Klozetlere oturmak zorunda kalmayacaz

:roflol:
ben böyle ayakta yaparken gülmekten ölürüm
üstüme başıma işerim rezil olurum valla :roflol:

Öbür elimi o duvara dayamak zorundamıyım ?
Elimi duvara falan dayayamam ben yaa.
Hem böle ne sağa bakabiliyosun ne sola sadece önüne odaklanman lazım.
Beğenmedim..

:roflol::lepi:yooooohhhhhh bacım yohhhhhhh öne öle töbe töbe sabreder eve gider rahat rahat bi tarafıma bişey sokmadan otururumm:delphin:

öle ayakta yapınca bizde prostat olur muyuk ki ? :utangac:

:uhm:

öle ayakta yapınca bizde prostat olur muyuk ki ? :utangac:

:uhm:
yok caanıım prostat olmayızda onun dışında her bişi olur son derece sağlıksız ve hijyen kurallarına uygun değil,ne kadar temizlesende orana burana damlar pis kokarız yav-tatlicadiarzu-

ben bi dinlenme tesisinde görmüştüm:para atıp alıosun ama denemedim:gecenin 3ünde uykum vardı zaten ilk ne oldugunu algılayamadım resimden.snra üstündeki yazıyı okumuştum.aynen açıklamasında artık tuvalete oturmaya son yazıodu:)ama denemedim.denemeyede niyetim yok.zaten klozetli tuvaletlere girmem ben.

Süper fantastik birşey.. Ben denedim inanılmaz rahat bi kere hiç bir yere değmiyorsunuz. İnsana önce heryere bulaşırmış gibi geliyo ama asla ne bulaşma ne damlamahihoyyyt Kesinlikle tavsiye ederim bulduğunuz yerde alın evinizde deneyin sonra çantanızdan ayırmazsınız.. Ve işlem sırasında gerçekten gevrek gevrek güldüren bişey...laelaelaelaelae

:roflol::lepi:yooooohhhhhh bacım yohhhhhhh öne öle töbe töbe sabreder eve gider rahat rahat bi tarafıma bişey sokmadan otururumm:delphin:

delikafaduldendelikafadulden ay çok güldüm.. Merak etmeyin hiç biyerinize bişey sokmuyosunuz tahmin ettiğiniz gibi bişey değil.. Bi huni gibi düşünün bi tarafı daha geniş onu malum yere yaklaştırıyosunuz sadece. Ayyy anlatmayayımm deneyin derim....

anam get basimdan bundan bizim buralarda suruyle var beeee...........

bu sefer sasirtamadin beni iste:dilcikar:ha ha ha

carrefourlarda satılıyor bu bir kere markasını hatırlayamıyorum ped alırken yanında hediye olarak vermişlerdi ama hiç kullanmadım çok gülmüştük ya aslında bence yolculuklarda falan kullanılabilir bazı benzincilerde alaturka wc olmuyor oralarda işe yarayabilir.

valla ben ilk defa görüyorum kızlar, çok komik geldi bana, valla sarduş bilmediğin bişi de yok, hani:D

Ben zaten oturmuyorum daaaaa
Herkesin içinde mi yapıcaz yaaaa
Erkekler gibi
Ben utanırım yapamammmmmmm

Back
X