Koca kişisi

Ne var yahu çocuğunuza değer veriyorlar ki konuşuyorlar yoksa kime ne çocuk ne yemiş ne içmiş. Siz kendi ailenizle konusurken sır gibi saklıyor musunuz her seyi? Bir derdim var değil bu hiç derdim yok sendromu bence.

Sinirden elim ayağım titriyor malesef. Şimdi benim bu koca kişisi iyidir hoştur da biraz ailesine düşkün biraz da sunepedir.
Bugün 2 konuda deli etti beni. Kirada evimiz var kiracı kirayı yatirmamis ara diyorum babasını arıyor tamam oğlum ben gider görüşürüm diyor bu da kabul ediyor. Hep böyle ya diyorum mal bizim niye babana söylüyorsun 2 dk ara hatırlat ama yok babası ben hallederim dedi ya itiraz etmiyor onun da işine geliyor bir de bana diyor ki sen acelecisin ne gerek var babam halledecek işte bilmem ne.
İkinci konu bizim iki çocuk var biri yeni ek gıda vs başlıyoruz sürekli çocuğu alıyor annesi ablası vs goruntulu konusuyor. Onlar soruyor ee yiyor mu bu da ayrıntılı anlatıyor onu yiyor bunu yiyor hayır çocuk cidden yese canım yanmayacak. Evle ilgili o kadar ayrıntı veriyor ki sinir oldum ben de dedim ne yiyor da yiyor diyorsun dedim uzaktaydı bu da bu dediğimi annesigil duymasın diye telefonu bir şey bahane etti sizi sonra ararım dedi kapattı yanima geldi çocuğu da başka odada kanepeye koymuş. Pat çocuk kanepeden düştü çığlık kıyamet yanına gittim tabi delirdim. Çünkü bin kere demisimdir bak artık çocuk dönüyor koltuğa kanepeye koyma ben de artık yere koyuyorum diye. Dellendim tabi stres haliyle baya bi bağırdım şimdi konuşmuyoruz buraya içimi dokeyim dedim hakkınızı helal edin.
evdeki şeyler anaya babaya anlatılmaz. ama bazı eş kişileri gerçekten idrak edemiyorlar maalesef. benim eşim bir kere benim için annesine “mandalina duşta” demişti. bir cırladım. bir daha konuşurken benimle ilgili bir detay veremedi.

Sinirden elim ayağım titriyor malesef. Şimdi benim bu koca kişisi iyidir hoştur da biraz ailesine düşkün biraz da sunepedir.
Bugün 2 konuda deli etti beni. Kirada evimiz var kiracı kirayı yatirmamis ara diyorum babasını arıyor tamam oğlum ben gider görüşürüm diyor bu da kabul ediyor. Hep böyle ya diyorum mal bizim niye babana söylüyorsun 2 dk ara hatırlat ama yok babası ben hallederim dedi ya itiraz etmiyor onun da işine geliyor bir de bana diyor ki sen acelecisin ne gerek var babam halledecek işte bilmem ne.
İkinci konu bizim iki çocuk var biri yeni ek gıda vs başlıyoruz sürekli çocuğu alıyor annesi ablası vs goruntulu konusuyor. Onlar soruyor ee yiyor mu bu da ayrıntılı anlatıyor onu yiyor bunu yiyor hayır çocuk cidden yese canım yanmayacak. Evle ilgili o kadar ayrıntı veriyor ki sinir oldum ben de dedim ne yiyor da yiyor diyorsun dedim uzaktaydı bu da bu dediğimi annesigil duymasın diye telefonu bir şey bahane etti sizi sonra ararım dedi kapattı yanima geldi çocuğu da başka odada kanepeye koymuş. Pat çocuk kanepeden düştü çığlık kıyamet yanına gittim tabi delirdim. Çünkü bin kere demisimdir bak artık çocuk dönüyor koltuğa kanepeye koyma ben de artık yere koyuyorum diye. Dellendim tabi stres haliyle baya bi bağırdım şimdi konuşmuyoruz buraya içimi dokeyim dedim hakkınızı helal edin.
Va

Valla benmde boyle sorunlarım var esimde annesiyle konusmayı cok sever her ayrıntıyı anlatır hani düşünsen içki yok kumak yok aldatma yokta bu tarz seylerde sohutuyor be bacım ne yalan solıyım bende aynı durumdayım cınku eve deterjan alcaz artk 6 senelık evlıyım onuda arıyor annesıne soruyor ınternetten esıme atlet sıparıs etcem arıyor anne hangsı iyi ya bir erkege yakısmıyor o kadar cok haklısın kiiii bide ben gurbetteyım ailemde yokk ne yapsam bilemedim

Siz Hayat arkadaşsınız , Bu kadar kontrol Evet kasar insanı. Bir süre sonra arada büyük sorunlar çıkmaya başlar.

Eşinizin ailesiyle hoş şeyler yaşamamış olabilirsiniz ancak eşinizin konuşmalarına bu kadar karismamalisiniz.

Elbette ki evinizde ki sırları vermeli ancak çocuğunuzun yediklerini soylemesinde sorun olmamalı.

Anne az yediğini düşünür hep, babalara yeterli gelir bu hep böyledir. Ailesiyle çocuğu ile ilgili muhabbet etmek istemiş.

Kira konusunda da babası yemiyor ise gelen kirayı ona devretmesinde ne sakınca olabilir ki..

Eşiniz bu şekilde yaparak pasif davranmış sayılmıyor ki.

Genel sorunlarıniz nedir bilemem , okuduğum kadarıyla söyleyebilirim 3 günlük dünya da insan hayatı paylaştığı kişiye daha anlayışlı olmalıdır.

Dar etmeyin o evi birbirinize.
Adam senle konusurken cocugu nereye koydun diye sormak aklima gelseydi keske fırça atana kadar
Okuduğunu anlama çok önemli ya valla. Adam odaya girdi daha ağzımızı açmadan çocuk düştü. Kaldı ki çocuğu ana kucagi var ona koymuş olabilirdi. Ama bizim orada şöyle derler laf söyledi bal kabağı doğra doğra koy tabağa. Eleştirmek için elestirmeyin yani

Siz Hayat arkadaşsınız , Bu kadar kontrol Evet kasar insanı. Bir süre sonra arada büyük sorunlar çıkmaya başlar.

Eşinizin ailesiyle hoş şeyler yaşamamış olabilirsiniz ancak eşinizin konuşmalarına bu kadar karismamalisiniz.

Elbette ki evinizde ki sırları vermeli ancak çocuğunuzun yediklerini soylemesinde sorun olmamalı.

Anne az yediğini düşünür hep, babalara yeterli gelir bu hep böyledir. Ailesiyle çocuğu ile ilgili muhabbet etmek istemiş.

Kira konusunda da babası yemiyor ise gelen kirayı ona devretmesinde ne sakınca olabilir ki..

Eşiniz bu şekilde yaparak pasif davranmış sayılmıyor ki.

Genel sorunlarıniz nedir bilemem , okuduğum kadarıyla söyleyebilirim 3 günlük dünya da insan hayatı paylaştığı kişiye daha anlayışlı olmalıdır.

Dar etmeyin o evi birbirinize.
Aha işte aynı bu rahatliktan istiyorum ben de ama yapı meselesi galiba olmuyor.

Bence eşinize güvenin. Herkesin olayları halletme yöntemi farklıdır. Mesela benim de sakin bir yapım vardır ama yapmam gerekeni bir şekilde yapıyorum. Dışarıdan baksanız tamam tamam deyip hiçbir şey yapmaz bu kadın dersiniz. Annemin de huyları biraz sizin huyunuz gibi ve bu huyu beni çok gerer. Yapacak olsam da yapmam. İnat ediyorum içten içe ama rahat bıraksa zaten halledeceğim. Bu arada şunu da söyleyeyim; eşiniz baskın bir karakter olsa muhtemelen çok daha farklı sorunlar yaşardınız. Yukarıda bir arkadaş yazmış hem hem de olmuyor. Genelde ya yada oluyor diye. Vallahi çok doğru. Siz baskın bir karaktersiniz ama eşiniz öyle.
değil. Dengelemişsiniz işte ne güzel ☺️Kiracı konusunda biraz bekleyin. Olmadı siz arayın. Çocuk konusunda da zaten gereken cevabı vermişsiniz bence artık daha dikkatli olur. Bir kere daha yineliyorum ama; eşinize güvenin. Biraz kendi haline bırakın. Bırakın yapmaya çalışsın; ilkinde olmaz belki ama sonra sonra onun da hoşuna gider daha güçlü olmak. Yalnız iyi niyetli olmak konusunda bir şey diyemeyeceğim. Benim eşimde öyle. Kıyamıyor kimseye 🤷🏼‍♀️ama ben merhametsiz olmasındansa böyle olmasını tercih ederim. O ayrı ☺️

Biraz fazlamı buyutmussunuz herşeyi ,yiyor dese ne olmus yani kavgaya yer arar gibisiniz👎

Konu sahibinin derdi o anki soylediği konu degil de herseyi gereksiz sekilde ailesiyle paylasmasi gibi geldi bana.

Evlendikten sonra ailesiyle surekli yakın ilişki icinde olan erkekler "yeni ailesinin babası" degil de " kendi ailesinin çocuğu " rolunde daha cok kaldıkları için esler rahatsız oluyor.

Sadece erkekler degil tabi kadinlar icin de gecerli ama bu erkeklerde daha cok goze batıyor.

Hergün saatlerce "anneee şu şöyle...babaa bu böylee... " diye konuşan insanin bilinç altı hala "çocuk" kalmıştir ve bu yeni ailesi icin buyuk sorundur..gibime geliyor...

Konu sahibinin derdi o anki soylediği konu degil de herseyi gereksiz sekilde ailesiyle paylasmasi gibi geldi bana.

Evlendikten sonra ailesiyle surekli yakın ilişki icinde olan erkekler "yeni ailesinin babası" degil de " kendi ailesinin çocuğu " rolunde daha cok kaldıkları için esler rahatsız oluyor.

Sadece erkekler degil tabi kadinlar icin de gecerli ama bu erkeklerde daha cok goze batıyor.

Hergün saatlerce "anneee şu şöyle...babaa bu böylee... " diye konuşan insanin bilinç altı hala "çocuk" kalmıştir ve bu yeni ailesi icin buyuk sorundur..gibime geliyor...
Konu sahibine yorum yapsaydiniz keşke neyse...

Konuda hergun arayip herşeyi saatlerce anlattığı yazmıyor müneccim değiliz bilemeyiz,çocuğu görüntülu gösterip onunla ilgili konusuyorlar benim anladığım ,ki ben bunda sakinca görmüyorum heleki su zamanda..
Çocuğun düşmesi de kaza sonuçta tetikleyen de konu sahibi bence,annemle salonda telefonda konussam eşim mutfaktan duyacakları şekilde cemkirse rezil olmamak için teli kapatır gider yanına neoluyor derim yani

Konu sahibine yorum yapsaydiniz keşke neyse...

Konuda hergun arayip herşeyi saatlerce anlattığı yazmıyor müneccim değiliz bilemeyiz,çocuğu görüntülu gösterip onunla ilgili konusuyorlar benim anladığım ,ki ben bunda sakinca görmüyorum heleki su zamanda..
Çocuğun düşmesi de kaza sonuçta tetikleyen de konu sahibi bence,annemle salonda telefonda konussam eşim mutfaktan duyacakları şekilde cemkirse rezil olmamak için teli kapatır gider yanına neoluyor derim yani

Konu sahibi " sürekli arayip, ayrıntili anlatıyor" demiş, sizin gözünüzden kaçmiş, müneccimlik bir durum yok.

Siz de "ne var canım abartmissiniz" yazınca ben size açıklamak istedim konu sahibinin derdini , anladigim kadariyla.

Size cevap yazmanin nesinden rahatsız oldunuz anlamadm, sonucta burda bir başlikta sadece konu sahiplerine cevap yazilmiyor ki, herkes herkese yazabilir?

Isminizi aklimda tutabilirsem (isimlere pek bakmam forumda biseyler okurken/ yazarken) bi daha size cevap yazmam, kusura bakmayın bildirimlerinizde yer işgal ettim..

Yazdiklariniza istinaden ben bunlarda birsey goremedim. Kiraci kirayi yatirmamis olabilir. Malum koronadan isler hic iyi degil. Karsi tarafi da dusunup biraz zaman vermenin neresi kotu. Kira islerini de siz takip etmeyin bence. Esiniz sorumluluklarini alabilecek yasta. Babasini aramasina kizdi iseniz kiraci ile babasi arasindaki iliskileri bilemem. Ama ben baba ogul iliskisi arasina girmezdim. Babasi size kotu davranmiyorsa esiniz de sorumluluklarini yerine getiriyor ve size sevgiyle hurmetle ve saygi cercevesinde davraniyorsa cocuk gibi herseyine karismayin bence. Fazla mudahaleci olmak iyi degil.
Cocuk ne yiyor diye oylesine muhabbet icin de sorulmus olabilir. Herseyi neden kotuye yoruyorsunuz ki. Herseyin altinda bit yenigi aramayin. Sonra soylese ne olur soylemese ne olur. Annem cocuk ve tavuk icin kavga edilmez derdi. Ben sizi fazla agresif buldum ya da birseylerin birikimi de olabilir bilmiyorum ama bu olaylarda birsey yok. Onceki olaylari bilmiyorum ama.

Sanirim bu erkekler hep böyle kırk kere çocuk dönüyor dikkat et dddim ama o ne yaptı yatağın üstünde tek bırakıp banyoya giriyor çocuk yüzünün üstüne düştü. Evde ayrıntı vermesi hiç hoş değil hele ki onlardan haz almiyorsam. Ben gbi çok yorulacaksiniz anlat anlat asla anlamaz çocuga anlatır gbi beyinlerine sokma derdi bitmez

Back
X