- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Canım ben hamileliğimde tam 31 kilo aldım 101 kiloyla doğuma girdim. Hiç tutmadım boğazımı canım ne istiyorsa yedim36 haftalik hamileyim tam tamına 25 kilo aldım soj iki ayda sürekli almaya başladım sinirlerim çok bozuk bide üstüne horlama ya başladım ama öyle böyle horlama değil esim her allahın günü dalga gecio bugunde salonda yatmak istedi böyle kalmaktan çok korkuyorum ve geriliyorum kilo ve horlama kalırsa napicam bilmiyorum benim durumum da olan var mı yoksa yanlizmiyim yada atlatan var mı horlama geçer mi ki çok sinirim bozuldu
Sen doğum yaptın mı çok merak ediyorum böyle konuşuyorsun ama konuşmak gibi olmuyor yaşamak lazım.elinde olmuyor hamilelikte beyin ruh hormon bütün vücut farklı çalışıyor. Birde tatlıya düşkünsen gelsin kilolar..25 kilo mu?
naptın sen yahu, doktorlar hamilelikte max 15 kg alınmasını öneriyorlar.
horlama vs. bu kadar kilonun tehlikeleri yanında hiç kalır.hamilelikte beslenmek demek lapır güpür ne buldunsa gömmek değildir, beslenmene dikkat et biraz.
daha fazla kilo alma.
horlayan birinin yanında uyumak zordur.bence bunu senin teklif etmen lazım.horlama hamilelikte cok normal endişe etme.kilona dikkat et.son 1 ayda daha da kilo alırsın sana sonradan zor olur.36 haftalik hamileyim tam tamına 25 kilo aldım soj iki ayda sürekli almaya başladım sinirlerim çok bozuk bide üstüne horlama ya başladım ama öyle böyle horlama değil esim her allahın günü dalga gecio bugunde salonda yatmak istedi böyle kalmaktan çok korkuyorum ve geriliyorum kilo ve horlama kalırsa napicam bilmiyorum benim durumum da olan var mı yoksa yanlizmiyim yada atlatan var mı horlama geçer mi ki çok sinirim bozuldu
Ben hareket bile edemiyorum 32 kg aldım ve kanepede daha rahat diye orda yatıyordum yastıklarla dolduruyordum belimi bacaklarımı falan. Horlama da oluyordur kesin ama eşim bi gün lafını etmedi. Şimdi kg da gitti. Geçer yani takma boşver36 haftalik hamileyim tam tamına 25 kilo aldım soj iki ayda sürekli almaya başladım sinirlerim çok bozuk bide üstüne horlama ya başladım ama öyle böyle horlama değil esim her allahın günü dalga gecio bugunde salonda yatmak istedi böyle kalmaktan çok korkuyorum ve geriliyorum kilo ve horlama kalırsa napicam bilmiyorum benim durumum da olan var mı yoksa yanlizmiyim yada atlatan var mı horlama geçer mi ki çok sinirim bozuldu
Kac kilo ile hamile kaldin? 56 ile kalmistim ben. Inan spor diyet hic bisey yapmadim. Enerji fszlaca harcayacaksin merak etme :) istemedem gidecek o kilolar. Oglum 2 yaşında. 1 yasindayken 53 kiloydum :) hamilr kaldigim kilodan daha aza indim. Suanda baya yedigim icin ozellikle hamur isi 57ye ciktim. 78 ile doğuma girmistim :))Allahım böyle şeyler duymak istiyorum suan daha da 36. Hafta korkuyorum 40 kadar kapılardan gecemicem
Sen doğum yaptın mı çok merak ediyorum böyle konuşuyorsun ama konuşmak gibi olmuyor yaşamak lazım.elinde olmuyor hamilelikte beyin ruh hormon bütün vücut farklı çalışıyor. Birde tatlıya düşkünsen gelsin kilolar..
Doğumdan sonra uyuyamayacağiniz için sorun kalmayacakPeki ne zaman geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?