- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Ya kocaniz ya da babaniz dag gibi arkanizda durmak zorunda mi?...Siz neden dag gibi durmayi secmiyorsunuz... Yani babasinin kizindan, bilmem kimin hanimindan oteye gecsenize... Anliyorum bebeginiz cok kucuk, caresiz hissettiniz ama hep birileri size sahip cikmak zorunda degil... Bunu boyle dusundugunuzu bildiginiz icin o koca musveddesi size boyle kolay davraniyor...Tavrinizi kesin koyun, tekrari halinde darp raporu alin, ve dava acin, kocaman bir kadin olarak, kendi ayaklariniz uzerinde durbilirsiniz...Gecmis olsun...Çok çaresizim ne babamdan yana ne kocamdan yana.Dağ gibi arkamda dursaydı böyle şeyler olmazdı.Bir kg sakalı var ama ar yok.evlat sevgisi yok
Anladım,üzgünüm ne diyeyim..Malesef canm.evin tek kızıym.erkek kardeslerim var.en büyügü 18 yasında..
Kaynana annen söylese ne söylemese ne olur onun yetiştirdiği çocuk kendisi gibi dengesiz sanırım ,
eseri ortada
kimi kime şikayet ediyorsun
kadın oğlunu yetiştirememiş
başıboş büyütmüş
artık kendi çocuğunada şiddet uygular sanırım , bunu erkeklik diye biliyorlar ya
Kaynana annen söylese ne söylemese ne olur onun yetiştirdiği çocuk kendisi gibi dengesiz sanırım ,
eseri ortada
kimi kime şikayet ediyorsun
kadın oğlunu yetiştirememiş
başıboş büyütmüş
artık kendi çocuğunada şiddet uygular sanırım , bunu erkeklik diye biliyorlar ya
hepsi duruşmada affettim şikayetçi değilim barıştık diyor kadınların. Ben tavsiye etmiyorm.Hakikaten ayrılmayı kafaya koymış kadın bun yapmalıNeden arkanızda birinin durmasına ihtiyaç duyup bu iğrençliği sineye çekiyorsunuz ? Darp raporu alın hemen ve savcılığa verin eşinizi. Ya size vururken elinden bir kaza çıksa sakat kalsanız ? Bebeğinize günah değil mi ?
Birde benim anlamadığım kocan daha evlenmeden bazı slnyaller veriyordur sinirli ve dayakçı olduğu bu tipler az çok kendini belle eder ,
lokantada
alışverişte
akraba gezmelerinde
arabanın içinde
vardır veya şahit olmuşsundur sana sinirle trip atmıştır geçmişte ,
Canim oyle deme benimda agzima lokma veriyordular catalla yemek yedirmeler ayakkabimin bagciklarini baglamalar vs ama sonra mahvedip gittiler hayatimi erkekler yapiyor bu tarz seyleti..Evet, banada konu sahibin yazdigi pek gerçekçi gelmiyor. Yok, dogumdan önce agzina lokma felan veriyormusta,.. ya allasen, hangi romantik filmden onu görmüsse, kim esinin agzina lokma veriyor ya? Ve böyle bir insan nasil oluyorda sirf annesinden dolayi karisina dayak atiyor, üstelik bebegi kucagindayken?
Elbette bu adam her zaman agresiftir fakat konu sahibi gözlerini kapamayi tercih etti. Bu adam degisir umuduyla bebek yapmayi tercih etti fakat olmadi. Simdide tabi bunlari burda söyliyemiyecegini bildigi için "benim esim eskiden melekti" diyor. He he, sanki biz insan karakterinden hiç anlamiyoruz
Tabi bu dayak yine sineye çekilir, çok olmaz, bir iki hafta sonra tekrar "canim cicim kocacigim" olur, bir sonraki dayaga kadar. Eger hayatin boyunca sadece baskalardan birsey beklersen, koruma beklersen hiçbirsey degismez. Annesi kv'denin agzina etmis eh nolmus, koca simdi melek mi oluyor? Zaten büyük ihtimalle kv'dede hep esinden dayagi sineye çekmis ve o ortamda büyüyen kocasi dayagi artik normal görüyor. Negatif hislerini ancak dayak ile gidermeyi biliyor, baska birsey bilmiyor.
Üye olduğumdan bu yana açtığım 3.konum.O kadar yanlızım ki.sizleri tanımasamda beni desteklediğinizi okumak bir nebze olsun rahatlatıyor içimi.Dün gece kocam demeye utandığım o şahsiyetten dayak yedim.Hemde bebeğimi uyuturken.Üstüme saldırdı.Bunca olanların ardından gelip özürdilemesi gereken yerde neden facebook a oğlumun resimlerini atıyorsun sil onu diyr emrivakide bulundu.Bende silmiycem deyince üstüme gelmeye başladı.İnsan oğlu çok ama çok nankörmüş.Babam bile olsa bu bir grçek.Canım acıyor diye bağırdm.durmadı.Seni döverim diye tehdit etti önce.Sonra da el kaldırdı.Diyeceksiniz ki neden evi terk etmedin.Öncelikle saat gecenin 3üydü.Beni sahiplenecek bir babamdayok arkamda.Benim babam o kadar değişik bir insan ki.KKocana itaat et der bir tekmede o vurur.Canım annem en büyük destekcim.Onunda babam olacak onursuz insanın yüzünden eli kolu bağlı.Dayak yediğimi duysa dünyayı yıkar ama babam öyle değil işte..Ağlayarak uyumuşum yatağımda.Bebeğime sarılarak ağlamak ne değisik bir duyguymuş.Hislerimi anladı sanki o da benimle ağladı.Ben bunları hak edecek ne mi yaptım ?? İftiralara ahlaksızlıklarına dengesizliklerine iğrençliklerine katlandım.Bu dayaği hakettim evet.Çok müsemma gösterdim.Kaynanam dolaplarımı karıştırdı.Abuk sabuk laflar soktu.Evimi darma dağın etti.evlendim.aldığı mobilyaları binkere yüzüme vurdu.Sesimi çıkarmadm.Saygıszlk etmedm diye uedim o dayağı.Hak ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?