Koca kişisine ne yapmali

munter

17.11.17-73 kg 22.06.18 -61.8 kg 14. tk♡
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
5.583
8.360
118
merhaba guzel hanimlar,
Dun esimle 8. tanisma yil donumumuzdu. Eşim tanisma yil donumumuzu unuttu, bu duruma çok uzuldum. Normal sartlarda telafi etmek icin ugrasirdi bu defa umursamiyor. Ben nasil burnunu surtmeliyim ki bu isi aliskanlik haline getirmesin. Valla unutmasindan cok su umursamamsina sinir oldum. :kızgın:

Ayrica 4.5 aylik bebegim var bebek olunca iyice emekli dede moduna bagladi pasam :63::63:

Açıkça, sakin bir şekilde söylediniz mi eşinize tanışma yıl dönümünüzü unuttuğu için üzüldüğünüzü ve kırıldığınızı?

Açıkça, sakin bir şekilde söylediniz mi eşinize tanışma yıl dönümünüzü unuttuğu için üzüldüğünüzü ve kırıldığınızı?
evet, tam olarak şöyle oldu.
Eve geldi bekledim bekledim tık yok uzuldugum yuzume yansidi neyin var canim cicim vs dedi bende bugun ne dedim dusundu anladi yanima geldi unutmayacaktim falan diye ozurdileyecekken bende gozyaslari sel oldu gecti artik dedim :( Emziriyorum hormonlardan mi psikolojimden mi nedir bilmiyorum çok üzuldum. :(

Ben unutan tarafım. 8 yıl olmuş, bizimde 9 oldu ne gerek var modunda takılıyorum. Sizin için önemliyse belirtin bunu. Benim için kaç yıl geçerse geçsin önemli deyin. Bence böyle günleri kim hatırlıyorsa, önem veriyorsa o kutlamalı, karşı taraftan beklemek haksızlık gibi geliyor.

merhaba guzel hanimlar,
Dun esimle 8. tanisma yil donumumuzdu. Eşim tanisma yil donumumuzu unuttu, bu duruma çok uzuldum. Normal sartlarda telafi etmek icin ugrasirdi bu defa umursamiyor. Ben nasil burnunu surtmeliyim ki bu isi aliskanlik haline getirmesin. Valla unutmasindan cok su umursamamsina sinir oldum. :kızgın:

Ayrica 4.5 aylik bebegim var bebek olunca iyice emekli dede moduna bagladi pasam :63::63:
Ben de olsam sinle olurdum

Hayır, hediye almiyoruz guzel bir yemek esliginde kutluyoruz. Her yil birlikte nereye gideceğimizi falan ayarlardik . Bu yil unutmasi beni uzdu. Ben soyleyinceye kadar aklina bile gelmedi:KK43:
Bence siz bunalmissiniz :)
Sizin akliniza gelmis neden siz ayarlamadiniz yemek belki esinizde supriz istiyor.

Ben unutan tarafım. 8 yıl olmuş, bizimde 9 oldu ne gerek var modunda takılıyorum. Sizin için önemliyse belirtin bunu. Benim için kaç yıl geçerse geçsin önemli deyin. Bence böyle günleri kim hatırlıyorsa, önem veriyorsa o kutlamalı, karşı taraftan beklemek haksızlık gibi geliyor.
Bende ozel gunlerin hep hatirlanmasini isterim. Illa hediye etkinlik vs degil hatirlamak hani o gunleri animsamak anilarin canlanmasi vs .
Ben hic unutmam unutulmasını istemem kendimde hatirlatmam kendim hatirlatinca benim icin anlami kalmiyor :(
1 tane esimiz var 1 tanisma 1 evlilik 1 dogum gunu unutmasa ne olur diye dusunuyorum :eek:

evet, tam olarak şöyle oldu.
Eve geldi bekledim bekledim tık yok uzuldugum yuzume yansidi neyin var canim cicim vs dedi bende bugun ne dedim dusundu anladi yanima geldi unutmayacaktim falan diye ozurdileyecekken bende gozyaslari sel oldu gecti artik dedim :KK43: Emziriyorum hormonlardan mi psikolojimden mi nedir bilmiyorum çok üzuldum. :KK43:
Aranızdaki ilişki dinamiğini bilmiyorum ama biraz bekleyin belki ufacık da olsa telafi edecek bir sey yapar "hadi bugün de gezmeye şuraya gidelim tarzı". Bunu da yapmıyorsa eşinizde bir odunluk oluşmuş heralde yıllar içinde. :) Burun sürtme olaylarını da hiç yapamam ben, o konuda bir fikrim yok bu yüzden. :)

Tanışma yıldönümünü ben de tam hatırlamıyorum. O kadar anlam yüklemeyin böyle şeylere.
Evliliğiniz genel olarak iyiyse takılacak bir durum değil.
Bana göre kim hatırlarsa o kutlamalı :KK66:
Evliligimiz iyi cok sukur.:dua:
En azindan telafisi icin bugun bir sey yapsaydi yakmayacaktim ama hic umursamiyor boyle devam edecek o sinirimi bpzuyor :kızgın:

Ayyy munter kusum canın sıkılıyor valla :KK70: kızma bana nolursun ama bebeğiniz olmus, mutlusun daha ne istiyorsun. Hem iş guc derken insan unutabilir. Keşke sen birkaç gün önceden aşkım bu yıl nereye yemege gideceğiz deseydin. Tanışma günü ben hatırlamıyorum bile. Evlilik yildonumu olur inan haklisin derim ama tanışma günü ney gii :KK53::confused: bukadar üzüleceğin birsey yok ortada inan ki

Ben de olsam sinle olurdum
:bicak::bicak:

Bence siz bunalmissiniz :)
Sizin akliniza gelmis neden siz ayarlamadiniz yemek belki esinizde supriz istiyor.
Yani bu isler sirayla degil elbette ama gecen yil ben ayarlamistim bu yil ondan bekledim :110: Bebegimden dolayi evdeyim haliyle hormonlar ev kizim da cok zor bir bebek bunaldigim dogru :KK14::KK14:

Siz neden bir şey yapmadınız peki?
Gecen yil ben yapmıştım bu yil ben pohpohlanmak istedim :KK23: cok guzel pohpohlandim :D :KK51:

Back
X