KOÇ BURÇLARI VE EVLİLİK

Merhabalar az önce bir yerde okudum koç burçları geç evlenir diye çok endişelendim
Koç burcuyum hiç adayda yok evde kaldım galiba bütün arkadaşlarımda evlendi depresyona girdim

Biz beş yılda evlendik de tanıştığımızda 20 yaşındaydık,25i bekledik mecburen🤓

sikinti yok hepiniz evlenecesunuz😂😂😂

Koç erkekleri de mı aynıdır.yukseleni balık olunca daha mı bi evliliğe karşı oluyorlar ne?
Genelde toprak burcu etkisi özelde başak burcu etkisi satürn etkisi fazla kişiler.bedava astrolojik harita çıkaran sitelerden bilginizi girin.haritada başak da ay vb gezegenler varsa kişiyi evliliğe çok meraklı etmiyor.yada böyle şeyler için uzun uzun düşünüyorlar.toprak grubu etkisi insanı daha çok aşktan çok mantık evliliğine yönlendiriyor.yukselen ateş ve hava ise evlenmeye merak ediyor da haritanın diğer kısmında toprak grubu ağır basıyorsa iş ciddiye binince vazgeçebiliyor.su grubu ağır basıyorsa derin kararsızlık olabiliyor.bazi haritalar da yorumsuz ya.harita yorumlamıyorum fakat yok gosterebilmisimdir inşallah.

evlilik doğum haritasındaki bir sürü farklı yöntem ile incelenip değerlendirilebilir. evlilik evinizin başladığı burç, yöneticisi, bu evin içindeki gezegenler, evlilik noktasının hesabı, güneş dönüşü haritanız, ilerletilmiş haritanız, vs vs.. bir yıl hepsinde evlilik ile ilgili göstergeler olumlu olduğunda mesela, o sene "evlenebileceğiniz" söylenir.

astroloji - gerçek bir astrolog - kesinlik vermez. size muhtemel olacakları iletir.

bu yıl evlilik kapın açık dendiğinde nasılsa evleneceğim diyip evde oturarak sonuca varamazsınız mesela..

inanmayın koç burçları şöyle, balık burçları böyle genellemelerine.

tatlı su astrologları para kazanmak için sever böyle genellemeleri..

koç burcu ateş grubu mensubu olduğu için genelde hızla karar verir, ama sonra pişman olma olasılığı yüksektir. hareketi aksiyonu bol burçtur, aman diyim özellikle profildeki yaş doğruysa acele karar verme, koçsan hem de:KK71::rolleyes:

Tanidigim uc koc burcu kadini var.

Biri 31 yasinda Turk, avukatligi birakip arjantine yerlesti yillar once. Piyano ogreniyor. Tango yapiyor. Guzel bir is de buldu takiliyor oyle bakiyorum sosyal medyada dunyanin guney kutbuna en yakin kosesine gitmis daglara cikmis habire bi isler pesinde. Evli degil dusundugunu sanmiyorum :))

Ikincisi 32 yasinda Alman bir kadin, guetemala, etiyopa, Ruanda'da calistiktan sonra vatanina dondu. Alti senedir etiyopyali bir sevgilisi var. Ya daha evlenemeyiz hazir degilim diyor.

Bu orneklere bakiyordum ve evet koc kadinlari evlenmez diyordum ki aklima liseden baska bir koc kadini arkadasim geldi. Kendisi 32 yasinda, dunyanin gezip seyahat dergilerine yazilar yaziyordu. Kendi gibi gezgin yay burcu bir fransiz ile tanisti uzun yillar sonra evlendiler cocuklarinin adini da seyahat meraklarindan olsa gerek, Atlas koymuslar.

Koc kadini diyince aklima EVLENEMEYEN diil GEZME TOZMA MERAKI YUZUNDEN BILE ISTEYE EVLENMEYEN kadin geliyor benim :)) ondan salla ablacim sen istedikten sonra elini sallasan ellisi. koc kadinlari iyidir ya severim hepsini koclarim benim!!!!

Ya o degil de yengecler icin de evli erkeklerle birlikte olur lafini duydum (seyma subasi, Deniz seki, askin nur yengi, ama evlisin benim degilsin isimli eseri yazmis yildiz tilbe...) Ve birkac farkli kisiden. Ben de yengecim Allah gostermesin. Bir de nasil bunlar iddia ediliyor biz baya poncik evlilik yuva cocuk delisi tipleriz yani milletin yuvasini bozacagimizi sanmiyorum.

Bence siz olayı yanlış anlamışsınız orda kastedilen evlenememeleri değil evlenmek istememeleridir muhtemelen. Yoksa ben mi olayı yanlış anladım:110:

Back
X