Koca eline bakanlar.. yardım

Ben onun eline filan bakmıyorum . Maaş kartının ek kartı bende var oradan harcıyorum ayrıca hesabının mobil uygulaması benim de telefonumda var . Evi ben çeviriyorum genelde eşim benden para ister

Calismayi birakirken konusmadiniz mi?

Eslerden biri calismayi birakacaksa ortak butce degerlendirilmeli, tek maasla nasil cevrilecegi hesaplanmali, uygunsa cikmali diye dusunuyorum.

Ben hastalik kaza bela olmadan kimseden para isteyemem. Bu sebeple hep calistim. Siz dusunmez misiniz?

ortak hesap iste Ya da ek kart
Evlenmeden önce çalışmadığını biliyorsa ve kabul ederek evlendiyse “ benim elime bakıyorsun tribi “ saçma

4 bin küsür ile kira yok anladığım kadarıyla fatura market varsa benzin vs kalması lazım cünkü o parayla üstelik kira verip zor geçinenler var. Şunu alacağım diyince ne diyor

Koca parasi yemek istiyormuş o
Başlığa baksana

şey çok enteresan geldi, eşşek gibi çalışıyoruz bir de kart mı vereceğiz tarzında bir cümlesi varmış eşinin sanırım.
pardon sen de evde onun işini görüyosun? iş derken çamaşırı bulaşığı ütüsü. eeeee o zaman onun da sana en az 4000 tl maaş bağlaması lazım?
çok çirkin düşünceler bunlar ya. eşinin çalışmasını istemiyorsa, kadının istemesine fırsat vermeden her ihtiyacını görmesi lazım. he yok vermiyorsa verirken de laf yapıyorsa, çalışmasına müsaade edecek.

benim şahsi fikrime göre zaten imkanı olan, mesleği olan ya da olmayan fark etmez, her kadının çalışıp en azından harçlığı kadarını kendisi kazanabilmesi lazım.
düşünmez misin çalışmayı?

ne güzelmiş o öyle yaa.. ben banka kartını istesem surat yapar. eşşek gibi çalışıyoruz neden vereyim vs vs
Sizin probleminiz başka.
Kendi hesabım var oraya atar ben istediğimi yaparım.
Hesap yokken ek kartı bendeydi.
İsteme gibi bir durumum olmadı.
Kendisi çıkarttı ve elime verdi.
Ayrıca başlık çok itici.
Ne demek koca eline bakmak.
Neden ezikliyorsunuz kendinizi.
Eşiniz hiç diyor mu karımın eline bakıyorum; yemeğimi yapıyor, temizliği yapıyor, çamaşırımi yıkıyor, oturduğum wc yi temizliyor diye??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…