• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca koca yalanlar ...

Peki Reytinglerde 1. Olmasının utancı ve sevimsizligi...

Bir arkadas burada yazmıştı diziden kötü etkilendiğini ama o zaman ciddiye almamıştım.

Dizi tek kelimeyle iğrenç!!!

2.kadin konumunda olan kişinin itici tavirlarina sinir olup kanal değiştim

Bu Ülke ''aşkı memnu''yu bile bağrına bastı, bunlarıda basar
uiui-gif.1318434
aynen!!!!!

O adami sempatik bulurdum. Artik oyunculugu yuzunden ondan da igrendim. Gozume bir cirkin geldi aksam sinir oldum zaten diziye de kapattm

Oyuncu kadrosunu görünce aa iyi komedi dizisi güzeldir falan deyip sevinmiştim. Dediğiniz gibi bir kaç sahnesine rasgeldim sinilerim bozuldu. Bir adam eşini nasıl aldatırı ballandırarark anlatıp izleyicinin önüne sürülmesi hiç hoş değil. Bakamadım zaten fazla ,hiç beğenmedim
O kadar yorum okudum hangi dizi oldugunu kimse yazmamış.ayy cok merak ettim adını

Ne kadar da pamuk ipliğine bağlı bir ahlakimiz var ulkecek.
Insana saygıyı ogretmedigimiz takdirde bu dizler ister olsun, ister olmasın her alanda ahlaksızlık ve onursuzluk yaşanacak zaten.
Çünkü her şeyin temelinde saygısızlık var. Bu da dizilerle kazanılıp kaybedilecek bir şey değildir.
Asıl probleme egilmedigimiz sürece ötesi havanda su dovmektir.

Sadece bu dizede degil hemen hemen bir çok dizide erkek kadını aldatıyor. Yeni gelin de adamın 3 eşi var mesela. Eşkiya dünyaya hükümdar olmazsın ilk bölümlerinde de aldatma vardı.

lifetime kanalında. peşine de crayz ex var iyice psikopata bağlayıp yatıyorum ondan sonra:)
Discovery id'ye sardım, aynı haldeyim. Kargoyu karga tulumba alıp, bakkalda parayı tezgaha fırlatıp kaçıyorum. :)
Netfilix'te "Katıl Kadinlar" yedi ömrümu. Çocukları da izleyeyim tam olsun :))

günaydın ,
derdin bu mu demeyin ancak dün akşamdan beri gerçekten beni ciddi derecede rahatsız eden bu dizinin konusuna takıldım.
eşimle tavla oynuyorduk ve bu dizi arka fonda açıktı.
duyduğum diyaloglar beni çok rahatsız etti,
adam orta yaş bunalımına giriyor , kendisine emek veren 3 cocuk doğuran kadına aldatarak karsılık veriyor.

en çok yadırgadığım durum ise şu oldu ;
çocuklardan biri annesine diyor ki;
-anne sen metres misin?
diğer kardeşine annesinden bahsederek;
-babam annem, aldatıyormuş biliyor musun, boşanacaklarmış, babam metres tutmuş vs vs.

bir başka kadının kocası onu defalarca aldatmış,hatta karşısına çıkan her kadınla!!!
kadının birinin kocası ölmüş ama başka bir kadından çocuğu olmuş adamın kadın bunu yeni öğreniyor falan.

erkek karakterlerden emlakçı olan , çağkınlığı maddi durum ile bağdaştırıyor(normalleştiriyor)
bu adama göre hayat bir çiçekle sürüp gitmez gibi sanki vurgulanan nokta bu.

eşimle bir saate yakın tavla oynadık ve bu dizideki diyaloglara ister istemez şahit oldum arada zaten belli bir noktandan sonra da dikkatimi çekiti

o aldatılan kadının 3 çocugunun ağızlarında ; metres, boşanma , aldatma kelimelerinin sakız olması beni çok rahatsız etti.

metres olan kadının da , kendisine yağlı kapı aradığı , zengin avcısı olduğu falan vurgulanıyor.

bu durumlar eskiden ayıp sayılırdı, çcoukların yanında konusu olmazdı.
bir adam eşini aldattiği vakit gerekirse o adama tüm mahalle halkı ambargo koyardı
çünkü bu gerçekten ahlaksız bir durumdu

ne oldu da bu olaylar bu kadar normalleşti, okul çağındaki bir çocugun annesine bakarak babam sana metres mi tuttu demesi ne kadar normal.
neden böyle saçmasapan dizilere prim veriliyor .
tv yi açtığımda neden eski diziler gibi konular , ya da eğitici öğretici yayınlar yok artık.

benim evladım yok ancak bir cocugum olsa tv karsısında yayılıp bu berbat diziye kulak misaifiri dahi olsun istemezdim.
sizin fikirleriniz ne yönde?
Aaa niye herkes nu kadar tepkili ya aldatılmış ve en aşağılık şeklini gören biri olarak söylüyorum ki şu ana kadar yapılan en gerçekçi dizi olmuş . Neydi o öle her gencin altında lüks arabalar evde hizmetliler ayakkabıyla şıkıdım şıkıdım evlerde gezilen diziler :D yeşilçam neden tutuyordu doğaldı hayatın içindendi . Malesef zamanımızda da hayatın içinden olan diziler böyle oluyor . Ha kocaları olan izlemekten neden rahatsız eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuluyor diye olabilir sonunda kadın nasılsa affediyor rahatlığına kavuşmasınlar diye :) . Valla ben severek izliyorum ve evet erkeğin en tehlikeli olduğu yaşlar ve evet sizde biliyorsunuz bu ve niceleri oluyor hayatta ;)

Dizinin evrileceğini, eşinizi aldatmayın pişman olursunuza geleceğini ümit ettim izlerken. O kadar normalleştirilmiş ki herkes aldatır algısı yaratılmış. Eşim bir erkek olarak bile izlemeyi hazmedemedi.
O erkek olarak izlemeyi hazmetmediği için mi değiştirdi kanalı sanıyorsun :D bütün tüyolar söyleniyor gösteriliylr filmde de ondan :D yapmayın bayanlar ya açın gözünüzü biraz

Aaa niye herkes nu kadar tepkili ya aldatılmış ve en aşağılık şeklini gören biri olarak söylüyorum ki şu ana kadar yapılan en gerçekçi dizi olmuş . Neydi o öle her gencin altında lüks arabalar evde hizmetliler ayakkabıyla şıkıdım şıkıdım evlerde gezilen diziler :KK70: yeşilçam neden tutuyordu doğaldı hayatın içindendi . Malesef zamanımızda da hayatın içinden olan diziler böyle oluyor . Ha kocaları olan izlemekten neden rahatsız eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokuluyor diye olabilir sonunda kadın nasılsa affediyor rahatlığına kavuşmasınlar diye :) . Valla ben severek izliyorum ve evet erkeğin en tehlikeli olduğu yaşlar ve evet sizde biliyorsunuz bu ve niceleri oluyor hayatta :KK66:
Gerçekçi bir yorum olmuş. Görmeyince yok sanıyor heralde millet böyle olayları :D

Back
X