Koca delisi kızkardesım

5 para etmez adamı karısı seviyorsa ne diyeceksin. Konu sahibide ayni sekilde savunuyor eşini kardeside. Kardeste olsa hakaret edemez kimse kimsenin eşine. Anlasamayacgiz belli ki iyi geceler
Ben hıc bır zaman savunmadım eşimi laf soylemedım de kendisi baslattı diyorum

5 para etmez adamı karısı seviyorsa ne diyeceksin. Konu sahibide ayni sekilde savunuyor eşini kardeside. Kardeste olsa hakaret edemez kimse kimsenin eşine. Anlasamayacgiz belli ki iyi geceler

Adam istedigi kadar 5 para etmez olabilir, banane zaten, isteyen istedigiyle evli kalabilir aşik olabilir sikinti yok orada amaaaa adam benimle muhattap olmuş ve bana karsi hosuma gitmeyecek davranista bulunmussa (mesaj olayi gibi) lafimi soylerim ben ister adama, ister buna izin verip savunan kardesime.
Evet ayni dusunmuyoruz.

Konu sahibinin msjini gördünüz mu erkek guvensizligi benim takintim diyor. Baska da söyleyecek lafim yok. Tum yazışmamizi okuyun öyle yazin
Konunun başında yazmış ki kardeşimin telefonunu alıp instagramına bakıyor, benden resim isteyip duruyor diye. Karısının yanında eski sevgilisiyle yemeğe çıktığını anlatan erkek normal midir? Soruyu soran kişiye cok önyargılı yaklaşmışsınız. Kimse başına bu tür olaylar gelmeden bilemez

Konu sahibinin eşiyle yaşadığı problemleri tekrardan yüzüne çarpmaya gerek var mıydı? Kendisi isterse özelini yazar bu konunun altına. Durduk yere başkasının hayatını paylaşmanıza gerek yoktu. Yaptığınız cok ayıp.

Benim kocam konu sahibinin kız kardeşi gibi sapıklık yapıp, telefonumdan başka kadınların fotoğraflarına bakmıyor, benmişim gibi telefonumdan mesajlaşmıyor, benim yanımda ya da yokken başka kadınlara nasıl asıldığını da anlatmıyor.
Yani bu durumda sizin kocanız konu sahibinin eniştesi gibi sanırım, kız kardeşi haklı gördüğünüze göre

Son düzenleme:
Yok çok normalmiş bu baksanıza, tepki verdi diye konu sahibi suçlu çıkarılmış.

kendı kardesının ozelını dokup kardesının arkasından koca delısı dıyen konu sahıbını savunurken bana kurdugunuz kadının ozenılı dokmenız ayıp cumlesi komık kactı ayrıca ne ozel dokmusum ? kadın kendısı acmıs yazmıs konuları tıklayınca gorunuyor bunu herkes yapabılır dogaustu guclerım yok nerden bıleyım yoksa

konu sahıbını kendınıze yakın hıssetmıs onun hayatından kendı hayatınızdan parcalar bulmus olabılırsınız ama gercek bırtanedır sıze yapılmasını ıstemedıgınız seyı baskasına yapmazsınız ozaman kımse benım gıbı konusamaz sorun cozulur
sız onları nıye yazdıgımı en basta daha algılayamadıgınız ıcın sıze acıklama yapmam anlayabılecegınızı sanmıyorum
ayrıca ben kendısıyle konusuyorum hayırdır?

ıyı gunler sızı gozardı ettım gormemek ıcın

Son düzenleme:
Kardeşiniz veya enişteyle yazıştığınızı anlayamıyor musunuz sahiden ?
O zaman gerçekten yine enişteyse yazan? "Kocamıseviyorum" diye kavga eden de odur belki.
Tereddüte düştüyseniz arayıverseydiniz "ya yazmak zor geldi vs." diyerek.... Temkinli olmakta haklısınız ama kardeşinizin bunu hissetmesi kötü olmuş.

Kardeşinizin fazla güvendiği dağlara kar yağması an meselesi de ,kendini teselli ediyor olmalı ,bu kadar kocasını savunuyor olmasının nedeni başka türlü açıklanamaz ,koca nedir ya hangimiz güvenebiliriz tam anlam da burada neler okuyoruz ,20 sene sonra kazık yiyenler falan ne bileyim bir koca için ablayı bu derece kırmak fazlaca abartı geldi bana .mesafe koyun fazla karışmayın ,siz kötü oluyorsunuz anlaşılan ,zamana bırakın kendi yaşayıp görecek bazı şeyleri .

Aynen bende öyle yapacağım ne yaparsa yapsın umurumda değil artık

İyi de kardeşiniz halinden memnunsa kocaman bir size ne demek istiyorum. Hakikaten size ne? Ne halleri varsa görsünler siz de muhattap olmayın.

Konuyu zaten kardeşiyle alakalı açmış, kendisiyle ilgili değil. Kadın bu konunun altına kendi kocasını anlatmamış, tabi isteyen herkes eski açtığı konularını da görebilirdi. Siz sanki iğlener gibi yok senin kocan daha seni geçen dövmedi mi, yok sana şunu yapmadı mı, bunu yapmadı mı. Ama kadın kadının düşmanıymış bunu gördüm. Ayrıca yok algılayamadığınız için açıklama yapmam, anlayabileceğinizi sanmıyorum, siz kimsiniz de benimle böyle konusabiliyorsunuz? Hemen zıt yorum gelince üste cıkmak için karşınızdaki kişiyi rencide edici şeyler söylüyorsunuz.
Beni bir gözardı ediyormuşsunuz. Cok umrumdaydı valla

Az önceki konunuzdan yeni ciktim,baktım yeni konunuz,başka üyeye ne hacet dedim geldim. Kiz kardesiniz haklı falan değil,aşağılık kompleksine kapılmış olur böyle arada. Sizde hepsini engelleyin gitsin aman.
Yorumunuzu yeni gördüm bende öyle düşündüm bide gercekten boyle tepki vereceğini tahmin etmedim sonucta biz kardesız kocalarımız hakkında söylenilen birsey agrımıza gitmez demistım

He aynen aynısı tövbe tövbe.
Ben inanmıyorum ya açık açık soyleyim konu sahibi abartmis gibi geliyor. Yoksa bir kadin bu kadar şeye nasıl izin verirde kollar birde. Bu koca delisinide geçer bence bi kadın bu kadar abartıyı kendine yediremez.
Konu sahibinin eski konuları olsun dededen tedirgin olması olsun bana daha çok kendi kafasında yarattığı olaylar gibi geldi. Kirmamak için söylemedim bunu açık açık. Anlatabildim mi?
Burda bahsetmedigim bir olayda kendi cikariminizi yapıp insanlara aa seninki böyle demek kahkahkah yapmakta ne biliyim
Böyle olsa guleceksiniz yani e hani kadin kadinin düşmanı diyorsunuz. Benimki bu halde olsa gulecekseniz bu mudur dostluk düşmanlıga karsisiniz ya hani

Ben neyse onu anlattım hem dedıgım gıbı kardesıme kocasını kotulemek onu uzmek degıldı nıyetım ama uzattıkca uzattı tabı bende sonra agır konustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…