- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Ben hıc bır zaman savunmadım eşimi laf soylemedım de kendisi baslattı diyorum5 para etmez adamı karısı seviyorsa ne diyeceksin. Konu sahibide ayni sekilde savunuyor eşini kardeside. Kardeste olsa hakaret edemez kimse kimsenin eşine. Anlasamayacgiz belli ki iyi geceler
5 para etmez adamı karısı seviyorsa ne diyeceksin. Konu sahibide ayni sekilde savunuyor eşini kardeside. Kardeste olsa hakaret edemez kimse kimsenin eşine. Anlasamayacgiz belli ki iyi geceler
Konunun başında yazmış ki kardeşimin telefonunu alıp instagramına bakıyor, benden resim isteyip duruyor diye. Karısının yanında eski sevgilisiyle yemeğe çıktığını anlatan erkek normal midir? Soruyu soran kişiye cok önyargılı yaklaşmışsınız. Kimse başına bu tür olaylar gelmeden bilemezKonu sahibinin msjini gördünüz mu erkek guvensizligi benim takintim diyor. Baska da söyleyecek lafim yok. Tum yazışmamizi okuyun öyle yazin
ya ben kardesınızın kocasını savunmuyorum bakın yanlıs anlıyorsunuz kardesınızı de savunmuyorum onlar zaten yanlıs evlılık ıcındeler adamın yaptıgı zaten normal degıl esı varken baskalarıyla gorusmesı falan
ama sızde yasadınız aynı seyı dıyorum esınızde sıze sıddet uyguladı aılenızın yuzune bakamamalı sızın yuzunuze bakamamalı sızı aldattı yuzunuze bakamamalı ama evlısınız hala kardesınız herseyınızı bılıyor mesela sızın yasadıklarınızı
bırı yapıp soyluyor
dıgerı dırek yapıyor bırsey olmamıs gıbı yasıyor
bır farkınız yok yanı
sız kocanızı sevmıyorsunuz ama o sevıyor belkı sevmese de kım olursa olsun savunuyor
bunu elestıremezsınız elestırebılmenız ıcın sızın dogru evlılık ıcınde olmanız gerek
eger telde konustugunuz kısının esı oldugunu dusunuyorsanız asla msjla cevap vermez dırek ararsınız kadın kocasının baska kadınlarla bırlıkte oldugunu bıle bıle rahatca telını esıne verıyorsa buna kendısı ızın verıyor kabul edıyor demektır kocasına laf dıyene kadar kardesınıze akıllı ol kendıne gel deyın dıcem de sızde dogru evlılık ıcınde degılsınız yanı hıc bır turlu laf soyleme hakkınız yok bu yuzden yaptıgınız yanlıs annenızde kesın kendıne dönsun baksın once dıye engellemıstır sızı
sız oyle tartıstıgınızda kardesınızın esı de tanık oldu ne gerek var ?
Konu sahibinin eşiyle yaşadığı problemleri tekrardan yüzüne çarpmaya gerek var mıydı? Kendisi isterse özelini yazar bu konunun altına. Durduk yere başkasının hayatını paylaşmanıza gerek yoktu. Yaptığınız cok ayıp.kadının kocasını savunması gayet normal degıl mı ?
sız resım ıstesenız o gecıstırse sızde benım kocama sapık mı demek ıstıyorsunuz benım cocugumun babası o nıye benımseyemedınız kocamı dıye kızsanız haksız mı olurdunuz
Eşinin telefonuna girip watsabtan resim istemesi ne kadar doğru peki? Ve fotoda konu sahibinin kardeşinin arkadaşları varmış
oncesını falan bılmem su anlattıgınız konuda anlattıgınız kadarıyla haksızsınız cırkın bır uslup sergılemıssınız esıne karsı...
Benim kocam konu sahibinin kız kardeşi gibi sapıklık yapıp, telefonumdan başka kadınların fotoğraflarına bakmıyor, benmişim gibi telefonumdan mesajlaşmıyor, benim yanımda ya da yokken başka kadınlara nasıl asıldığını da anlatmıyor.Kızlar çoğunuz üyeye hak vermissiniz. Acaba sizin kocanız için ablaniz kardeşiniz bu şekilde konussa haklısın be canım konuş. Ben bunu neden tutuyom ki evde mi diyecektiniz. Yoksa tırnaklarınzi cikarip kocam hakkında nasil konuşursun mu?
İşinize göre valla hep
Yok çok normalmiş bu baksanıza, tepki verdi diye konu sahibi suçlu çıkarılmış.Benim kocam, benim telefonumdan "benmişim gibi" ablama, kardeşime mesaj atsa mahvederim onu.
Bu tek başina sapiklik zaten. Siz neresini normal goruyorsunuz bunun? Dogru durust biri kendi telefonundan yazar ya da kendini tanitarak mesaj atar. Sanki ablasiymiş, ablasinin agzindan eşinin kardeşine mesaj atmaz.
Ben ablamla mesajlastigimi sanarken, mesaj atan kişi eniştem cikarsa gayette sapik derdim.
Konu sahibinin eşiyle yaşadığı problemleri tekrardan yüzüne çarpmaya gerek var mıydı? Kendisi isterse özelini yazar bu konunun altına. Durduk yere başkasının hayatını paylaşmanıza gerek yoktu. Yaptığınız cok ayıp.
Kardeşinizin fazla güvendiği dağlara kar yağması an meselesi de ,kendini teselli ediyor olmalı ,bu kadar kocasını savunuyor olmasının nedeni başka türlü açıklanamaz ,koca nedir ya hangimiz güvenebiliriz tam anlam da burada neler okuyoruz ,20 sene sonra kazık yiyenler falan ne bileyim bir koca için ablayı bu derece kırmak fazlaca abartı geldi bana .mesafe koyun fazla karışmayın ,siz kötü oluyorsunuz anlaşılan ,zamana bırakın kendi yaşayıp görecek bazı şeyleri .Kızlar dünden beri çok sinirliyim ve kırgınım pazar günü koydeydım Babamın evini temizledik badana falan köy evini bilenler bilir çok yoruldum. Aksam üzeri kardesım mesaj atmıs fotograf istedi geçenlerde arkadaşlarımla bulusmustum o fotoda kardeşimin hocası varmış küçük kızı var dedi bende küçük kızı olanın ismini söyledim yok o değil fotoyu at dedi bende o an musaıt degıldım onunla ugrasacak vaktım yok dedım niye falan dedi tekrar istedi bende atamam ayrıca sen kimsin dedim çoğu zaman kocası yazar kardesımın ağzından ben kardeşin hem ne demek istiyorsun sen kocama sapık mı demek istiyorsun benim agzımdan foto isteyecekte senden neden guvenmıyorsun da guvenmıyorsan neden konusuyorsun kocam da aileden artık onu benimseyın bilmem ne bende kapat konuyu uzatma dıye yazdım hayır kapatmayacam ben kocamı cok seviyorum guvenıyorum onun arkasındayım baya bir kocasını savundu ne kadar kıymetli kocan varmıs dedim tabi kıymetli olacak cocugumun babası dedi buraya kadar kardesımı haklı gorenler olacaktır ama kızlar şunu belirteyim enıste bey kızlarla içli dışlı olan her gittiğimizde eski sevgililerini anlatan kardesımın yanında ve benden arkadasımı sorup merak ettim atsana fotosunu diyen ayrıca kardesımın telefonunu elinden dusurmeyen Instagramınından cıkmayan birisi boyle bırısınden suphelenmekte haksızmıyım kardesımın kocam da kocam deyıp bana saygısızlık yapması sanki ben onları cekemıyorum da kocamı cok seviyorum biz mutluyuz bilmem ne demesi çok zoruma gitti ve benı engelledi anneme anlattım annemde engelledi artık yuzlerını gormek istemiyorum onların sizce kim haklı cevaplar ıcın tesekkur ederim
Aynen bende öyle yapacağım ne yaparsa yapsın umurumda değil artıkKardeşinizin fazla güvendiği dağlara kar yağması an meselesi de ,kendini teselli ediyor olmalı ,bu kadar kocasını savunuyor olmasının nedeni başka türlü açıklanamaz ,koca nedir ya hangimiz güvenebiliriz tam anlam da burada neler okuyoruz ,20 sene sonra kazık yiyenler falan en bileyim bir koca için ablayı bu derece kırmak fazlaca abartı geldi bana .mesafe koyun fazla karışmayın ,siz kötü oluyorsunuz anlaşılan ,zamana bırakın kendi yaşayıp görecek bazı şeyleri .
Ben zaten karısmıyorum bu zamana kadar da birsey demedım fotograf isteyince gondermek istemedim guvenmedıgım icinİyi de kardeşiniz halinden memnunsa kocaman bir size ne demek istiyorum. Hakikaten size ne? Ne halleri varsa görsünler siz de muhattap olmayın.
Konuyu zaten kardeşiyle alakalı açmış, kendisiyle ilgili değil. Kadın bu konunun altına kendi kocasını anlatmamış, tabi isteyen herkes eski açtığı konularını da görebilirdi. Siz sanki iğlener gibi yok senin kocan daha seni geçen dövmedi mi, yok sana şunu yapmadı mı, bunu yapmadı mı. Ama kadın kadının düşmanıymış bunu gördüm. Ayrıca yok algılayamadığınız için açıklama yapmam, anlayabileceğinizi sanmıyorum, siz kimsiniz de benimle böyle konusabiliyorsunuz? Hemen zıt yorum gelince üste cıkmak için karşınızdaki kişiyi rencide edici şeyler söylüyorsunuz.kendı kardesının ozelını dokup kardesının arkasından koca delısı dıyen konu sahıbını savunurken bana kurdugunuz kadının ozenılı dokmenız ayıp cumlesi komık kactı ayrıca ne ozel dokmusum ? kadın kendısı acmıs yazmıs konuları tıklayınca gorunuyor bunu herkes yapabılır dogaustu guclerım yok nerden bıleyım yoksa
konu sahıbını kendınıze yakın hıssetmıs onun hayatından kendı hayatınızdan parcalar bulmus olabılırsınız ama gercek bırtanedır sıze yapılmasını ıstemedıgınız seyı baskasına yapmazsınızozaman kımse benım gıbı konusamaz sorun cozulur
sız onları nıye yazdıgımı en basta daha algılayamadıgınız ıcın sıze acıklama yapmam anlayabılecegınızı sanmıyorum
ayrıca ben kendısıyle konusuyorum hayırdır?
ıyı gunler sızı gozardı ettım gormemek ıcın
Yorumunuzu yeni gördüm bende öyle düşündüm bide gercekten boyle tepki vereceğini tahmin etmedim sonucta biz kardesız kocalarımız hakkında söylenilen birsey agrımıza gitmez demistımAz önceki konunuzdan yeni ciktim,baktım yeni konunuz,başka üyeye ne hacet dedim geldim. Kiz kardesiniz haklı falan değil,aşağılık kompleksine kapılmış olur böyle arada. Sizde hepsini engelleyin gitsin aman.
He aynen aynısı tövbe tövbe.Benim kocam konu sahibinin kız kardeşi gibi sapıklık yapıp, telefonumdan başka kadınların fotoğraflarına bakmıyor, benmişim gibi telefonumdan mesajlaşmıyor, benim yanımda ya da yokken başka kadınlara nasıl asıldığını da anlatmıyor.
Yani bu durumda sizin kocanız konu sahibinin eniştesi gibi sanırım, kız kardeşi haklı gördüğünüze göre
Ben neyse onu anlattım hem dedıgım gıbı kardesıme kocasını kotulemek onu uzmek degıldı nıyetım ama uzattıkca uzattı tabı bende sonra agır konustumHe aynen aynısı tövbe tövbe.
Ben inanmıyorum ya açık açık soyleyim konu sahibi abartmis gibi geliyor. Yoksa bir kadin bu kadar şeye nasıl izin verirde kollar birde. Bu koca delisinide geçer bence bi kadın bu kadar abartıyı kendine yediremez.
Konu sahibinin eski konuları olsun dededen tedirgin olması olsun bana daha çok kendi kafasında yarattığı olaylar gibi geldi. Kirmamak için söylemedim bunu açık açık. Anlatabildim mi?
Burda bahsetmedigim bir olayda kendi cikariminizi yapıp insanlara aa seninki böyle demek kahkahkah yapmakta ne biliyim
Böyle olsa guleceksiniz yani e hani kadin kadinin düşmanı diyorsunuz. Benimki bu halde olsa gulecekseniz bu mudur dostluk düşmanlıga karsisiniz ya hani
Durduk yere kavga çıkaran ben değil kardeşim benden fotoğraf istedi bende atmam dedım konuyu tam okumuyorsunuz galibapeki bundan size ne? cidden merak ediyorum neden durduk yere kavga çıkarttınız?
siz kardeşinize başka bir konudan gıcık olup resmi bilerek atmamışsınız. bu çok belli. kavgaya zorlamışsınız.Durduk yere kavga çıkaran ben değil kardeşim benden fotoğraf istedi bende atmam dedım konuyu tam okumuyorsunuz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?