Koca eline bakanlar.. yardım

Aşkısı punton az küçük mü ki?

Buraya konu açmışsınız ama her insanın kocası farklı şimdi buradan aldığınız bilgilerle milletin kocası böyle mi yapıyor diyeceksiniz ben onu anlamadım.

ki o da ütüsünü bulaşığını yemeğini yaptırıyor
Bunu yadırgasa çalışmayan kadınla evlenmezdi diye düşünüyorum.
Kocanız bir olabilir

Ama kocanız değişmiyorsa ve sizde koca eline bakma kısmından çok rahatsızsanız çalışın.

Bunu dert ettiyseniz , kendinize yavaştan yavaştan yetenekleriniz ve becerilerinizi düşünerek , yapabileceğiniz bir iş arayacağınızı belirtin eşinize . Hem sizin için de iyi olur . Koca eline ben de doğum için ücretsiz izne çıkınca baktım ama ben kendim hiç para istemedim kimseden , babamın ben okurken ettiği masrafları da ödedim . Eşimle anlaştık ben senden para isteyemem dedim .bana her ay bakıcı parası kadar para yatırdı , evde olduğum için harcamaya gerek kalmadı pek gerçi .

Param bitti diyorum veriyor (ücretsiz izin çok güzelmiş)

Eve maaşından çekip bırakıyor. Bankaya gidip para çekecek zamanı yoksa benden para istiyor. Ayrıca maaş kartının ek kartını çıkartıp vermişti. Acil bir ihtiyacım olursa da ordan harcıyorum.

hayatımda ilk defa pndemiden dolayı evdeyim.
maaşım yok bu süreçte yine ilk defa.
Eşim bana aylık bir bütçe verdi onu kullanıyorum. Arada da biterse elbette isterim yani.

Eşim maaşını mesaisini vs bana verir hep düzenlemeyi ben yaparım ödemeleri fln benm maaşımda bana kalır ..
Bu kadr dert Ediyorsanız konusun garipsediğinizi gerekirse çalışmak istediğinizi söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…