Koca kişisine ne yapmali

kuzum kizmam tum fikirlere acigimm yeterki beni destekleyici ossun
Benim korkum bunu huy haline getirip evlilik yildonumunde de yapmasi
Unutmasindan cok umursamamasina darlandimm Tripli takiliyom nasil normale donem simdi. Gercekten kirildim ama agladim diyom yaa

Tanışma yıldönümü benim için anlamı olan birgün değil. Doğum günümü unuttu bu sene eşim. Kızım söylendi nasıl unutursun baba diye :) telafi etti eşimde. Ben oturup kendi kendimi yemem, onun başının etini yerim ki bir anlamı olsun. Ben rahatsız olacağıma o olsun. Telafi etmeni istiyorum benim için önemli deyin. Takmayın bu kadar kafaya olur öyle bazen. Ağzınızın tadı bozulmasın bunlar küçük detaylar. Tabi hatırlasa güzel olur ama hatırlamazsada öyle çok şeyetmeyin.

Unutmaması için 1 ay önceden hatırlat :))

Ben böyle yapıyorum sadece tanısma yıldönümü ve doğum günlerimizi kutlarız .
Başka hiçbir günü kutlamayız sevgilier günü, evlilk yıl dönümü dahil

9yıldır hayatımda hiç unutmadı . Ama benım sayemde hep 1 ay önceden falan hatırlattım

Haklisiniz sakince dusununce bende boyle dusunuyorum. Ama tripliyim nasil bariscam kaldim boyle. Bir de burnu surtse belki bundan sonra unutmaz burnu surtmezse digerlerinide takmayacahindan korkuyorum

Ben niye ağladın anlamadim ki zaten Al kocanı karşına konuS. Beni ve özel günlerimizi önemsemiyormusun gibi şeyler soyle. Bugün tanışma gününü unutursun yarin evlilik yıldönümünü falan de. Böyle biraz alttan altan laf sok. Hem sana belki gereksiz bulduğunu soyler. Yada başka birsey ona gore sende önlemini alirsin. Bak ben sevgililer günü nişanlıma gidicem. Sakin çiçek böcek alma saçmalama. O parayla gider künefe yeriz dedim ahahahaha ve ben evlenmedim daha düşün. Bunlar hep ınstagramdan oluyor kusum

:) olur böyle şeyler boşverin. Allah ağzınızın tadını bozmasın.

biz de bugune kadar sadece tanisma, evlilik ve dogum gunu kutluyorduk. Ben hatirlatinca benim icin bir anlami kalmiyor Boyle daha mi iyi derseniz degil tabi

biz de bugune kadar sadece tanisma, evlilik ve dogum gunu kutluyorduk. Ben hatirlatinca benim icin bir anlami kalmiyor Boyle daha mi iyi derseniz degil tabi
Kişiden kişiye değişri tabi . Benm için no problem unutmasında 1 kere unutmuş rolu yaptı .
Gördüğü muameleyı bir daha görmek istemez sanırım. Benım için çook önmli oldugunu bılıyor .

Senın içinde çok önmliyse eşine bunu anlat

Umutla aksami bekliyordum ondan sanirim
Esim bana hak verecek alacdk gonlumu biliyorum ama ben bunu istemiyorum ben dun uzuldugumu gordu buhun telafi etmeliydi bunu istiyordum. Okuz hic bir sey yapmadi
Benim önemsediğimi bilir, aslinda oda onemser de iste okuz moduna bagladi

sizin iletisimde guzelmis kizkunefe de yeme

Hayır, hediye almiyoruz guzel bir yemek esliginde kutluyoruz. Her yil birlikte nereye gideceğimizi falan ayarlardik . Bu yil unutmasi beni uzdu. Ben soyleyinceye kadar aklina bile gelmedi

Ben de eşim çiçekle gelmesine rağmen anlayamadım bu yıl :) hata üstüne de güldük dalga geçtik, bizimki 5. Yıl dönümümüzdü (çıkma). Siz de büyütmeyin, olağan şeyler bunlar.

iste bende oyle bir muamele yapayim ki bir daha unutmasinn ama ne yapmali. Trip mrip uzun surduremiyorum. Ne yapsam bilemedmm

Reactions: H E
Tanışma günümüzü unutalı yıllarrr oldu
Nerdeyse yeniden tanışıcam kocamla

Konu sahibi unutma işini huy edinip evlilik yıldönümünde hediye gelmez diye mi düşündünüz acabası

Ben de eşim çiçekle gelmesine rağmen anlayamadım bu yıl :) hata üstüne de güldük dalga geçtik, bizimki 5. Yıl dönümümüzdü (çıkma). Siz de büyütmeyin, olağan şeyler bunlar.
tripliym nasil barisacgm

Evlilikte degil tanisma yok artik kellesini kopar neyse saka biyana Oda eksik kalsın birsey olmaz sekiz yılın üstüne çok normal...

Tanışma günümüzü unutalı yıllarrr oldu
Nerdeyse yeniden tanışıcam kocamla

Konu sahibi unutma işini huy edinip evlilik yıldönümünde hediye gelmez diye mi düşündünüz acabası
aynen oyle ve dogum gununde
hediye takintim yokta onemsemez kutlamaz diye korkuyrmm

Yok yicem hicbir kuvvet bana engel olamaz sen kurabikleri yerken iyi kiz biraz bekle, adam belki sana hayatının sürprizini hazirliyordur ama sen yinede çok seyetme olur mu

aynen oyle ve dogum gununde
hediye takintim yokta onemsemez kutlamaz diye korkuyrmm
Nasıl bildim
Yoksa tanışma gününü unuttu diye kimse oturup ağlamaz
Eşinizin telefonuna gizlice özel günlerinize 2 gün kala alarm kurun

Evlilikte degil tanisma yok artik kellesini kopar neyse saka biyana Oda eksik kalsın birsey olmaz sekiz yılın üstüne çok normal...
yillar gecince neden normallesiyor ilk günkü gibi olsak ne olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…