Koca delisi kızkardesım

Yazık .. kazık yediğinde anlar snei bırak.kendi hallerine nenyaparlarsa yapsınlar hayatına bakmsen

ya ben okudum konuyu tamamen
ilk okumada anlamışım
neyse
bir kere en başında sizi daha haklı bulduğumu söyleyeceğim ama
şimdi kız kardeşiniz bir fotoğraf istiyor siz de işim var diyorsunuz bir fotoğrafı atmıyorsunuz ama kardeşinize defalarca mesaj atabiliyorsunuz. Bir kere ablanız eniştenizi seviyor ve sizi karıştırmak istemiyorsa telefondaki sen misin başkası mı diye olayı kurcalamak size düşmez. Her zaman ne derler çiftlerin arasına girmeyin sonra siz kötü olursunuz. Girmeyin arkadaşım, evlenecek kadar olgun olan insan karşısındaki insanı tanıyacak kadar da olgun olsun. He pişman olursa destek olun o ayrı...
Konuyu bu kadar uzatmanız saçma olmuş. Atın gitsin bir fotoğraf yani ne olabilir ki, bu kadar münakaşaya gireceğime kamera--->foroğraflar------>seç---->abammma yolla derim biter gider yani... yok sne kimsin de yollamıyorum işim var da...

Ben anlatamıyorum galiba enıste bey onceden benden istemis tı ben atmamıştım bu defa kardeşim isteyince suphelendım kim istiyor kı diye

Karı koca arasına girilmezmıs bunu anlamıs oldum o zaman başına kotu bırsey geldiği zamanda desteğe ihtiyacı yoktur benim düşüncem böyle

Yazmadan edemeyeceğim umarım sizi kırmam,
maaile iletişim tarzınız sağlıklı değil.
Değişik bir aile dinamiğiniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…