- 1 Haziran 2012
- 7.365
- 25.875
- 798
- Konu Sahibi victoryvivi
Dediğin gibi olması gerekiyor gerçekte ama öyle değil biliyormusun içindeyim görüyorum mesela oğlumun sınıfında henüz 13 yaşındayken bile en az 3 çocuk gay olduğunu iddia ediyordu.
Bazıları doğuştan farkına varıyorsun zaten helede eskiden tanıyorsan ama bazıları var ki farklı olmak ve ilgi cekmek için bu durumu iyice ortaya çıkartmaya çalışıyor.Ozendigi o kadar belli ki.
Normal bir durumun zaten normalleştirmek için ekstra bir çabaya ihtiyacı yoktur aslında.Bunu özellikle bu ülke için söylüyorum.Zsten burada toplum çok özgür ve rahat her konuda.Bunların yaptığı özendirmek diye o yüzden söylüyorum
Eşcinsellik dünya genelinde hala bir ''alay'' konusu.İngilizce yazın internete neden bahsettiğimi göreceksiniz.Evet ''kimsenin hayatı bizi ilgilendirmiyor'' diyenler de çok ama saygı duyuyorum deyip ''bir gayle arkadaş olmak istemezdim'' diyenler de çok.Sadece İngiltere değil,Finlandiya,İsveç gibi dünyanın en ileri ülkelerinde bile bu konu üzerinden dalga geçen insanlar tanıdım.Hala aşılmış bir konu değil yani.İnsanlar hala eşcinsellere yabancı gözle bakıyorlar.