Benim büyük dayım -emekliliği yaklaşmış bir ingilizce öğretmeni- ve yengem koç-koça bir evlilik yaşıyorlar Uzakta olduklarından fazla görüşemedik bu aralar ama yazın bir araya geldiğimizde sorarım nasıl idare ettiklerini inşallah, belki bir fikir çıkar
Benim büyük dayım -emekliliği yaklaşmış bir ingilizce öğretmeni- ve yengem koç-koça bir evlilik yaşıyorlar Uzakta olduklarından fazla görüşemedik bu aralar ama yazın bir araya geldiğimizde sorarım nasıl idare ettiklerini inşallah, belki bir fikir çıkar
Sorun zaten bir sorunu analiz ederken sakin sakin konuşamayabilmemizde
Eşim sağolsun daha alttan alıyor ama, böyle saçma saçma küsmelerime çok kızıyor birgün patlarsa şaşırmam
Allah yardımcınız olsun diyorum Şaka bir yana aranızda sevgi varsa Allah'ın izniyle bişeycik olmaz merak etme Ben de koç burcuyum, bilirim koç burcunun deli damarını
ben ve eşimde koç burcuyuz illaki ufak sürtüşmeler oluyor olmuyor değil birbirimizi deli ediyoruz :) artık kavgalar şakalaşmalara döndü dört sene oldu tanıdık birbirimizi. Çok uzayan tartışmalarda birinin mutlaka alttan alması gerekiyor. Eşim çok sabırlı ona borçluyum bu evliliği :)
Biz de koç çiftiyiz.ama ikimizin de tartışmayı uzatmak gibi niyetimiz yok çok şükür...çünkü uzasa da bir yere varılmıyor...sadece sakinleşme süreci lazım
en sevdiğim burç koçtur ... koç zordur farklıdır lider ruhludur e bende bi koçum :))) kocamda koçun ucundan dönen bi balık :))) ben 25 mart o 11 mart :)) koç çifti tanıdıklarımda var çok sık tartışıolar ama kavga boyutunda değil yani sanki normal konuşmaları bile tartsma gbi ama çok şekerler
bizde koc ciftiyiz esimle iyi anlasiyoruz gerci tartismalarimizda oluyor esim alttan aliyor cogu zaman bende bunu onun sevgisine bagliyorum beni kirmaya dayanamaz bende onun uzulmesini asla istemem zamanla bende cogu seyi alttan aliyorum gecinip gidiyoruz iste )))