evet, tam olarak şöyle oldu.Açıkça, sakin bir şekilde söylediniz mi eşinize tanışma yıl dönümünüzü unuttuğu için üzüldüğünüzü ve kırıldığınızı?
Hayır, hediye almiyoruz guzel bir yemek esliginde kutluyoruz. Her yil birlikte nereye gideceğimizi falan ayarlardik . Bu yil unutmasi beni uzdu. Ben soyleyinceye kadar aklina bile gelmediSiz hediye aldiniz mi kutladiniz mi ?
Ben de olsam sinle olurdummerhaba guzel hanimlar,
Dun esimle 8. tanisma yil donumumuzdu. Eşim tanisma yil donumumuzu unuttu, bu duruma çok uzuldum. Normal sartlarda telafi etmek icin ugrasirdi bu defa umursamiyor. Ben nasil burnunu surtmeliyim ki bu isi aliskanlik haline getirmesin. Valla unutmasindan cok su umursamamsina sinir oldum.
Ayrica 4.5 aylik bebegim var bebek olunca iyice emekli dede moduna bagladi pasam
hayır cnmEvlilik yıldönümünüzü unuttu mu hiç ?
Bence siz bunalmissiniz :)Hayır, hediye almiyoruz guzel bir yemek esliginde kutluyoruz. Her yil birlikte nereye gideceğimizi falan ayarlardik . Bu yil unutmasi beni uzdu. Ben soyleyinceye kadar aklina bile gelmedi
Bende ozel gunlerin hep hatirlanmasini isterim. Illa hediye etkinlik vs degil hatirlamak hani o gunleri animsamak anilarin canlanmasi vs .Ben unutan tarafım. 8 yıl olmuş, bizimde 9 oldu ne gerek var modunda takılıyorum. Sizin için önemliyse belirtin bunu. Benim için kaç yıl geçerse geçsin önemli deyin. Bence böyle günleri kim hatırlıyorsa, önem veriyorsa o kutlamalı, karşı taraftan beklemek haksızlık gibi geliyor.
Aranızdaki ilişki dinamiğini bilmiyorum ama biraz bekleyin belki ufacık da olsa telafi edecek bir sey yapar "hadi bugün de gezmeye şuraya gidelim tarzı". Bunu da yapmıyorsa eşinizde bir odunluk oluşmuş heralde yıllar içinde. :) Burun sürtme olaylarını da hiç yapamam ben, o konuda bir fikrim yok bu yüzden. :)evet, tam olarak şöyle oldu.
Eve geldi bekledim bekledim tık yok uzuldugum yuzume yansidi neyin var canim cicim vs dedi bende bugun ne dedim dusundu anladi yanima geldi unutmayacaktim falan diye ozurdileyecekken bende gozyaslari sel oldu gecti artik dedimEmziriyorum hormonlardan mi psikolojimden mi nedir bilmiyorum çok üzuldum.
Evliligimiz iyi cok sukur.Tanışma yıldönümünü ben de tam hatırlamıyorum. O kadar anlam yüklemeyin böyle şeylere.
Evliliğiniz genel olarak iyiyse takılacak bir durum değil.
Bana göre kim hatırlarsa o kutlamalı
Siz neden bir şey yapmadınız peki?Evliligimiz iyi cok sukur.
En azindan telafisi icin bugun bir sey yapsaydi yakmayacaktim ama hic umursamiyor boyle devam edecek o sinirimi bpzuyor
Farkinda misiniz danisiyorum bu şekilde cevaplar yazinca ne kazaniyorsunuz anlam veremiyorum. Ölelim mi nedir yaBende unutuyorum .Ama esimi seviyorum ne yapalım ölelim mi.
Ben de olsam sinle olurdum
Yani bu isler sirayla degil elbette ama gecen yil ben ayarlamistim bu yil ondan bekledimBence siz bunalmissiniz :)
Sizin akliniza gelmis neden siz ayarlamadiniz yemek belki esinizde supriz istiyor.
Gecen yil ben yapmıştım bu yil ben pohpohlanmak istedimSiz neden bir şey yapmadınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?