- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bende oyle dedim nıye bu kadar sinirlendin demekkı sen guvenmıyorsun deyınce hayır ben cok guvenıyorum cok seviyorum diyorKardeşinizin kocasının gözü göz değil, o yüzden bu kadar dellenmiş. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Sizi engelleyen kardeşi sallayın gitsin.
Hı hı tabi, güvensin o devam etsin.Bende oyle dedim nıye bu kadar sinirlendin demekkı sen guvenmıyorsun deyınce hayır ben cok guvenıyorum cok seviyorum diyor
Kardeşiniz fotoğraf istemiş sizde sen misin kocan mi demissiniz.Ne demisim de çirkin acaba
Annemde her zamanki gibi benı suclu bulduAnnen niye engelledi iyide
İyide kardeşimde önemsemiyor ozlemıs degıl mis farketmıyor kı kocasının eline telefonu veriyor bence iyi yaptım oh olsunKardeşiniz fotoğraf istemiş sizde sen misin kocan mi demissiniz.
Kocası size kardesiniz gibi yaziyorsa ya msj atmazsiniz ya bak böyle olmaz kocan yazıyor ozel bir şey yazarim dersiniz bu kadar.
Ama sapıklik algilamasina sebep olmuş davranisiniz o yüzden cirkin olmuş
İyide kardeşimde önemsemiyor ozlemıs degıl mis farketmıyor kı kocasının eline telefonu veriyor bence iyi yaptım oh olsun
Ayrıca karşısında ablası var düşmanı yok kocasının ne olduğunu biliyor ama bana saldırıyorKardeşiniz fotoğraf istemiş sizde sen misin kocan mi demissiniz.
Kocası size kardesiniz gibi yaziyorsa ya msj atmazsiniz ya bak böyle olmaz kocan yazıyor ozel bir şey yazarim dersiniz bu kadar.
Ama sapıklik algilamasina sebep olmuş davranisiniz o yüzden cirkin olmuş
Kardeşinize ve annenize eniştenin yaptıklarını anlattın mıKızlar dünden beri çok sinirliyim ve kırgınım pazar günü koydeydım Babamın evini temizledik badana falan köy evini bilenler bilir çok yoruldum. Aksam üzeri kardesım mesaj atmıs fotograf istedi geçenlerde arkadaşlarımla bulusmustum o fotoda kardeşimin hocası varmış küçük kızı var dedi bende küçük kızı olanın ismini söyledim yok o değil fotoyu at dedi bende o an musaıt degıldım onunla ugrasacak vaktım yok dedım niye falan dedi tekrar istedi bende atamam ayrıca sen kimsin dedim çoğu zaman kocası yazar kardesımın ağzından ben kardeşin hem ne demek istiyorsun sen kocama sapık mı demek istiyorsun benim agzımdan foto isteyecekte senden neden guvenmıyorsun da guvenmıyorsan neden konusuyorsun kocam da aileden artık onu benimseyın bilmem ne bende kapat konuyu uzatma dıye yazdım hayır kapatmayacam ben kocamı cok seviyorum guvenıyorum onun arkasındayım baya bir kocasını savundu ne kadar kıymetli kocan varmıs dedim tabi kıymetli olacak cocugumun babası dedi buraya kadar kardesımı haklı gorenler olacaktır ama kızlar şunu belirteyim enıste bey kızlarla içli dışlı olan her gittiğimizde eski sevgililerini anlatan kardesımın yanında ve benden arkadasımı sorup merak ettim atsana fotosunu diyen ayrıca kardesımın telefonunu elinden dusurmeyen Instagramınından cıkmayan birisi boyle bırısınden suphelenmekte haksızmıyım kardesımın kocam da kocam deyıp bana saygısızlık yapması sanki ben onları cekemıyorum da kocamı cok seviyorum biz mutluyuz bilmem ne demesi çok zoruma gitti ve benı engelledi anneme anlattım annemde engelledi artık yuzlerını gormek istemiyorum onların sizce kim haklı cevaplar ıcın tesekkur ederim
Kim olursa olsun saygı önemlidir.Ayrıca karşısında ablası var düşmanı yok kocasının ne olduğunu biliyor ama bana saldırıyor
Biliyor kardeşimde biliyor hatta yüzü karşı eski sevgilisiyle yemege cıktıgını falan anlatıyorKardeşinize ve annenize eniştenin yaptıklarını anlattın mı
İyide ben onun kocasına guvenmek zorunda mıyım neden fotograf atıyım evet engelledi ben sinirlenince anneme de yazdım o yuzdenKim olursa olsun saygı önemlidir.
Siz ablalik o kardeşlik yapacak.
Kocası onu ilgilendirir kimseye ithamda bulunmamalisiniz yoksa sonuc bu olur annenizfe engelledi sanirim sizi dimi ? O neden engelledi
Ben bırsey demedim kendısı başlattı hıc bır zaman neden boyle demedim dedıgımız her laftan anlam çıkarıyor herseyı yanlıs anlıyor kocasınıda ailemizden bildik soframıza oturttuk hic ayrım yapmadıkEnişteyi biliyorsunuz..
Enişteyi kabullenen ve hayatına devam eden yada bunu sorun olarak gormeyen kardeşinizi de biliyorsunuz..
Ne demeye ortalığı bulandiriyorsunuz?
Kardeşlerimin dediklerime ne cevap vereceğini adım gibi bilirim. Olur da ortaya böyle bir sonuç çıkacaksa işi asla o noktaya getirmem.
Neden ki? Bizi uzaklastirmaktan başka neye yarayacak?
Kardeşiniz kötü bir adamla yaşıyor, hatası bu.
Sizin de hatanız işleri bu noktaya getirecek kartları açmanız.
Bu enişte sizle ilgili fesat şeyler düşünebilir bence olabildiğince uzak durun mesafenizi koruyun kardeşinizin ağzından yazıp sizinle konuşması çok tuhaf...Kızlar dünden beri çok sinirliyim ve kırgınım pazar günü koydeydım Babamın evini temizledik badana falan köy evini bilenler bilir çok yoruldum. Aksam üzeri kardesım mesaj atmıs fotograf istedi geçenlerde arkadaşlarımla bulusmustum o fotoda kardeşimin hocası varmış küçük kızı var dedi bende küçük kızı olanın ismini söyledim yok o değil fotoyu at dedi bende o an musaıt degıldım onunla ugrasacak vaktım yok dedım niye falan dedi tekrar istedi bende atamam ayrıca sen kimsin dedim çoğu zaman kocası yazar kardesımın ağzından ben kardeşin hem ne demek istiyorsun sen kocama sapık mı demek istiyorsun benim agzımdan foto isteyecekte senden neden guvenmıyorsun da guvenmıyorsan neden konusuyorsun kocam da aileden artık onu benimseyın bilmem ne bende kapat konuyu uzatma dıye yazdım hayır kapatmayacam ben kocamı cok seviyorum guvenıyorum onun arkasındayım baya bir kocasını savundu ne kadar kıymetli kocan varmıs dedim tabi kıymetli olacak cocugumun babası dedi buraya kadar kardesımı haklı gorenler olacaktır ama kızlar şunu belirteyim enıste bey kızlarla içli dışlı olan her gittiğimizde eski sevgililerini anlatan kardesımın yanında ve benden arkadasımı sorup merak ettim atsana fotosunu diyen ayrıca kardesımın telefonunu elinden dusurmeyen Instagramınından cıkmayan birisi boyle bırısınden suphelenmekte haksızmıyım kardesımın kocam da kocam deyıp bana saygısızlık yapması sanki ben onları cekemıyorum da kocamı cok seviyorum biz mutluyuz bilmem ne demesi çok zoruma gitti ve benı engelledi anneme anlattım annemde engelledi artık yuzlerını gormek istemiyorum onların sizce kim haklı cevaplar ıcın tesekkur ederim
İyide ben onun dusmanı degılım kı neden boyle davranıyor yabancı birisi olsa tamam ıstedıgı kadar savunsun düşman catlatır gibi ben kocamı seviyorum demenin anlamı yok ki ben onun üzülmesini ıstemem haklısın abla hataları var onuda oyle ıdare edin dese ne olacaktıKızlar çoğunuz üyeye hak vermissiniz. Acaba sizin kocanız için ablaniz kardeşiniz bu şekilde konussa haklısın be canım konuş. Ben bunu neden tutuyom ki evde mi diyecektiniz. Yoksa tırnaklarınzi cikarip kocam hakkında nasil konuşursun mu?
İşinize göre valla hep
Onun kocasi için kocamı seviyorum ben demesine düşman catlatmak olarak nasıl görüyorsunuz. Kiz sadece eşini sevdiğini artık yargilamamaniz gerektiğini söylemiş. Siz çatlamışsaniz bilemeyecegimİyide ben onun dusmanı degılım kı neden boyle davranıyor yabancı birisi olsa tamam ıstedıgı kadar savunsun düşman catlatır gibi ben kocamı seviyorum demenin anlamı yok ki ben onun üzülmesini ıstemem haklısın abla hataları var onuda oyle ıdare edin dese ne olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?