Koç Burcu

Gerçekten kavgacı bir burç. Ve kaosu seviyorlar. Resmen kavgadan haz alıyorlar. Ama nedense ben koçlari seviyorum onlarla tartışmayı da seviyorum. Sinir stres bir şey kalmıyor. Burcumun zıttı oldukları için olabilir. En uzun ilişkim bir koçtu.

Linç için özel konu açılmış. 😃😃😃
Bu arada koç olmama rağmen koç erkegiyle hiç sevgili olmadım, flort görüşmem oldu ama.ilerisi olmadı yani😄

Gerçekten kavgacı bir burç. Ve kaosu seviyorlar. Resmen kavgadan haz alıyorlar. Ama nedense ben koçlari seviyorum onlarla tartışmayı da seviyorum. Sinir stres bir şey kalmıyor. Burcumun zıttı oldukları için olabilir. En uzun ilişkim bir koçtu.
Biz kaoscumuyuz gel bi tartisalim:KK67:😅

Ben seviyorum erkeği de kadını da iyidir. Tanıdığım bütün koçlar pat pat her şeyi söylüyordu. Damarına basılmadığı sürece tatlı insanlar ya 😄

Ben yay burcuyum. Hiç koç tanıdığım yok etrafımda. Nasıllar bilemiyorum

hırslı, kaos dedikodu sever, laf sokmayı sever, bir ajan gibi iz sürer ve önünüze geçmişinizden ne varsa koyar eğer köşeye sıkıştırırsanız.

Sana he he der arka planda bildiğini okur asla akıl almaz alıyomuş gibi görünmeyi iyi becerir, onun dışında iyidir fesatlık bilmez ben severim

nankör ve değer bilmez :D 20 yıllık en yakın kız arkadaşım koç onun aşk hayatından bildiğim aklımda kalan tek şey

Uyumlu ve huzurkolik biri olarak, anlaşamıyorum koçlarla. Kadınıyla da erkeğiyle de aynı sebeplerden bitirdim muhabbeti; kavgacı, bencil, dediğim dedik, delirmeden tartışılamayan tiplerdi bana denk gelenler, kabus :KK53: Terazi ve koç birbirinin tamamen zıttı zaten.
İyi insanlık ayrı bi mevzu ama benim uzun vadede anlaşabileceğim bi burç değil, hatta akreple ve balıkla kapışsa da ilk koçu elerim 🥲

Son düzenleme:
Back
X