- Konu Sahibi sevgilerimle
-
merhabalar.evet ko-kültür için geçen hafta benden parça alındı.inşlah yumoşlarım yapay rahimin içinde geliştirilecek.bana doktorum ilk söylediği zaman korkmuştum sonra internetten baktım başarı oranı yükseliyormuş daha sağlıklı bir ortam oluştuğu için.bunu doktorumla paylaştığım zaman da evet dedi yapay rahim başarı oranımızı arttırıyor ve türkiyenin sayılı tüp bebek merkezlerinde yapılıyor onlara da bunun kursunu biz veriyoruz dedi.kocaeli üniversitesi tüp bebek ünitesinde yapılacak benim.bize yüzde 40 başarı oranı vermişti bununla birlikte yüzde 50 ye çıkacak başarı oranınız dedi.sevindim inşlh hayırlıısıyla bakalım.parça alınırken canım çok yandı ama olsun inşlah değecek bu acılara..
arkadaşlar bu uygulamayı istanbul'da hangi merkezler yapıyor? bilgisi olan var mı?
Selam arkadaslar.
CO-KULTUR Bende iki kez denendi.Hic bir faydasini gormedim.Cok deneyipte tutnma olmayanlarda embriyonun yavas gelismesinde birde ileri yas gruplarinda deneniyor.
Adetin 21. gunu Rahimden ufak bir doku alinip labaratuar esliginde ANNEDEN ALINAN KANLA BU DOKU COGALTILIP Embriyolar bunun icinde buyutuluyor.Mutlaka faydasini gorenler olmustur. Birde insanin cani mani yanmiyor.Aneztesi esligi altinda yapiliyor.Bizde iki kez denendi sonraki tedavimde uygulanmadi daha dogrusu cok az ilacla 5 gundde yumurtalar olgunlasip 6. gunde catlatma ignesi vurulup daha sonra opu yapildi.ALLAHIM BUTUN EMEK VERENLERIN EMEGINI BOSA CIKARMASIN AMINNNNN
canim sen hangi merkeze gittin?
ne kadar tutuyor bu islem?
simdi hamilemisin?
sevgiler
ayrıca arkadaşlar gittiğiniz özel tüp bebek merkezlerine de kocaeli üniversitesi tüp bebek ünitesi ko-kültür kursu veriyor.ve normalde 1,250 tl olan ko-kültür burda ücretsiz..biz 5 kuruş bile vermedik bu iş için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?