ko kültür yaptiran varmi

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
arkadaslar

21 gün rahimden bir parca alip bunun üstünde embryolari yerlestirip sonra rahime geri transfer ediyormus doktorlar
tutunma sansi dahada artiyormus--

bu yöntemi yaptiran ve hamile kalan varmi?

merhabalar.evet ko-kültür için geçen hafta benden parça alındı.inşlah yumoşlarım yapay rahimin içinde geliştirilecek.bana doktorum ilk söylediği zaman korkmuştum sonra internetten baktım başarı oranı yükseliyormuş daha sağlıklı bir ortam oluştuğu için.bunu doktorumla paylaştığım zaman da evet dedi yapay rahim başarı oranımızı arttırıyor ve türkiyenin sayılı tüp bebek merkezlerinde yapılıyor onlara da bunun kursunu biz veriyoruz dedi.kocaeli üniversitesi tüp bebek ünitesinde yapılacak benim.bize yüzde 40 başarı oranı vermişti bununla birlikte yüzde 50 ye çıkacak başarı oranınız dedi.sevindim inşlh hayırlıısıyla bakalım.parça alınırken canım çok yandı ama olsun inşlah değecek bu acılara..

canın çokmu yandı( doktorum bana da tavsiye etti. şimdi korktum valla.anestezi altında yapmıyorlarmı?nasıl oldu anlatırmısın canım?

Selam arkadaslar.
CO-KULTUR Bende iki kez denendi.Hic bir faydasini gormedim.Cok deneyipte tutnma olmayanlarda embriyonun yavas gelismesinde birde ileri yas gruplarinda deneniyor.
Adetin 21. gunu Rahimden ufak bir doku alinip labaratuar esliginde ANNEDEN ALINAN KANLA BU DOKU COGALTILIP Embriyolar bunun icinde buyutuluyor.Mutlaka faydasini gorenler olmustur. Birde insanin cani mani yanmiyor.Aneztesi esligi altinda yapiliyor.Bizde iki kez denendi sonraki tedavimde uygulanmadi daha dogrusu cok az ilacla 5 gundde yumurtalar olgunlasip 6. gunde catlatma ignesi vurulup daha sonra opu yapildi.ALLAHIM BUTUN EMEK VERENLERIN EMEGINI BOSA CIKARMASIN AMINNNNN

canim sen hangi merkeze gittin?
ne kadar tutuyor bu islem?

simdi hamilemisin?

sevgiler

benimde 2 negatif tupbebek denemesinden sonra 3.denememde yapildi...anestezi altinda oldu...memorial da yapildi...fiyati hakkinda tam bilgi veremem...merkezleri ararsaniz telefonda bilgi verirler...faydasini kesin gordum diyemem...co-cultur oncesi ameliyat oldum+5.gun transferi oldu...neyin ne kadar faydasi oldu bilemem...yinede nasip eden Allahim vakti gelince nasip ediyor...insallh saglikla kucagima almayida nasip eder....
darisi bu yolda emek veren arkadaslarima,sizlere...

nil71 arkadasima sormussun....ayni merkezde ayni donemde tedavi olduk...evet hamile...hemdeeee 7.denemesindeAllahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallh....Nilcim senin adina girmisken cevap verdim...kusuruma bakmazsin dimiopuyorumnanaktan

canim sen hangi merkeze gittin?
ne kadar tutuyor bu islem?

simdi hamilemisin?

sevgiler

nil belki okumaz ben de söyleyeyim o son 3 seferi memorial da yaptırdı. topalm 7. ve son denemesinde yine orada tuttu ama bunda co culture yapılmamıştı. onu takip edip çok sevinmiştim.

arkadaşlar ben yaşadığımı ve doktorumun bana anlattıklarını yansıttım sizlere..canım sen hem anestezi altında ko-kültür yaptırıp hem de nasıl insanın CANI MANI YANMIYOR diyebiliyorsun anlayamadım ben??tabiki anestezi altında yapılan işlemlerde acı duyulmaz bunu biz de biliyoruz..benim parçamı canlı canlı lokal anestezi bile olmadan direk kopartarak aldılar.ayrıca sen faydasını görmemiş olabilirsin ama unutma ki herkesin bünyesi ve bedeni farklıdır bende faydalı olabileceğini söyledi doktorum ve yüzde 10 başarı oranı verdi.sonuçta bizden daha iyi biliyorlar bu işin okulunu onlar bitirdiler biz değil..

ayrıca arkadaşlar gittiğiniz özel tüp bebek merkezlerine de kocaeli üniversitesi tüp bebek ünitesi ko-kültür kursu veriyor.ve normalde 1,250 tl olan ko-kültür burda ücretsiz..biz 5 kuruş bile vermedik bu iş için..

canım mesaj atmışsın ama cvp veremiyorum mesaj sayım azmış iletilmiyor yazdığım mesaj.bana msn adresini gönderirsen orda ayrıntılı anlatırım sana..ya da olmaz dersen burda sor herşeyi yanıtlarım..

ben memorialde tedavi görüyorum sebepsiz inf. ve 3. denemedeyim doktorum ko-kültür uygulandı bir kaç güne yumurtalar toplanır. merkezde bu uygulamayı yaptırıp başarılı sonuçlar alan hastalarla tanıştım. bence denemeye değer çünkü bu yöntemde 5. gün transferi yapılıyor buda tutunma şansını arttırıyor. ayrıca erkek inf. uygulanıyormuş.

apple bende memorialde tedavi gördüm 2 kez canım. doktorum 3. deneme için ko-kültür uygulayalım dedi. nasıl yapıldı anlatırmısın. genel aneztezi altındamı oldu.maliyeti ne kadar oldu? inşallah faydasını görürsün canım.

gelincik canım adetin 21. günü yapıldı. genel anestezi aldım uyandığımda hafif bir ağrım oldu 2 gün lekelenme tarzında kanama başka sorun olmadı bende. 1250 liraya mal oldu. inşallah hepimiz pozitif sonucu alırız.

kocaeli üniv.mi co-culturu ücretsiz yapıyor canım?ben nisan ayında kocaeli üniv.de 1000 tl ye yaptırdım da..bu uygulama yenimi başladı diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…