Koca delisi kızkardesım

Kardeşinizin kocasının gözü göz değil, o yüzden bu kadar dellenmiş. Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur. Sizi engelleyen kardeşi sallayın gitsin.
Bende oyle dedim nıye bu kadar sinirlendin demekkı sen guvenmıyorsun deyınce hayır ben cok guvenıyorum cok seviyorum diyor

Ne demisim de çirkin acaba
Kardeşiniz fotoğraf istemiş sizde sen misin kocan mi demissiniz.
Kocası size kardesiniz gibi yaziyorsa ya msj atmazsiniz ya bak böyle olmaz kocan yazıyor ozel bir şey yazarim dersiniz bu kadar.
Ama sapıklik algilamasina sebep olmuş davranisiniz o yüzden cirkin olmuş

İyide kardeşimde önemsemiyor ozlemıs degıl mis farketmıyor kı kocasının eline telefonu veriyor bence iyi yaptım oh olsun

Ayrıca karşısında ablası var düşmanı yok kocasının ne olduğunu biliyor ama bana saldırıyor

Kardeşinize ve annenize eniştenin yaptıklarını anlattın mı

Ayrıca karşısında ablası var düşmanı yok kocasının ne olduğunu biliyor ama bana saldırıyor
Kim olursa olsun saygı önemlidir.
Siz ablalik o kardeşlik yapacak.
Kocası onu ilgilendirir kimseye ithamda bulunmamalisiniz yoksa sonuc bu olur annenizfe engelledi sanirim sizi dimi ? O neden engelledi

Enişteyi biliyorsunuz..
Enişteyi kabullenen ve hayatına devam eden yada bunu sorun olarak gormeyen kardeşinizi de biliyorsunuz..
Ne demeye ortalığı bulandiriyorsunuz?
Kardeşlerimin dediklerime ne cevap vereceğini adım gibi bilirim. Olur da ortaya böyle bir sonuç çıkacaksa işi asla o noktaya getirmem.
Neden ki? Bizi uzaklastirmaktan başka neye yarayacak?
Kardeşiniz kötü bir adamla yaşıyor, hatası bu.
Sizin de hatanız işleri bu noktaya getirecek kartları açmanız.

Kim olursa olsun saygı önemlidir.
Siz ablalik o kardeşlik yapacak.
Kocası onu ilgilendirir kimseye ithamda bulunmamalisiniz yoksa sonuc bu olur annenizfe engelledi sanirim sizi dimi ? O neden engelledi
İyide ben onun kocasına guvenmek zorunda mıyım neden fotograf atıyım evet engelledi ben sinirlenince anneme de yazdım o yuzden

Ben bırsey demedim kendısı başlattı hıc bır zaman neden boyle demedim dedıgımız her laftan anlam çıkarıyor herseyı yanlıs anlıyor kocasınıda ailemizden bildik soframıza oturttuk hic ayrım yapmadık

Kızlar çoğunuz üyeye hak vermissiniz. Acaba sizin kocanız için ablaniz kardeşiniz bu şekilde konussa haklısın be canım konuş. Ben bunu neden tutuyom ki evde mi diyecektiniz. Yoksa tırnaklarınzi cikarip kocam hakkında nasil konuşursun mu?
İşinize göre valla hep

Bu enişte sizle ilgili fesat şeyler düşünebilir bence olabildiğince uzak durun mesafenizi koruyun kardeşinizin ağzından yazıp sizinle konuşması çok tuhaf...

İyide ben onun dusmanı degılım kı neden boyle davranıyor yabancı birisi olsa tamam ıstedıgı kadar savunsun düşman catlatır gibi ben kocamı seviyorum demenin anlamı yok ki ben onun üzülmesini ıstemem haklısın abla hataları var onuda oyle ıdare edin dese ne olacaktı

Bir önceki konunuzda da kızınızin babaanne evinden gelmediğini evde dedesiyle kaldığını ve güvenemediginizi yazmissiniz.
Acaba siz tüm erkekler bana hasta diye düşünüyor olabilir misiniz? Ya da her erkek potansiyel sapik diye mi düşünüyorsunz.
Ne olacak yahu torun dede aynı evdeyse.
Burda da kardesinizin kocasi için benim fotomu istemis olabilir diye dusunmussunuz.

Onun kocasi için kocamı seviyorum ben demesine düşman catlatmak olarak nasıl görüyorsunuz. Kiz sadece eşini sevdiğini artık yargilamamaniz gerektiğini söylemiş. Siz çatlamışsaniz bilemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…