Koca katili olucam :///

67 k

Bu arada abartmayın o sadece esprili bi başlık yok ilk zanlı olursun. Yok kocasını öldürmeyi düşünüyor konunun içeriğine girince farkedir espri olduğu kocamdan da gayet memnunum olmasam zaten çocuk yapmazdim abartmayin lütfen

Pardonda insanlar bile isteye kilo almıyor elinde olmuyor dikkat etmeye çalışsada birşekilde kilo alıyor hamilelikte ama doğumdan sonra gece uykusuz gündüz durmaksızın çalışıyor kiloları veriyor emzirmekte kilo verdiriyor sen lapır lupur gömüyosunuz kilo alıyorsunuz dikkat edin yazmışsın bence senin yazın daha acımasız bi yorum zaten kilo almış morali bozuk üzerine böyle gidilmez başına gelmeyen de anlayamaz boş suçlamaya gerek yok kırmadan yorum yapalım dimi ama

Biz de çocuk doğurduk zaten son ay hiç uyuyamiyordum bile rahat etmek için neden ayrı odada yatmıyorsun çok abartmışsın

Saçmalamışsın zaten o haftalarda kimse uyuyamıyor ki bu kadar nazlı olan hamilelere bi anlam veremiyorum

Ayrıca o Nasıl konu başlığı ben de kocasını başka kadınla yakaladı sandım

Başlığa da herkes taktı kocamla sorunum yok mecazen yazılmış bi başlık içeriğe bakan anlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…