Peki ne zaman geçiyorCanım sakin ol
Ben de çok horluyordum hamileyken ama geçti gitti
Doğum yapınca geçiyor ama doğumdan sonra kilo vermezsen kilo nedeniylede horlama olabiliyorPeki ne zaman geçiyor
Bende kendim ettim kendim buldum engel olamıyorum ki kendime çok sinir bozucu bi durumKi sağlık sorunu yoksa hamilelikte 25 kilo almış olmak da sizin kendinize yaptığınız birsey. Ben de 20 kilo aldım hamileligimde ama 12 kilodan fazlası yiyip içip yattigim için oldu.
Vermeme gibi bi durum olamaz yoksa kafayı yedirir bu adam banaDoğum yapınca geçiyor ama doğumdan sonra kilo vermezsen kilo nedeniylede horlama olabiliyor
Allahım böyle şeyler duymak istiyorum suan daha da 36. Hafta korkuyorum 40 kadar kapılardan gecemicemBen 28 kilo almistim hepsi gitti merak etme
36 haftalik hamileyim tam tamına 25 kilo aldım soj iki ayda sürekli almaya başladım sinirlerim çok bozuk bide üstüne horlama ya başladım ama öyle böyle horlama değil esim her allahın günü dalga gecio bugunde salonda yatmak istedi böyle kalmaktan çok korkuyorum ve geriliyorum kilo ve horlama kalırsa napicam bilmiyorum benim durumum da olan var mı yoksa yanlizmiyim yada atlatan var mı horlama geçer mi ki çok sinirim bozuldu
Ciddi bi horlama ama kendim bile uyanıyorm bazen insanliktan çıkmış gibi hissediyorumBurun bandınal o rahatlatır.
Öyle ama maalesef kilo alamayan çalışmak vermeye çalışmaktan çok daha kolay. Tüm fazla kilolarını verdim ama keşke almasaydim diyorum.Bende kendim ettim kendim buldum engel olamıyorum ki kendime çok sinir bozucu bi durum
Sorma yaa hergün tedirgin. Uyuyorum ki zaten uyuyamiyorum da doğru düzgün sırt bel ağrılarındanEn güzel zamanlarin hamileligin tadini cikar saglikla al bebisini kucagina ins afedersin dengesiz kocanin sacmaliklarini da takma kafaya destek olacaklarina allahim yarabbim bu erkeklerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?