koca bir hayal kırıklığı ....

çok güzel anlatmışsın canım çok duygulandım. en çok korktuğum şey bir gün aşktan vazgeçmekti.. ama bu saatten sonra canımın yanmasına izin vermek istemiyorum. huzur yeterli mi? bilemem. ama acı çekmektense aşksız ama huzurlu olmayı yeğlerim... tabi şuan bunu kalpten inanarak söylemiyorum ama mantıken bunun böyle olması gerekli,, daha fazla hasar görmemek için...

Konunu okudum canım.. İnan çok üzüldüm çok kırıldım sanki kendim yaşamışım gibi.. Şimdiki zaman aşkları böylemiymiş diyorum ?? Yemin ediyorum 70'li 80'li yılların filmlerini çokça izler oldum.. Gerçek aşkları orada görebiliyorum sanki sadece.. Neden böyle diyorum artık ? Eskiden saygı varmış, sevgi varmış, insana değer verilirmiş.. Duygular önemliymiş.. Şimdi ise her şey gibi aşk da yozlaştı..

öyle güzel yazmışsın ki ... sanki başından beri ordaymış gb içimi okumuş gb ... yürekten anlayan bi yorum cok güzel canım . aynen dediğin gb ... onu unutmak istemiyodum aslında sorun bende .. onu unutursam sanki Allaha ilk kez bu kadar dua ettiğim şeyleri , hayallerimi , emeklerimi unutmus olcam gb geliyodu . ama baska birine giden biri bunları coktan unutmus olmalı ... Allaha havale ediyorum baska carem yok , gücümde ...

Nasıl bir şey şimdi bu. Artık kimseye güvenemeyeceğini güvensende artık aşkı değil huzuru aradığını görmek çok acı. hala gel dese koşa koşa gideceğiniz o herşeyi yıkıp geçmiş kişinin ardın etrafınıza çektiğiniz duvarlara insanşarın çarpıp yığıldığını görmek çok acı. o deli deli sevmeleri artık yaşayamayacak olmak çok aı. artık tek beklenti huzur huzur dahada huzur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…