- 13 Ocak 2020
- 46.272
- En iyi cevaplar
- 2
- 178.481
- 598
- 33
- Konu Sahibi holdencaufield
-
Aşkısı punton az küçük mü ki?Bu arada kartları elimde, hesaplarını ben yönetirim.
Bir şey de alınacaksa söylerim alınır veya yapılır.
Durumdan da haberi varsa parayı eve bırakır.
Sürekli de sorar paran var mı diye.
Öyle koca parası yeme durumum yok yani
Seda sayan sevmem.Abla nerde bilmiyorum da bizden nefret ediyor
nefret değil de bence böyle insanlar genelde olmak istediği pozisyonlar için böyle karşısındakini bokluyolar.Abla nerde bilmiyorum da bizden nefret ediyor
Seda sayanın programı olduğunu da bizden iyi biliyorSeda sayan sevmem.
100 kilo değilim
Nokta
Aşkısı punton az küçük mü ki?
Bak o kadar haklısın ki inan bende böyle düşünüyorumnefret değil de bence böyle insanlar genelde olmak istediği pozisyonlar için böyle karşısındakini bokluyolar.
Seyretme der,kendisi seyrederSeda sayanın programı olduğunu da bizden iyi biliyor
Param bitti diyorum veriyor (ücretsiz izin çok güzelmiş)Kızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
Olamadıkları içinde çamur atarlar insanlara.nefret değil de bence böyle insanlar genelde olmak istediği pozisyonlar için böyle karşısındakini bokluyolar.
Seda sayan sevmem.
100 kilo değilim
Nokta
Mğnnacık olmuş yazısıMerve yemin olsun bir kaç kere bakınca görebildim mesajını
Yok ya kısırı hiç sevmem,büskevit kemirdim şimdiHadi hadi. Kisir kokusu taa buraya geldi(bende 100 kilo degilim, keske kilo alabilsem ama yok tutmuyor )
Kızlar selam 2 yıllık evliyim. Sorunum şu ki çalışmıyorum dolayısıyla da bir gelirim yok. Eşimin bekarken aldığı evinde oturuyoruz. Eşinizden nasıl para istiyorsunuz? Kendisimi hergün size çıkarıp veriyor? Bu iş çok canımı sıkmaya başladı.
Hakikaten programı mi varmış?Seda sayanın programı olduğunu da bizden iyi biliyor
Mğnnacık olmuş yazısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?