- 26 Ocak 2021
- 48
- 44
- 3
- 36
- Konu Sahibi holdencaufield
-
4250 tl geliri var cnm.Ben bekarım ama bence kendi sordurtmadan ihtiyacınızı görmeli, geliri nasıl
Sıkma canını sana bakmak zorunda para vermek zorunda ben de çalışmıyorum bazen diyorum para ver evin ihtiyaclari var bazen de kendisi bırakıyor görüyor yani eşek değil ya hatta soruyor herhangi bir şeye ihtiyacın var mı diyeKızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
ne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vsSelam, ben koca eline bakan. Eşimden para istemiyorum banka ve kredi kartlari var bende. İstedigimde para da cekebiliyorum, evde de nakit oluyor zaten.
Her ay hesabıma para aktarıyor..Kızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
+1Selam, ben koca eline bakan. Eşimden para istemiyorum banka ve kredi kartlari var bende. İstedigimde para da cekebiliyorum, evde de nakit oluyor zaten.
Eşiniz bütün parayı cebinde mi taşıyor anlamadım ben çalışırken ortak bir yer vardı çekmece gibi nakit paralar orada maaş kartları da oradaydı kimin ne kadar ihtiyacı varsa alır çıkardı ben işi bıraktım bir dönem yine bu şekilde devam etti para ortak yerde dururduKızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
ne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs
Kendi birakıyor canım bazen bitnce ben istiyorum ama genel olarak 2gune bir bırakırSıkma canını sana bakmak zorunda para vermek zorunda ben de çalışmıyorum bazen diyorum para ver evin ihtiyaclari var bazen de kendisi bırakıyor görüyor yani eşek değil ya hatta soruyor herhangi bir şeye ihtiyacın var mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?