- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Onu benı kırdı ugrasamam demedim temızlık yaptıgım ıcın vaktim yok dedim ısrar edince yemek falan da yememıstım yorgun olunca bende gerilmıs kırıcı olmus olabilirim uzamasın dıye kapat konuyu dedim kendısı uzattı sonrada kıymetli kocasını secip benı engellediBence sizin üslubunuz hoş değil.
Kardeşinizin eşini sevmeyebilirsiniz ama kardesinizle neden böyle konuşuyorsunuz ki? Tamam kapat, şimdi uğraşamam vs bence güzel bir üslup değil. Enişte bey için kardeş kalbi kırılmaz.
Ben cok kırıldım ve hıcte artık kardes gıbı olmak istemiyorumzaten sız ustune dusmeyın bırsey yapmayın dıye oyuzden dedım
kendısı fevrılıgını anlayacak sakınlesınce bıraz zaman gecınce goruseceksınız ıkı kardessınız elbet goruseceksınız o ılk adımı atınca sızde uzatmayın bırsey olmamıs gıbı gorusun ama yıne o sıze adım attıgında
oda sızın ıcın aynı seyı dusunuyorBen cok kırıldım ve hıcte artık kardes gıbı olmak istemiyorum
Uzatmasına cok kırıldım zaten benım dilim sivri uzattıkca daha seyler cıkmasın agzımdan dıye uzatmayalım kapat konuyu dedım ama kapatmadı bıde kocasını aileden goruyoruz saygılıyız daha ne ıstıyor anlamıyorum kı ben guvenmek zorunda degılım kı kocasına kendısı guvenır guvenmez benı ilgilendırmez fotograf atmak zorunda da degılımOlur böyle şeyler :) küslük yapmaya değmez. Oda kendince haklı sizde. Karşılıklı helalleşin. Bayram arefesi küslük olmasın
Valla bu platformda türkçesinde sorun olduğunu kabul eden ilk arkadaşsınız. Tebrik ederim.Maalesef
Maalesef turkce sıkıntılı benim hep zor gectım yapacak bırsey yok
Karısı telefonu böyle kullanmasina izin veriyorsa mesajlara cevap atmazsin hepsi bu. Zaten konuda elle tutulur doğru bir şey yok.Benim kocam, benim telefonumdan "benmişim gibi" ablama, kardeşime mesaj atsa mahvederim onu.
Bu tek başina sapiklik zaten. Siz neresini normal goruyorsunuz bunun? Dogru durust biri kendi telefonundan yazar ya da kendini tanitarak mesaj atar. Sanki ablasiymiş, ablasinin agzindan eşinin kardeşine mesaj atmaz.
Ben ablamla mesajlastigimi sanarken, mesaj atan kişi eniştem cikarsa gayette sapik derdim.
Aman bizde dedelerimizle oturduk, oynadık, neyin mahremiyetini korumak ne ayıp herkese sapık muamelesi yapmak çocuklu biri esinize yaparsa belki demek istediğimi anlarsiniz.Ben konu sahibini anlıyorum çoğu küçük çocuk yetiştiren anne bu hislere sahip dedeye sapık demiyor mahremiyetini korumaya çalışıyor. Enişte daha önce kardeşin telinden yazmış Kadında sormuş kimsin diye. Kötü örnek çok konu sahibi temkinli yaklaşıyor. Kardeşte daha ılımlı konuşabilir insanlar birbirlerini bu kadar kolay kırmamalı.
Bu yuzden bende foto atmadım sonra neden atmıyorsun dıye bana kızdıKarısı telefonu böyle kullanmasina izin veriyorsa mesajlara cevap atmazsin hepsi bu. Zaten konuda elle tutulur doğru bir şey yok.
Bana pek muamma geldi agzindan msjlasmasi zaten konu neymiş acaba.
3 de tuhaf
Sizin 3 nuzu de anlamadim ben zatenBu yuzden bende foto atmadım sonra neden atmıyorsun dıye bana kızdı
Beni neden anlamadınızSizin 3 nuzu de anlamadim ben zaten
Karısı telefonu böyle kullanmasina izin veriyorsa mesajlara cevap atmazsin hepsi bu. Zaten konuda elle tutulur doğru bir şey yok.
Bana pek muamma geldi agzindan msjlasmasi zaten konu neymiş acaba.
3 de tuhaf
Yanlış yere kardeşine püskürmüs adami nerde savunuyorum yahu alla alla.Karisinin izin vermesi olayi normalleştirmiyor işte, bu sadece kari kocayi alakadar eden bir durum degil bence.
Ben ablamla mesajlastigimi zannederek enişteyle mesajlaşan kişi olsaydim daha ilk seferden baya buyuk tepki verirdim o herife sapik muamelesi de yapardim konu sahibi kadar beklemezdim bile.
Bu kadar da terbiyesizlik olmaz. Boyle adami da savunmayi anlayamam.
Kardesımın sucu yokmu sımdı burada neden eline telefonu veriyorYanlış yere kardeşine püskürmüs adami nerde savunuyorum yahu alla alla.
Kardesine öyle konusursa böyle cevap alır işte anlamiyor musunuz. Enisteye kizdiysa ona puskurecek kizin ne gunahi var. Kendi kocası da konu sahibinin neler neler yapiyormus bir üye hatirlatti hemen beni ordan vurmayin dedim insan yarasindan vurulmak istemez suc kimse ona soyleceksin. Bu kadar basit
Yanlış yere kardeşine püskürmüs adami nerde savunuyorum yahu alla alla.
Kardesine öyle konusursa böyle cevap alır işte anlamiyor musunuz. Enisteye kizdiysa ona puskurecek kizin ne gunahi var. Kendi kocası da konu sahibinin neler neler yapiyormus bir üye hatirlatti hemen beni ordan vurmayin dedim insan yarasindan vurulmak istemez suc kimse ona soyleceksin. Bu kadar basit
Gercekten duygularımı yazdınız cok sagolunKonu sahibi mesajlasirken sonradan suphelenip mesaji kimin yazdigini sormuş alti ustu ve kardesi direk kocasini savunmaya geçmiş ne demek istiyorsun filan diye puskuren de kendisi haliyle onunla tartişmişlar. Konu sahibinin sorunlari vardir bilmiyorum ama mevzu sorunlari olmasi degil. Adam haksiz oldugu halde savunmaya gecilmesi.
5 para etmez adamlari kardeşler birbirine karşi bu denli savunuyorsa, kalp kiriyorsa zaten o kardeşligi bir sorgulamak lazim.
Gercekten duygularımı yazdınız cok sagolun
5 para etmez adamı karısı seviyorsa ne diyeceksin. Konu sahibide ayni sekilde savunuyor eşini kardeside. Kardeste olsa hakaret edemez kimse kimsenin eşine. Anlasamayacgiz belli ki iyi gecelerKonu sahibi mesajlasirken sonradan suphelenip mesaji kimin yazdigini sormuş alti ustu ve kardesi direk kocasini savunmaya geçmiş ne demek istiyorsun filan diye puskuren de kendisi haliyle onunla tartişmişlar. Konu sahibinin sorunlari vardir bilmiyorum ama mevzu sorunlari olmasi degil. Adam haksiz oldugu halde savunmaya gecilmesi.
5 para etmez adamlari kardeşler birbirine karşi bu denli savunuyorsa, kalp kiriyorsa zaten o kardeşligi bir sorgulamak lazim.
Evet aynen öyle ben neden guvenmek zorundayım ben kocama bile guvenmıyorum bıde bana kocama guvenmıyorsan benımle konusma diyorYani sorunlu olsa da evli kalmak istiyorsa kalabilir ama sacma sapan davranan herife herkes saygi duymak ve ona gore hareket etmek zorunda degil. Atarlanacagina kabul edip insan gibi konussa mevzu buralara varmaz. Yok kuyrugu dik tutayim muhabbeti varsa o kardeşlikte samimiyet hiç olmamiatir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?