- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
annesi de kardeşini engellemiş ben öyle anladımNe fotoğrafı atmanızı istedi hiçbişey anlamadım, anneniz neden sizi engelledi onuda anlamadım
Annesi kardesini engellemişNe fotoğrafı atmanızı istedi hiçbişey anlamadım, anneniz neden sizi engelledi onuda anlamadım
Arkadaşlarımla cekındıgım foto içlerinde kardesımın tanıdığı varmısNe fotoğrafı atmanızı istedi hiçbişey anlamadım, anneniz neden sizi engelledi onuda anlamadım
Hayır beni engelledi ben sinirlenince yazma sus falan dedi engellediAnnesi kardesini engellemiş
Hı iyi yapmış.Hayır beni engelledi ben sinirlenince yazma sus falan dedi engelledi
Neresi çirkin esiniz derkenEsinizin kocasina karşı tutumunuz ne kadar çirkin. İyi yapmış kardeşiniz. O engelleseydi keşke bastan sizi.
Peki guzel arkadasımHı iyi yapmış.
Beynim yandi yahu kardeşinizin esine karşı tutumunuz çok çirkin diyecektimNeresi çirkin esiniz derken
Bende öyle düşünüyorum da artık kardeşim bile diyesim gelmiyorMerak etme en ufak sürtüşme yaşarsa kocasının ailesiyle koca da ailesini savunursa görür kardeşi mi kocası mı daha önemli.. Çok seviyorum diyen çabuk kaybeder net..
Çok değil 1 2 seneye haklı çıkarsınız.. Aha da yazdım buraya..
Ne demisim de çirkin acabaBeynim yandi yahu kardeşinizin esine karşı tutumunuz çok çirkin diyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?