Koca delisi kızkardesım

Evet hiç bir erkege guvenmıyorum tum erkekler bana hasta lafını nerden cıkardınız kardesımın kocası benım fotomu istedi demedim

Onun kocasi için kocamı seviyorum ben demesine düşman catlatmak olarak nasıl görüyorsunuz. Kiz sadece eşini sevdiğini artık yargilamamaniz gerektiğini söylemiş. Siz çatlamışsaniz bilemeyecegim
Her tartısmamızda diyor da neyse ıyı geceler size tesekkur ederim yorumlarınız için

Evet hiç bir erkege guvenmıyorum tum erkekler bana hasta lafını nerden cıkardınız kardesımın kocası benım fotomu istedi demedim
İste bulduk hicbir erkeğe guvenmediginiz için
Kardeş kocasına laf etmissiniz tepki vermiş yetmemis anneniz bile engellemis sizi
Esinize birde
-Hayatım kizimiz annenlere gidiyor babanla kalıyor guvenemiyorum erkek sonuçta deyin bakalim ne tepki alacaksiniz
Ucmayin bu kadar herkese de sapik olarak bakilmaz. Kendini cekersin dikkat edersin saplantin varsa.
Esinize bir sorun bakalım ne diyecek babasi için dusunduklernize torunu hakkında

Çocuğunun dedesiyle olan ilişkisiyle ne alaka ya belki şüphelenecek şeyler sezdi Allah korusun bir istismar olsa ne olur o çocuk belki hatırlamaz ama ilişkiler ne türlü bozulur farkında mısınız tabiki önlem almak zorunda testi kırıldıktan sonra ah vah etmenin anlamı kalmıyor.Ayrıca bu enişte çok mu temiz duruyor ne demek eşinin ağzıyla konuşma falan çok mu normal lütfen yaaa...

Ya ben dusunurum bu benim takıntım ve dusuncelerımden dolayı kimseye hesap vermek zorunda değilim

Tesekkur ederim herkese gozu kapalı güvenelim istiyorlar guvenmıyorum kardesım guvenmek zorunda da değilim

Konu sahibinin msjini gördünüz mu erkek guvensizligi benim takintim diyor. Baska da söyleyecek lafim yok. Tum yazışmamizi okuyun öyle yazin

kadının kocasını savunması gayet normal degıl mı ?
sız resım ıstesenız o gecıstırse sızde benım kocama sapık mı demek ıstıyorsunuz benım cocugumun babası o nıye benımseyemedınız kocamı dıye kızsanız haksız mı olurdunuz

oncesını falan bılmem su anlattıgınız konuda anlattıgınız kadarıyla haksızsınız cırkın bır uslup sergılemıssınız esıne karsı...

Konu sahibinin msjini gördünüz mu erkek guvensizligi benim takintim diyor. Baska da söyleyecek lafim yok. Tum yazışmamizi okuyun öyle yazin
Evet okudum her erkek için değil şüpheli erkek içindir dünyaya böyle baktığını düşünmüyorum.

Evet takıntım hayır yani guvenmek zorunda mıyım onu söyleyin
Degilsiniz ama arkadasim olsaniz kocam için sapıklık adleden guvensizlik adleden kelimeler kullansaniz vallahi Allah yarattı demezdim.
Erkeklere guvenmiyorsun diye de herkese sapik muammelesi yapamazsin
Yapmayın caniniza zarar.

Eğer normal bir koca ise tabıkı savunsun ama kocasının ne oldugunu bildigı halde gelip bana ahkam kesemez

Evet okudum her erkek için değil şüpheli erkek içindir dünyaya böyle baktığını düşünmüyorum.
Takıntı duzeyinde olan bir davranıştan bahsediyor. Hadi enişte okey diyelim tu kaka dede de mi kaka yapmayin aynı günde 2 tane aynı tarz konu. Ya da yapin napayim

Eğer normal bir koca ise tabıkı savunsun ama kocasının ne oldugunu bildigı halde gelip bana ahkam kesemez
sızınde hayatınızda mılyon sorun kocanızla problemlerınız var sızde kardesınıze ahkam kesemezsınız

Takıntı duzeyinde olan bir davranıştan bahsediyor. Hadi enişte okey diyelim tu kaka dede de mi kaka yapmayin aynı günde 2 tane aynı tarz konu. Ya da yapin napayim
Ben öyle algılamadım anlamadım bu derece güvene gerek yok özellikle kendi kanımızdan olmayan insanlar için.

Degilsiniz ama arkadasim olsaniz kocam için sapıklık adleden guvensizlik adleden kelimeler kullansaniz vallahi Allah yarattı demezdim.
Erkeklere guvenmiyorsun diye de herkese sapik muammelesi yapamazsin
Yapmayın caniniza zarar.
Ben herkesi sapık muamelesi yapmıyorum kimseyede sapık demedim sonucta olacak seyler vardır birde olmayacak seyler vardır mesela amca yada dayı yegenının altını degıstıremez bu guven meselesi degil tedbirdır ben tedbirimı alırım elimden geldıgı kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…