E insanlar bir iliski bittikten sonra sonsuza dek yalniz kalamazlar oyle degil mi? Keske biz kizlarda biten bi iliskiden sonra aglayip onu geri istemek yerine, hayatimiza onlar gibi saglam bi sekilde devam edebilsek. Bosver, hayat devam ediyor.
Erkek arkadaşlarıma sormuştum, kız arkadaşlarınızla ayrıldığınız zaman nasıl hiç bişi olmamış gibi davranabiliosunuz diye.. Çünkü onlar bitti diyince , içlerinde gerçekten bişi kalmıomuş. Eğer o kıza ilgileri hala olsa zaten ayrılmazlarmış. Aldığım cevap bu oldu. Biz kızlar bitiremiyoruz, sevgilimizle ömür boyu bitmeyen bir bağ kuruyoruz, sahipleniyoruz.. Çünkü kadınlar daha hassas varlıklar, erkekler ise öyle değiller..
Canım artık olan olmuş.. Neden ayrıldığınızı yazmamışsın ama bundan sonra sen de kendi hayatına bak.. Onunla ilgili hiç bir şeye bakma.. Ne facebooktan takip et ne de ortak arkadaşlarına sor.. Ama bu eğer boş boş duruyorsan kolay olmaz.. MEsela bi kursa yazıl, kendine bi meşgale bul.. yeni insanlarla tanış, onların hayatlarına da şahit ol.. Bu dünyada sadece eski sevgilin önemli değil.. Herkesin kendine göre meziyetleri var.. insanlardaki güzellikleri keşfetmeye çalış.. İç karartan arkadaşlarınla değil, neşeli olanlarla görüş.. Sonra spor yap.. Mesela bisiklete bin her gün.. Çık dağ tepe dolaş.. Kafandan uzaklaştır onun hayalini.. Birlikte gittiğiniz hiç bi yere sakın gitme.. Ortak arkadaşlarınızla bi süre görüşme.. Kendine faydası olan işlerle uğraş.. Mesela ne yapmaktan hoşlanırsın ? kendine bunu sor ve buna göre davran.. Kısaca kendini ön plana koy, en önemli şey sensin bu hayatta ve emin ol kimse ( anne baba hariç) seni senden çok umursamaz.. O yuzden bırak o kişi için üzülmeyi.. Şunu düşün.. Sokaktan geçen herhangi bir kız için onun bir önemi var mıdır ? hayır yoktur.. Peki senin neden umurunda?? Çünkü o sen onu sevdiğin için o önemli.. Yani senin sevgin onu o erişilmez, kıymetli , değerli kıldı. Yoksa sıradan bir erkek işte.. Bunu düşünn..
Yeni sevgilisi olaibilir.. Senin olmayacak mı sanki ? Bence yeni insanlara şans ver.. Sakın ben tekrar sevemem deme.. Bal gibi de seversin.. Bu dünyada ölümler unutuluyor, sen bir ayrılığı mı unutamayacaksın ? Hayata dön ve silkelen .. Emin ol bundan 2 sene sonra sadece adını hatırladığın biri olacak ve durup üzüleceksin ben neden kendimi bu kadar üzmüşüm diye..
bir zamanlar herşeyden cok seviyosunuz . seviliyosunuz . ilk aşk ilk heyecan ... milyonlarca hayal , birlikte geçirilen gün ... sonra bitiyo . aylarca aglıyosunuz dualar ediyosunuz . sanki canınızdan parça kopuyo . tam kendinizi alıstırırken bigün geliyo onu bi başkası ile görüyosunuz . tahmin etmiştim . hatta bu anı defalarca düşünmüştüm ama bu kadar acıyacagını bilmezdim eski sevgilimin yeni bi sevgilisi oldugunu gördüm kızlar tesadüfen nette ... içim acıdı . bunca emek harcamak ve sonra bi kızın gelip hiç bişey yapmadan onu alması .... adalet mi bu ???
bnm anlamadgmda o . özel birsey yasadk bu kdr zmn yanılms olamam nasil anlamaz insan ... nasil baska birini bu kadar kolay kabullenirler bilmiyorum . nasil dayaniyolar . insaallah gormezsin canilm bazen bilmemek daha iyi duymamak ...gelen gideni aratır.eger senle özel duygular yasadysa bi daha onu kmseyle yasıyamıcaktır emin ol.bende dsünüorm smdi her türlü fedakarlıgı yaptgm deli gibi sevdgm ugruna arkadaslarmı bile sildigimm herseyim yaptıgım insanın gün gelirde facede falan iliskisi oldugunda gördügümde nası toplucam kendmi diyorum amma kacıs yok olucak bigün.. .
Erkek arkadaşlarıma sormuştum, kız arkadaşlarınızla ayrıldığınız zaman nasıl hiç bişi olmamış gibi davranabiliosunuz diye.. Çünkü onlar bitti diyince , içlerinde gerçekten bişi kalmıomuş. Eğer o kıza ilgileri hala olsa zaten ayrılmazlarmış. Aldığım cevap bu oldu. Biz kızlar bitiremiyoruz, sevgilimizle ömür boyu bitmeyen bir bağ kuruyoruz, sahipleniyoruz.. Çünkü kadınlar daha hassas varlıklar, erkekler ise öyle değiller..
b
bnm anlamadgmda o . özel birsey yasadk bu kdr zmn yanılms olamam nasil anlamaz insan ... nasil baska birini bu kadar kolay kabullenirler bilmiyorum . nasil dayaniyolar . insaallah gormezsin canilm bazen bilmemek daha iyi duymamak ...
erkekler böle işte belkde umut vermek gibi olmasn ama untmak içinn baslamstr.biz suan baskasyla baslasak gülüsünde bakısında herseynde cok sevdgmz insanı görürüz hemen unutamyız öle pat diynce ama onlar pat diye bitirp pat dye baskasyla baslayablioo ..insn dusunuo acaba herseyi yalanmıydı diye böle oldugunu görünce.
ya sonucta o anları iki kişi paylasıyosunuz . ama sonuc arkasından aglayan yalnızca sensin . bu yıl o kadar fazla agladım ki en kötü yılımdı ve sonuc herkes mutlu ... elinden hiç bişey gelmiyo sadece seyrediyosun . keşke görmeseydim diyorum hiç girmeseydim . bazen bilmemek daha güzel ....
allah sana da sabırlar versin . belkide artık en iyisi daha az acıtacak ne varsa onu yapmak . bi söz var ya o affedildi çünkü ondan vazgecildi diye . belkide en iyisi affetmek ve o kişiyi beklemek ...belkdie unutman silmen için bi vesile olmustur kamçılar bu olay seni unutman için.kesnlkle canm benmde en kötü yılm 2012 ydi sen beni görsen günes gözlügü tkmayan insan son 2 3 aydır gözlkle dolasıorm otobüste yolda sokakta aglamak artık benm için normal bişey bazen gözlk olmayncada baslıorum zırlamayaa hiç çekinmeden gerçekten felaketlerle dolu bi yıldı benm içinde allah daha fazlasını göstermesn gücüne gitmesinde.
teşekkür ederim mesajındaki umut verici sözler için ... :) bende artık toplamaya çalısıyorum . bu kadar yorgun hissetmekten yoruldum ....Dünya eski sevgilinin etrafında dönmüyor bunu kabullenmelisin ilk önce..
Hayat ondan ibaret değil yani onun hayatındaki her gelişme yıkmasın seni böyle..
Tabi bi sevgilisi olacaktı hayat boyu yalnız yaşayacak değildi ya?
Üzme kendini böyle.. İnan ki dışarda ondan daha değerli şeyler var. Mesela dostluklar gibi..
Ne zamandır dostlarınla buluşmuyorsun? Ne zamandır hayatında oldukları için teşekkür etmiyorsun?
Bence biraz onlarla takıl, kafanı dağıt.. Bak ne kadar iyi gelecek göreceksin..
Allah yardımcın olsun canım.
Dünya eski sevgilinin etrafında dönmüyor bunu kabullenmelisin ilk önce..
Hayat ondan ibaret değil yani onun hayatındaki her gelişme yıkmasın seni böyle..
Tabi bi sevgilisi olacaktı hayat boyu yalnız yaşayacak değildi ya?
Üzme kendini böyle.. İnan ki dışarda ondan daha değerli şeyler var. Mesela dostluklar gibi..
Ne zamandır dostlarınla buluşmuyorsun? Ne zamandır hayatında oldukları için teşekkür etmiyorsun?
Bence biraz onlarla takıl, kafanı dağıt.. Bak ne kadar iyi gelecek göreceksin..
Allah yardımcın olsun canım.
bir zamanlar herşeyden cok seviyosunuz . seviliyosunuz . ilk aşk ilk heyecan ... milyonlarca hayal , birlikte geçirilen gün ... sonra bitiyo . aylarca aglıyosunuz dualar ediyosunuz . sanki canınızdan parça kopuyo . tam kendinizi alıstırırken bigün geliyo onu bi başkası ile görüyosunuz . tahmin etmiştim . hatta bu anı defalarca düşünmüştüm ama bu kadar acıyacagını bilmezdim eski sevgilimin yeni bi sevgilisi oldugunu gördüm kızlar tesadüfen nette ... içim acıdı . bunca emek harcamak ve sonra bi kızın gelip hiç bişey yapmadan onu alması .... adalet mi bu ???
Canım artık olan olmuş.. Neden ayrıldığınızı yazmamışsın ama bundan sonra sen de kendi hayatına bak.. Onunla ilgili hiç bir şeye bakma.. Ne facebooktan takip et ne de ortak arkadaşlarına sor.. Ama bu eğer boş boş duruyorsan kolay olmaz.. MEsela bi kursa yazıl, kendine bi meşgale bul.. yeni insanlarla tanış, onların hayatlarına da şahit ol.. Bu dünyada sadece eski sevgilin önemli değil.. Herkesin kendine göre meziyetleri var.. insanlardaki güzellikleri keşfetmeye çalış.. İç karartan arkadaşlarınla değil, neşeli olanlarla görüş.. Sonra spor yap.. Mesela bisiklete bin her gün.. Çık dağ tepe dolaş.. Kafandan uzaklaştır onun hayalini.. Birlikte gittiğiniz hiç bi yere sakın gitme.. Ortak arkadaşlarınızla bi süre görüşme.. Kendine faydası olan işlerle uğraş.. Mesela ne yapmaktan hoşlanırsın ? kendine bunu sor ve buna göre davran.. Kısaca kendini ön plana koy, en önemli şey sensin bu hayatta ve emin ol kimse ( anne baba hariç) seni senden çok umursamaz.. O yuzden bırak o kişi için üzülmeyi.. Şunu düşün.. Sokaktan geçen herhangi bir kız için onun bir önemi var mıdır ? hayır yoktur.. Peki senin neden umurunda?? Çünkü o sen onu sevdiğin için o önemli.. Yani senin sevgin onu o erişilmez, kıymetli , değerli kıldı. Yoksa sıradan bir erkek işte.. Bunu düşünn..
Yeni sevgilisi olaibilir.. Senin olmayacak mı sanki ? Bence yeni insanlara şans ver.. Sakın ben tekrar sevemem deme.. Bal gibi de seversin.. Bu dünyada ölümler unutuluyor, sen bir ayrılığı mı unutamayacaksın ? Hayata dön ve silkelen .. Emin ol bundan 2 sene sonra sadece adını hatırladığın biri olacak ve durup üzüleceksin ben neden kendimi bu kadar üzmüşüm diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?