o baskasini secrek benide bi baskasna biraktı zaten . kabullenmek zor ona dokundugunu bilmek konusmadan gecirdgmz onca gun onla konustugunu bilmek .... ama atlatıcam . sagol canimGerçekten şuan yaşadıkların ve hissettiklerin çok zor anlayabiliyorum fakat bittiğini ve herkesin kendi hayatının olduğunu kabul etmek lazım ancbak bu acılar öyle hafifliyor...
canimmm cok tesekkur ederim . bu benim sinavimdi sanrm atlatcam ins Allahin izniyle . cok sagol :)O acıyı içinden çıkarmak senin elinde güzelimm..
Ne kadar önemsemez, ne kadar dağıtırsan kafanı, ne kadar başka yönlere eğilirsen o kadar çabuk toparlanırsın..
Herşeyde bi hayır vardır.. Hakkında böylesi hayırlıymış demek ki.
Üzme kendini.. Allah yar ve yardımcın olsun canım dualarım seninle
h
o baskasini secrek benide bi baskasna biraktı zaten . kabullenmek zor ona dokundugunu bilmek konusmadan gecirdgmz onca gun onla konustugunu bilmek .... ama atlatıcam . sagol canim
bu kadar zaman taniyamamak ne buyuk aptallik ... onun bu yuzunu farkedememek ... neyse ins hakkmzda hayırlısı olur haklsn canm sagol ...yanı evet hayrlısını ıstemek lazm belkı o ınsanla evlensn mtlu olamıcaktn huzursuz bı yuvan eve gelmeyen bı kocan olcaktı ondan 1 tanede cocougn oldgnu dusun ole kocadan vardr bı bıldıgı ole bısı olsa gelecekte hayatn mafolcaktı degmck bı ınsan ıcın benmkıde ole okadar cok seven kıskanan ınsan hanı nerde demekkı kalıcı dglms svglerı evlenen kadar bole ınanp maskesnı sonra dusurseydı napcktn dua et bol bol cok ıı glıoo ınan
canimmm cok tesekkur ederim . bu benim sinavimdi sanrm atlatcam ins Allahin izniyle . cok sagol :)
sagol canımm tavsiyelerin icin ... belkide en iyisi en az dusunmk ve kndme zmn ayirmak . ise ajda pekkan sarksndan basladm bile "ne yazık ki cerceve degil resim arıyorummm :) :) "sürekli üzülüp ağlayarak nereye kadar?
Kalk silkin, kendine gel, aç ajda pekkanın hayata meydan okuyan şarkılarını dinle ve danset.
ilk fırsatta bir kuaföre git. bi bakım yaptır kendine. saçını kestir, boyat falan filan. sonra alışverişe çık. güzel bir elbise al kendine.
romantik şarkılar dinleme, hareketli şeyler dinle.
ve kızlara katılıyorum. hobi kurslarına katıl.
veya çalışmıyorsan bir işe gir.
facem kapalydi sadece msnde vardı . tesadufen gordum . hmn msnmdeki herkesi sildim ve onu da kapattm fobi olustu . en azndan acım gecene kdr bi daha acmcm .adı ustunde eskı sewgılı...hayatında bırı olabılır..daha fazla uzulmemek ıcın sende yoluna bakmalısın.face msn vs hala eklıyse sıl bence..
ah canım yaa ne kadar üzücü bir durumu buAllah bu erkekleri bildiği gibi yapsın. bak ben 1 hafta oldu ayrılalı,benim sevgilim daha haftası olmadan arkadaşları ile tatile gitmiş kızlarla fotolar çekilip face e koymuş. deli gibi güvendiğim adam hem de, kendimden çok güvendiğim adam bana nispet yapıyor sanki. anliycağın hiç ummadığımız, hayatımızı adamayı göze aldığımız insanlar bir gün bakıyorsun ki yabancı olmuş. sana bakan gözleri başkasına bakıyor hayat böyle. hayatımıza devam etmek zorundayız. ve bizim gerçekten değerimizi bilecek adamlar bir gün karşımıza çıkacaklar ve tüm dertlerimizi alıp götürücekler işte o zaman iyi ki bitmiş diyicez belkide..
cok üzüldüm canım senin daha yeni olmuş ... bazen ondan nefret ediyorum . bizi mahvetti diye bana yaptıkları için , baskasına dokunan ona seni seviyorum diyen birini istemiyorum , ama hergün günler gectikçe saskınlıgım üzüntüm artıyo . aglamıyorum belki eskisi kadar ama buruklugum hiç geçmiyo . habersiz gecirdiğimiz onca gün ... nasıl bu kadar yabancı olduk , nasıl özlemez , merak etmez ... binlerce soru ... en önemliside o kızı gercekten seviyo mu ? beni sildirecek kadar mı , unutturcak kadar mı , ???
erkek kafası böyle işte. ben artık inanmıyorum öyle gönülden bağlı, sonsuza kadar filan diyen erkek modelinin olduğuna. böyleler işte, ayran gönüllüler,bir anda tüm geçmişi silip atabiliyorlar. bunları düşünüp ondan daha fazla soğumaya çalış. yoksa bu üzüntü hep peşinde olucak.. ben şahsen kendimi soğutmaya çalışıyorum unutmaya çalışıyorum güzel günlerimizi. yoksa sabah akşam her şeyde aklımda olucak. böyle bir hayat çekilmez... sadece diyorum yazıklar olsun onca emeğime...
insan benim basima gelmez diyo . o asla yapmaz diyo . biz farklıyız diyo . ve sonunda ne aptal oldugunu farkediyo ...isin kotusu elinden bisey glmiyo . Allaha dua etmekten baska . o ikisinin beni yıkıp kurdukları mutlulugu izliyorum ...erkek kafası böyle işte. ben artık inanmıyorum öyle gönülden bağlı, sonsuza kadar filan diyen erkek modelinin olduğuna. böyleler işte, ayran gönüllüler,bir anda tüm geçmişi silip atabiliyorlar. bunları düşünüp vbbondan daha fazla soğumaya çalış. yoksa bu üzüntü hep peşinde olucak.. ben şahsen kendimi soğutmaya çalışıyorum unutmaya çalışıyorum güzel günlerimizi. yoksa sabah akşam her şeyde aklımda olucak. böyle bir hayat çekilmez... sadece diyorum yazıklar olsun onca emeğime...
insan benim basima gelmez diyo . o asla yapmaz diyo . biz farklıyız diyo . ve sonunda ne aptal oldugunu farkediyo ...isin kotusu elinden bisey glmiyo . Allaha dua etmekten baska . o ikisinin beni yıkıp kurdukları mutlulugu izliyorum ...erkek kafası böyle işte. ben artık inanmıyorum öyle gönülden bağlı, sonsuza kadar filan diyen erkek modelinin olduğuna. böyleler işte, ayran gönüllüler,bir anda tüm geçmişi silip atabiliyorlar. bunları düşünüp vbbondan daha fazla soğumaya çalış. yoksa bu üzüntü hep peşinde olucak.. ben şahsen kendimi soğutmaya çalışıyorum unutmaya çalışıyorum güzel günlerimizi. yoksa sabah akşam her şeyde aklımda olucak. böyle bir hayat çekilmez... sadece diyorum yazıklar olsun onca emeğime...
hepsi laf olsun diye ... aylarca bu kadar kör olmak . meger onca zmn kanrlmsz . birlikte gecirilen onca gun sdce bzm icn bu kdr ozel ... asagi yukari ayni durumdayiz ...aynı kaderi pylasıoruz gerçektn dün baktm bi faceine ortamını kurmus hayatnı kurms serefsiz bide bana fazla arkadsm olmasnı istemem gece hayatı çok sacma hiç sevmem aile yapıma ters diioduu kızlarla gecelerde obiçimm bende inanmıorm artk herkes gidecegi yere kadar eslik ediyo sadece okadar bizde glip geçici bi hevemsmz ben ama ciddi ilski olarak kanıdırldm onla görsme bunla görsme onu gyme bunu giymee oyle işte ezilen ben oldm bi anlık hevesms koca 1 ,5 sene yalanmıs gelip geçici duyguları hevesleri varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?