Koca dayağiı..İnsana en çok koyan şey..

Kaynana annen söylese ne söylemese ne olur onun yetiştirdiği çocuk kendisi gibi dengesiz sanırım ,

eseri ortada

kimi kime şikayet ediyorsun

kadın oğlunu yetiştirememiş

başıboş büyütmüş

artık kendi çocuğunada şiddet uygular sanırım , bunu erkeklik diye biliyorlar ya

Annen kaynana söylense ne olur söylenmese ne olur onun yetiştirdiği çocuk kendisi gibi dengesiz sanırım ,

eseri ortada

kimi kime şikayet ediyorsun

kadın oğlunu yetiştirememiş

başıboş büyütmüş

artık kendi çocuğunada şiddet uygular sanırım , bunu erkeklik diye biliyorlar ya

bu adama daha fazla katlanmayın. babanız kızar küser belki ama yine de size sahip çıkarlar.bebeğiniz biraz büyüynce de kendi ayaklarınız üstnde durursunuz. gördüğünüz işkence son olmayacak ve belki daha da kötüsü olacak Allah korusun her gün neler duyuyoruz. hem kendinizi hem bebeğinizi kurtarın ya da bi uzmandan yardım alın .

Çok çaresizim ne babamdan yana ne kocamdan yana.Dağ gibi arkamda dursaydı böyle şeyler olmazdı.Bir kg sakalı var ama ar yok.evlat sevgisi yok
Ya kocaniz ya da babaniz dag gibi arkanizda durmak zorunda mi?...Siz neden dag gibi durmayi secmiyorsunuz... Yani babasinin kizindan, bilmem kimin hanimindan oteye gecsenize... Anliyorum bebeginiz cok kucuk, caresiz hissettiniz ama hep birileri size sahip cikmak zorunda degil... Bunu boyle dusundugunuzu bildiginiz icin o koca musveddesi size boyle kolay davraniyor...Tavrinizi kesin koyun, tekrari halinde darp raporu alin, ve dava acin, kocaman bir kadin olarak, kendi ayaklariniz uzerinde durbilirsiniz...Gecmis olsun...

Kimse arkamda durmaz deme, sen sineye cektin belki dayagi, bu adam bebegin buyuyunce ona da siddet uygularsa nasil dayanabilirsin?
Vicdansizin once gideni de olsa baban babandir. Evi terket demese bile belki damadinin kulagini buker. Saipsiz saniyor seni esin, babanin tavirlarini az cok cozmustur.

Çok ama çok haklsn canım.Terbiyesiz bir çocuk yetiştirmiş kaynanam.ogluna nasihat etmek yerine sibelin annesi sibeli sana göstermeyecekmiş demiş.ve bidaha da aramadi.Birde söyle bir durum var.Arkadaşlar niye böyle birinden çocuk yaptn diyorlar.Eşim bebek doğmadan ônce dünyanın en iyi eşlerinden biriydi.lokmalarımi agzıma verirdi beni el üstünde tutardı.Taa ki annesi geldi ortalığı karıstrdı.eşim agresf anlayışsz biri oldu bna karşı

Canim aslinda sen de haksizsiz esinde cooookk haksiz bu durumda dayak yemeden once ye geleleim
Fotograflari kaldir dediginde neden kaldirmadin kaldir san ne olacaktiki.

Butun bunlar yasanmamis olcakti oyle deilmi sende cok uzulmeyecektin
Gecelim bunlari
Esin dediginde kaldirsaydi ya canim cicim askim bem koymak istiyorum tekrar koyayim falan gibisinden iki guzel lafla halledebilirdin diye dusunuyorum
Tabi o durumda sen de iyi deilsin bmde oyleydim halada oyleyim 5ay oldu atlatamadim daha..

Bnm esimde kizim dogar dogmaz hemn faceye atmis bi kizdm buna kaldir diye sorun cikarmadi kaldirdi aslinda minik bebekleri sanal ortama alet etmemeli
Ne geregi varki kucucuk bebek nazar degiyo zaten burda ikinizde haksizsiniz
Durumu duseltmeniz dilegi ile..

Canim aslinda sen de haksizsiz esinde cooookk haksiz bu durumda dayak yemeden once ye geleleim
Fotograflari kaldir dediginde neden kaldirmadin kaldir san ne olacaktiki.

Butun bunlar yasanmamis olcakti oyle deilmi sende cok uzulmeyecektin
Gecelim bunlari
Esin dediginde kaldirsaydi ya canim cicim askim bem koymak istiyorum tekrar koyayim falan gibisinden iki guzel lafla halledebilirdin diye dusunuyorum
Tabi o durumda sen de iyi deilsin bmde oyleydim halada oyleyim 5ay oldu atlatamadim daha..

Bnm esimde kizim dogar dogmaz hemn faceye atmis bi kizdm buna kaldir diye sorun cikarmadi kaldirdi aslinda minik bebekleri sanal ortama alet etmemeli
Ne geregi varki kucucuk bebek nazar degiyo zaten burda ikinizde haksizsiniz
Durumu duseltmeniz dilegi ile..

hepsi duruşmada affettim şikayetçi değilim barıştık diyor kadınların. Ben tavsiye etmiyorm.Hakikaten ayrılmayı kafaya koymış kadın bun yapmalı

Birde benim anlamadığım kocan daha evlenmeden bazı slnyaller veriyordur sinirli ve dayakçı olduğu bu tipler az çok kendini belle eder ,

lokantada
alışverişte
akraba gezmelerinde
arabanın içinde

vardır veya şahit olmuşsundur sana sinirle trip atmıştır geçmişte ,

Evet, banada konu sahibin yazdigi pek gerçekçi gelmiyor. Yok, dogumdan önce agzina lokma felan veriyormusta,.. ya allasen, hangi romantik filmden onu görmüsse, kim esinin agzina lokma veriyor ya? Ve böyle bir insan nasil oluyorda sirf annesinden dolayi karisina dayak atiyor, üstelik bebegi kucagindayken?

Elbette bu adam her zaman agresiftir fakat konu sahibi gözlerini kapamayi tercih etti. Bu adam degisir umuduyla bebek yapmayi tercih etti fakat olmadi. Simdide tabi bunlari burda söyliyemiyecegini bildigi için "benim esim eskiden melekti" diyor. He he, sanki biz insan karakterinden hiç anlamiyoruz

Tabi bu dayak yine sineye çekilir, çok olmaz, bir iki hafta sonra tekrar "canim cicim kocacigim" olur, bir sonraki dayaga kadar. Eger hayatin boyunca sadece baskalardan birsey beklersen, koruma beklersen hiçbirsey degismez. Annesi kv'denin agzina etmis eh nolmus, koca simdi melek mi oluyor? Zaten büyük ihtimalle kv'dede hep esinden dayagi sineye çekmis ve o ortamda büyüyen kocasi dayagi artik normal görüyor. Negatif hislerini ancak dayak ile gidermeyi biliyor, baska birsey bilmiyor.

Gidicek bir yerin yok olsa giderdin...o yüzden iste biz kadinlara okuyun calisin sonra evlenin diyoruz...yapicagin birsey yok.en azından esin sinirlenince susarsan yada kapini kilitlersen o siniri gecene kadar kendini korumus olursun.bu erkekler sizi sahipsiz gördüğü icin şiddet uyguluyor zaten.serefsiz igrenc adam.gucu kadinlara yetiyor demek..

Canim oyle deme benimda agzima lokma veriyordular catalla yemek yedirmeler ayakkabimin bagciklarini baglamalar vs ama sonra mahvedip gittiler hayatimi erkekler yapiyor bu tarz seyleti..

[QUeOTE="hayalimdekisen, post: 37178981, member: 626335"]Üye olduğumdan bu yana açtığım 3.konum.O kadar yanlızım ki.sizleri tanımasamda beni desteklediğinizi okumak bir nebze olsun rahatlatıyor içimi.Dün gece kocam demeye utandığım o şahsiyetten dayak yedim.Hemde bebeğimi uyuturken.Üstüme saldırdı.Bunca olanların ardından gelip özürdilemesi gereken yerde neden facebook a oğlumun resimlerini atıyorsun sil onu diyr emrivakide bulundu.Bende silmiycem deyince üstüme gelmeye başladı.İnsan oğlu çok ama çok nankörmüş.Babam bile olsa bu bir grçek.Canım acıyor diye bağırdm.durmadı.Seni döverim diye tehdit etti önce.Sonra da el kaldırdı.Diyeceksiniz ki neden evi terk etmedin.Öncelikle saat gecenin 3üydü.Beni sahiplenecek bir babamdayok arkamda.Benim babam o kadar değişik bir insan ki.KKocana itaat et der bir tekmede o vurur.Canım annem en büyük destekcim.Onunda babam olacak onursuz insanın yüzünden eli kolu bağlı.Dayak yediğimi duysa dünyayı yıkar ama babam öyle değil işte..Ağlayarak uyumuşum yatağımda.Bebeğime sarılarak ağlamak ne değisik bir duyguymuş.Hislerimi anladı sanki o da benimle ağladı.Ben bunları hak edecek ne mi yaptım ?? İftiralara ahlaksızlıklarına dengesizliklerine iğrençliklerine katlandım.Bu dayaği hakettim evet.Çok müsemma gösterdim.K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…