Koca bir Çaresizlik

kanaryam07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
66
7
86
31
Merhaba belki bu konuyu daha yine açmış olabilirim ama şuan tam bir çıkmazdayım universite son sinifa gectim 1 yıllık bir iliskim var sevgilim uni okumuyor bu sene calisti ama is imkani olacak hic bir bolum yok gelmiyor niye basladn diyebilsinz ama sevgilim hazrlik okuyidu birakmak istedi yapamadigi icin baska bir bolum ama calistim dedi cabaladim dedi ama sonuclar hic oyle degil ve ben inancimi kaybettim gelecek icin evlenmek icin deg ama istiyorum ki gelecegi gorebileyim ama elle tutulur hic bisey olmadi söz verdigi hic bisey olmadi siz ne yapmaliyim ?

Pişmanlkdan korkuyorum bana sevgisine çok eminim orası ayrı acaba hakszlk mı yapiyorum diyorum hani zorlugu gordum gidiyorum gbsnden gerçekten kötü durumdaym

İstediği puanı alamadığı için mi ayrılacaksın?
Eğer sorumluluk sahibiyse, çalışkan biriyse ve seviyorsan ayrılmak gereksiz.
Yani bi okul kazanacak diye söz verdi ondan başladım diyorsan sevgi adına birşey olduğunu sanmam ayrıl o zaman.

Merhaba belki bu konuyu daha yine açmış olabilirim ama şuan tam bir çıkmazdayım universite son sinifa gectim 1 yıllık bir iliskim var sevgilim uni okumuyor bu sene calisti ama is imkani olacak hic bir bolum yok gelmiyor niye basladn diyebilsinz ama sevgilim hazrlik okuyidu birakmak istedi yapamadigi icin baska bir bolum ama calistim dedi cabaladim dedi ama sonuclar hic oyle degil ve ben inancimi kaybettim gelecek icin evlenmek icin deg ama istiyorum ki gelecegi gorebileyim ama elle tutulur hic bisey olmadi söz verdigi hic bisey olmadi siz ne yapmaliyim ?
Evlilik için biraz beklemekten başka bir tavsiyem yok.Bu süre içerisinde erkek arkadaşının ne yapacağını anlamış olursun.Geleceğini görebilmek istemen doğal ama sırf istediği bölüm olmadı çalışmayacak diye de düşünmeyin,çalışmak isteyen her koşulda çalışır,evlilik için aceleniz yok

Yani söz derken sevgiliyken bu konuda ne söz verilebilirki :işsiz: adama yapamamış o bölümde, sınav kazanamadı diye mi öcü ilan ettin. Zaten o da stres altındadır.

Sorun o değil tabikide sorun bana hergün 6 7 saat çalıştm dedi ama.bunu gosterecek tek bisey yok ben sevgimden eminim ama sonunu goremeyerek nasıl yürünebilir ki ?Gözüm hiç bir zaman yüksekte olmadı ama benim ondan istediğim çabaydı 1 yıl boyunca olacak yapacam dediği hiç birşey olmadı benim tek korkum şimdi artık okulun olması değil okuldan sonrada gerçekten gelecek için çabalayacakmı yoksa yine mi boş olacak ona kızdığım nokta gerçekten beni düşünseydi daha fazla çaba harcardı diye düşünüyorum yoksa benim sevgimdende onun sevgisindende eminim

onun yerine kılık değiştir üniversite sınavına gir :deli:ne yapacaksın bir baltaya sap olacak bir tip değilse bırakacaksın:işsiz::işsiz:

Ayrılmayacaksan, sevgilin iş bulmadan, herşeyi yoluna koymadan sakın evlenme. Evlilik için erken zaten.

Back
X