Klonlanmak istiyorum

Dayının senden başka yeğeni yok mu? Onun yoksa yengenin de mi kimsesi yok? Ya da evlenecek yaşa gelmiş kızın da hiç mi samimi arkadaşı yok?

Ne çok yok dedim. Bu kadar da olmaz di mi?

Yok demekkı benden ıstenıyor dıye dusundum emınde degılım.. Off Off..

Esımle de karsı karsıya gelmıs olacagız.. Benım kayın aılemınde bana karsı hıcbır kusurları olmadı oysakı.. Bıde bunu unutmazlarsa dıye dusunuyorum.. Dert edıyorum..

Esımle de karsı karsıya gelmıs olacagız.. Benım kayın aılemınde bana karsı hıcbır kusurları olmadı oysakı.. Bıde bunu unutmazlarsa dıye dusunuyorum.. Dert edıyorum..
evet böyle düşündüğünde zor bir durum ozman kayın ailenle gideceksin ....daha sonrada dayının gönlünü bi şekilde alırsın yanlarına giderek...iki secenekten biri mutlaka üzülecek ve önemli olan sen nereye gitmek istıyorsun

Ben kımseyı kırmak ıstemıyorum..

Bu ıstemeye gelınecek olan kuzenımde aynı sekılde benım ısteme saatıne yakın katıldılar torenıme.. Kına gecemde neredeyse mısafırdı.. Düğünümde keza oyle... off off..

Ama gelmisler sonucta. Siz ne istiyorsaniz onu yapin . Tatile gitmeyi daha cok istiyorsunuz bence o yuzden tatile gidin..

Ben kımseyı kırmak ıstemıyorum..
ama bir seçim yapacaksın illa ki.
şu durumda bi taraf kırılacak isteristemez.
bu kaosu sen yaratmadın sonuçta.
suçlu hissedecek bişey yok.
ben olsam planımı bozmazdım.
çünkü dayın geç haber vermiş.
hangisinin önce plandadıysam ona uyardım.
kusura bakmasınlar.
son anda emrivaki yapıp kendilerine uymanızı beklemekle dayın hatalı.
kısmet değilmiş deyip kapatsın mevzuyu.
isteme olayında size neden ihtiyaç duyuluyo ayrıca.
ana babalar kardeşler kafidir.
bu olmazssa olmaz ,bulunmazssan feci olacak bi mevzu değil.
abartmalarına müsade etmeyin.
gerektiğinde de hayır deyin.
bunda vicdan yapacak bir mesele yok.
bilerek yapılan bir hata vs. olur da vicdan yapılır.

EEEVEEET dayımı da aradım gelemeyecegımı soyledım.. Dayım bu bi seferlik olacak bisey gelemezsen sen bilirsin.. tamam kızım acıklama yapmana gerek yok dedı.. Bi yanda kızdı aslında Simdi kuzenımı aramam gerekiyuor.. Off off..

İnan benım tarafımda ısler hep boyle olıuyor.. Kendı kendımı yıyorum cunku.. Sonucta daha once verılmıs sozler var.. Dayıma gelemecegımı bıldırdım zaten.. Bu bı seferlık mevzu dıye soylendı .. Simdi kuzenıme acıklama yapmam gerekiyor .. Off offf..

dayının sana kırılacagı varmış o zaman.. sana kırılacak en son kişi daın. herkes kendini düşünür. sende kendini düşüneceksin. sen gelmezsen başka birilerini cagırırlar. hem istemede 10 kişinin ne işi var. 2 aile yeter.

Dogru karar vermissin, nisanda dugunde gidersin yanlarina. Eminim kizin anne tarafindan yahut arkadaslarindan biri yaninda olur. Hic de üzülmem ben olsam.

Hem ısteme, hem soz, hem nısan ıste herbısey bır arada olacak, İkinci adım dugun olacaktı.. Ben bugune kadar ailem of dese yanlarında oldum.Evlindikten sonra ikinci kişiye eslik etmek ıkı kısı ortak karar almak cok zor.. İkimizin planladıgı tatil olsa sadece neyse derdim gitmeyeyim.. Ondan dolayı zaten kasıldım..

Dogru karar vermissin, nisanda dugunde gidersin yanlarina. Eminim kizin anne tarafindan yahut arkadaslarindan biri yaninda olur. Hic de üzülmem ben olsam.

Benım bırde hayır dıyememıs olmanın verdıgı kasvetten dolayı gercekten cok zorlanıyorum..İnsanları uzmekten dolayı cok korkuyorum..

Ben dayımı da kızını da çok çok severim.
Ama söz nişan herşey bir arada olacak özel bir gün yapacaklar ve buna 3 gün önce çağrılıyorsam ben daha çok kırılırım. Kuzenimin nişanlanacak olması ve benim haberim olmaması......

Gerçi herkesin aile ilişkisi kuzen ilişkisi farklı, biz çok samimiyiz, ben kesinlikle nişanı tercih ederdim.
Ama dediğim gibi, sizin yerinizde olsam son dakika çağrılsam bozulurum, plan da yapmışım, işim var, mecbur öteki tarafı kırmaz, tatile giderdim

Sen sürekli insanları memnun etme çabası içine girdiğin,gereksiz bir vicdan muhakemesi yaptığın ve de suçluluk duygusu hissettiğin ve karşı tarafa da böyle yansıttığın için insanlar da sana darılma kızma seni yönlendirme hakkını kendinde buluyorlar.

İsteme olayı bir günde karar verilen birşey değil.Öncesinden haber verilecekti.Sen tek başına bir birey değilsin.Senin bir eşin ve plan yaptığınız diğer aile fertleri var.İstemeye gitmezsin kınasında olursun.Bunun daha alışverişi bohçası çeyizi şusu busu var.Her zaman yanlarında oldun da bir kez olamayınca mı kötüsün.Sen erken rezervasyon bilette almış olabilirdin.Aynı güne çok önemli başka bir mevzuda denk gelebilirdi.Hasta olabilirdin.Hele ki çalışan insanlarsanız kimse size göre hayal kurmamalı.

İnsanlara hayır demesini bilmelisin.Bu senin hayatın.Ve kendini suçlu hisseder ve bunu karşı tarafa yansıtırsan daha çok ezer.Birşey olmamış gibi davran.Kendini açıklama,savunma psikolojisine bile girme.Gelemedim kısmet olmadı de geç

Bende cok severım.. Dedıgınız gıbı oldu bı yerde.. Bız gorustugumuzde bana buna yakın bır konudan bahsetmedı bile o kadar sok oldum ki.. İlk soyledıklerınde afallamaktan hıcbırsey dusunemeyıp tatıl planından bahsedemedım bile o kadar yanı..

Benı anlamıssınız.. Kımseyı kıramamak ve hayır dıyememekten oluyor bunlar.. Vıcdanım hıc rahat etmıyor.. Tesekkur edıyorum.. Tavsiyeleriniz icin..

3 gün önceden söylenmez,herkesin bir hayatı var,kimse onlara göre yaşayamaz,üstelik hastalıj değil,ölüm değil..yani aciliyetle gitmeniz gereken bir durum değil..Ben olsam çatır çatır tatilime gider,keyfime bakardım

Ben eşinizin ailesinde bir birey olsam çok pis bozulurum, eşinizin yerinde olsam mahcubiyetim boyumu aşar.

Dayınıza sadece sizinle ilgili bir plan olsa hiç düşünmeden iptal edecğinizi, ama bu durumda herkesin planının bozulacağını, uzun zaman önce özellikle o gün için kararlaştırılmış olduğunu söylemeniz en mantıklısı.

Hem isteme de cümbür cemaat olmaya ne gerek var ya hu.

Bir de sizi de dahil ettikleri bir plan yapıyorlarsa sizin müsait olup olmadığınızı önceden sormalılar.

Bir anda geliştiyse veya biz yapalım da herkes uysun deniyorsa kırılmaya da hakları yok.

herkes çok tepkili davranmış ama ben niyeyse tatili iptal eder ailemin yanına giderdim. Sorun bende mi acaba Bazen öyle anlar geliyorki ilk başta aramanız gereken kişiyi bile unutuyorsunuz. Belki öyle bir şey olmuştur. eşinizden kendi planını iptal etmesini isteyemezsiniz ama eğer ailenizin yanında olmak istiyorsunuz siz iptal edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…