişkili. benim kuzenim hiçbir törenime katılmadı ne söz ne nişan ne kına ne düğün ne nikah... kardeş gibi büyümüştük oysa.. o kadar da ısrar etmiştim gelmesi için hatta raporunu bile ben ayarlayacaktım saçma sapan bahanelerle gelmedi. ben de onun hiçbir törenine katılmadım hatta nişanında hayırlı olsun diye aradığımda biz de antalyaya tatile geldik diye belirttim
etme bulma dünyası

ya istemeden sana ne ? senin planı bozman 10 kiiyi madidi manevi etkileyecek ? eşinle tartılacaksın ? istemeye gitmdigin için kızı istemekten vazgecmeyecekler ?? kız gene isteyecekler gene isteyecekler..
kızın istemesine gitme.

Zor bir durum. Hangi tarafı seçersen diğer tarafla ciddi sıkıntı yaşayacaksın gibi duruyor. O yüzden sen en iyisi hangi taraf daha esnekse diğer tarafta ol. Dayın isteme muhabbetini neden geç haber vermiş onu merak ettim birde. Müstakabel kayınvalidenin hastahane programına göre ani gelişmiş bir durumsa geç haber vermiş diye adamın günahını almayalım.

E tabiki yani sizinkine katilmamis sonucta o yuzden yaptiginiz normal :))

Dayının senden başka yeğeni yok mu? Onun yoksa yengenin de mi kimsesi yok? Ya da evlenecek yaşa gelmiş kızın da hiç mi samimi arkadaşı yok?

Ne çok yok dedim. Bu kadar da olmaz di mi?

bide ben yok dıyebılsem..

Bende zaten ondan yana sıkıntılıyım.. Derdım o...

Burada haklısınız ama dayımın bu yuzden bana da kırılmasını ıstemıyorum.. Bıde tek aıle bıreyı olarak bızı davet ettıler..

Ikı tarafta esnek degıl.. Esımı secmezsem bı omur yuz yuze bakacagız ve bu durumu da unutmayacak.. Dayımı da secmezsem uzerımde hakkı var.. Ikı tarafı oklu degnek..

E tabiki yani sizinkine katilmamis sonucta o yuzden yaptiginiz normal :))

Bu ıstemeye gelınecek olan kuzenımde aynı sekılde benım ısteme saatıne yakın katıldılar torenıme.. Kına gecemde neredeyse mısafırdı.. Düğünümde keza oyle... off off..

ben olsam dayımım ve kuzenınım yanında olurdum demek ki bana ihtiyaçları var diye düşünür sonuça katlanır oraya giderdim...ama dayım 20 gün önce vefat etti keşke hayatta olsaydı ve bütün tatil planlarım dayım için bozulsaydı...hayatta bazı şeylerin telafisi olmuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…