Kiracı ile ev sahibi arasına üçüncü kişilerin girmesi bence saçma. Benim ev sahibim de baskalarini bahane eder hep, muhatabim baskasi degil derim. Emlakçılar bile parasını alip daha da karismiyorlar ev sahibi-kiraci iliskilerine. Esinizin kiraciyi araması gerekirdi neyden çekiniyor ? Babası ne alaka? Baba gidince kira verilecek mi? Bir konuda çözüm araniyorsa net iletişim kurulması gerekli diye düşünüyorum.
Ikinci konuda da evde olan seyler mahremdir en ince ayrıntıya kadar anlatilmasi da yanlış gelir bana, annem babam bile olsa.
Nedense konu sahibi arkadasim size hak verdim. Anladigim kadariyla eşiniz sessiz sakin, sorumluluk almaktan da kacan pasif bir insan.
Ya sorumlulugu siz alin ya da sorumluluk almasi konusunda teşvik edin. Hatta tehdit edin sert çıkın yoksa pek umursamayacak gibi. Ya sen ara kiraciyi hallet ya da ben arayacagim net! Babasini mi aradi, " kiraciyi ben ariyorum ya sen ya ben" diye net cizgi cekin. Boyle boyle belki öğrenir. Sahsen ben ugrasmak istemezdim cocuk gibi... Bu yasa kadar öğrenmemis adama birseyler öğretmek zul gelir.