• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca koca yalanlar ...

Kesinlikle o +5 yıl düşüncesinde değilim ben. Konuyla ilgili genel yorumlardan farklı bir yorum yapmıştım. Onunla ilgili dedim ben onu :)
Dizi normalleştirir normalleştirmez o ayrı ama ama diziyi kocam izlemesin yoksa beni aldatır veya diziyi izledim. aldatmak normalmiş gideyim karımı aldatayım düşünce saçma. Bunların zaten aldatası vardır da bahane arıyordur :)
Biz de demiyoruz ki bir diziyle hersey normallesecek. Akil var mantik var. Boyle boyle baslar bu surec, sonra baska diziler filmler gelir pesinden. 20 -30 seneye kalmaz aldatmak artik normal bir olay haline gelir.

günaydın ,
derdin bu mu demeyin ancak dün akşamdan beri gerçekten beni ciddi derecede rahatsız eden bu dizinin konusuna takıldım.
eşimle tavla oynuyorduk ve bu dizi arka fonda açıktı.
duyduğum diyaloglar beni çok rahatsız etti,
adam orta yaş bunalımına giriyor , kendisine emek veren 3 cocuk doğuran kadına aldatarak karsılık veriyor.

en çok yadırgadığım durum ise şu oldu ;
çocuklardan biri annesine diyor ki;
-anne sen metres misin?
diğer kardeşine annesinden bahsederek;
-babam annem, aldatıyormuş biliyor musun, boşanacaklarmış, babam metres tutmuş vs vs.

bir başka kadının kocası onu defalarca aldatmış,hatta karşısına çıkan her kadınla!!!
kadının birinin kocası ölmüş ama başka bir kadından çocuğu olmuş adamın kadın bunu yeni öğreniyor falan.

erkek karakterlerden emlakçı olan , çağkınlığı maddi durum ile bağdaştırıyor(normalleştiriyor)
bu adama göre hayat bir çiçekle sürüp gitmez gibi sanki vurgulanan nokta bu.

eşimle bir saate yakın tavla oynadık ve bu dizideki diyaloglara ister istemez şahit oldum arada zaten belli bir noktandan sonra da dikkatimi çekiti

o aldatılan kadının 3 çocugunun ağızlarında ; metres, boşanma , aldatma kelimelerinin sakız olması beni çok rahatsız etti.

metres olan kadının da , kendisine yağlı kapı aradığı , zengin avcısı olduğu falan vurgulanıyor.

bu durumlar eskiden ayıp sayılırdı, çcoukların yanında konusu olmazdı.
bir adam eşini aldattiği vakit gerekirse o adama tüm mahalle halkı ambargo koyardı
çünkü bu gerçekten ahlaksız bir durumdu

ne oldu da bu olaylar bu kadar normalleşti, okul çağındaki bir çocugun annesine bakarak babam sana metres mi tuttu demesi ne kadar normal.
neden böyle saçmasapan dizilere prim veriliyor .
tv yi açtığımda neden eski diziler gibi konular , ya da eğitici öğretici yayınlar yok artık.

benim evladım yok ancak bir cocugum olsa tv karsısında yayılıp bu berbat diziye kulak misaifiri dahi olsun istemezdim.
sizin fikirleriniz ne yönde?
Evet herkes bu diziyi konuşuyor. İzlemedim ama merak ettim.

Bizim evde tv yok ama yarin baglaniyor.
Iste topluma herseyi bu dizilerle normallestiriyorlar
Ben cocuklara dizi izletmiyorum cizgi filmde izletmedim sayilir cok secili 2 yas sonrasi oda egitici olanlardan bir kacyil.
Tv mallastiriyor cocuklari
Hele simdi goruyorum hepsinin eli de cep telfonu
Hepsiuzayli gibi gozlerini aciyor ne diyorlar unuttum bi sendrom oluyormus surekli oyun oynuyan cocuklarda
Hatta yegenimi annesi 1 yasinda varmiydi bilem verdi eline kimse yok sanki tel elinde gariplesiyoruz

Ben de çok rahatsızım bu diziden, hatta ilk yayınlandığı bölümden sonra nette araştırdım, kimse yorum yapmamisti. Böyle ahlaksızlik komik gibi gösteriliyor güya, kadini saf, adamı haklı, diğer kadını sempatik gösteriyorlar. O kadar rahatsız edici ki midem bulanıyor azıcık izlesene bile.
Nerdesiniz kaldı eski aile dizileri. Entrikanin, mafyanin olmadığı. Düzgün diziler, çocuklar duymasın bile kafayı yemişti bı ara.

günaydın ,
derdin bu mu demeyin ancak dün akşamdan beri gerçekten beni ciddi derecede rahatsız eden bu dizinin konusuna takıldım.
eşimle tavla oynuyorduk ve bu dizi arka fonda açıktı.
duyduğum diyaloglar beni çok rahatsız etti,
adam orta yaş bunalımına giriyor , kendisine emek veren 3 cocuk doğuran kadına aldatarak karsılık veriyor.

en çok yadırgadığım durum ise şu oldu ;
çocuklardan biri annesine diyor ki;
-anne sen metres misin?
diğer kardeşine annesinden bahsederek;
-babam annem, aldatıyormuş biliyor musun, boşanacaklarmış, babam metres tutmuş vs vs.

bir başka kadının kocası onu defalarca aldatmış,hatta karşısına çıkan her kadınla!!!
kadının birinin kocası ölmüş ama başka bir kadından çocuğu olmuş adamın kadın bunu yeni öğreniyor falan.

erkek karakterlerden emlakçı olan , çağkınlığı maddi durum ile bağdaştırıyor(normalleştiriyor)
bu adama göre hayat bir çiçekle sürüp gitmez gibi sanki vurgulanan nokta bu.

eşimle bir saate yakın tavla oynadık ve bu dizideki diyaloglara ister istemez şahit oldum arada zaten belli bir noktandan sonra da dikkatimi çekiti

o aldatılan kadının 3 çocugunun ağızlarında ; metres, boşanma , aldatma kelimelerinin sakız olması beni çok rahatsız etti.

metres olan kadının da , kendisine yağlı kapı aradığı , zengin avcısı olduğu falan vurgulanıyor.

bu durumlar eskiden ayıp sayılırdı, çcoukların yanında konusu olmazdı.
bir adam eşini aldattiği vakit gerekirse o adama tüm mahalle halkı ambargo koyardı
çünkü bu gerçekten ahlaksız bir durumdu

ne oldu da bu olaylar bu kadar normalleşti, okul çağındaki bir çocugun annesine bakarak babam sana metres mi tuttu demesi ne kadar normal.
neden böyle saçmasapan dizilere prim veriliyor .
tv yi açtığımda neden eski diziler gibi konular , ya da eğitici öğretici yayınlar yok artık.

benim evladım yok ancak bir cocugum olsa tv karsısında yayılıp bu berbat diziye kulak misaifiri dahi olsun istemezdim.
sizin fikirleriniz ne yönde?

Dizideki esas kadını çok severim. Şu Nebahat Çehre'nin gençliğini oynayan hatunu. O sebeple dizinin ilk bölümünü tamamen izledim. Fiyasko. Aldatmayı bu kadar kakara kikiriyle yansıtmak çok kötü. Kadının tepkileri; kocamı ona göndermeyeceğim demeleri adam diğer kadına gitmesin diye çamaşır alışverişleri dans gösterileri yok efendim kadın olsaydın da elinde tutsan lafları tamamen boylu boyunca iğrenç. Olumlu tek bir yer göremedim ve bir dahada izlemedim. Ve bu dizinin genel kuşak mı nedir adı haberlerden sonra çocukların ayakta olduğu zaman oynaması daha kötü. Finalde de adamı kadın affeder, iyice tüy dikilir.
Ben mesela erkeklerin yazdığı kitaplarda görürüm bu durumu.
Aileyle ilgiliyse hele.Örneğin birisi"Kocaya cevap vermemeli bir kadın,haklı da olsa.Ç0nki önemli olan haklı olmak değil,mutlu olmaktır.Sessiz ev,huzurlu mutlu ev demektir"diyordu.Kim için mutlu,hep susacağım ve mutlu olacağım öyle mi,vallahi bunu yapsam bırakın beni,eşim de mutlu olmaz,aklımdan şüphe eder adam:D
Kendi rahatları için kadınları alıştırıp yönlendirmeler diyorum ben."Ciddi adımlar atma,mızırdan,sonra kabullen,otur,normal bunlar"empozesi bu...

Kaliteli diziler prim yapmiyor galiba. Vur sure sonra da hemen kaldiriliyor.. onemli olan birilerinin kazanci toplum ahlaki degil cunku.. benim cocugum gecen gun aman tanrim dediginde afallamistim.. cunku tv ile aram yok.. hangi ara duydu da hafizasina aldi bilmiyorum..

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisindede ayni şeyi yapıyorlar. Zaten ilk bölümde adamın metresi vardi, cocugu oldu, sonra o kadın gitti, eski sevgilisi cocuguyla cıktı geldi. Şimdi de eski sevgilisiyle karısı kanka olmuslar.
Ne kadar saçma dizi konulari var .
En üzücüsüde eskiya reytinglerde yüksekte. Onca insan normal buluyor ki seyrediyor.

Biz de demiyoruz ki bir diziyle hersey normallesecek. Akil var mantik var. Boyle boyle baslar bu surec, sonra baska diziler filmler gelir pesinden. 20 -30 seneye kalmaz aldatmak artik normal bir olay haline gelir.
Ben de size şöyle söyleyeyim. Milyon tane dizi var ihanet konulu veya Ahlaki değerden yoksun. Misal eşkıya dünyaya hükümdar olmaz...
Ama nedense bu diziler arasında tepki alan sayısı var olan dizilere oranla çok az. Şimdi de koca koca yalanlara taktı millet. Sanki diğer dizeler ahlak abidesiymiş gibi.
Burdan anlıyorum ki dizinin yapım şirketi falan iyi çalışıyor. Atmış ortaya haberleri. Şöyle skandal böyle skandal. Bizim millet böyle şeylere atlamayı sever. Üç beş kişi laf söylüyor geriye kalan beş on kişi bu kadar konuşuldu açayım bakayım bir şu diziye diyor yapımcılar arkasına yaslanmış reytingleri tadını çıkarıyor. Yani burda bile milletin tepkisi diziyi yapanların yönlendirmesiyle.

Bak diziden rahatsız olanlar kesin evliliği 5+ yıl üzerinde olanlar ve aldatılan kadınla yaşıt olanlar :KK70: herkesi bi korku sardı bende mi saldım kendimi bende mi aldatılıcam acaba gerçekten bu yaşlarda erkekler böyle mi oluyor aman bizimki izlemesinde aklına gelmesin :KK70:
Ben de bir tahmin yürütürsem,bu diziyi eğlenerek izleyenler ve alıntıladığıma benzer yorum yapanlar,kesin ikinci kadınla kendini özdeşleştirenler ve aynı niyette olanlardır diyebilirim o halde :işsiz:

Hangi diziden bahsediliyor diye kac sayfa ilerledim kim bilir. Megersem ismi koca koca yalanlarmis. O kdr bi haberim mevzudan. Actim baktim biraz neymis diye. Aldatma dizisine ragmen sen sakrak muzikler, piskin piskin koca.
Neyse nerye sikayet ediyoduk??

Ne alakası var Allah aşkına ya iyice saçma olmuş bu yorum..ben kurtlar vadisini örnek vermiştim mesela rahatsız oluyorum çok siddet içeriyor hep silahlar ve mafya bozuntuları ile reyting alıyor diye.. sizin bakış açınıza göre o zaman bende kocamın mafya olacağından yada adam öldüreceğindenmi korkuyorum?))
Ay tatlım çok sivri zekasın gerçekten . Kurtlar vadisi gerçek hayattan mı allah aşkına baya ütopik bi diziydi ben bu gerçek hayatı yansıttığı için herkes tedirgin herkes rahatsız diyorum ooff

Pardonda benım çocuklarımın kaç yasında olduklarını bılmıyorsunuz sosyal medyası varmı bılmıyorsunuz ama bana cevap yazmayı bılıyorsunuz.
O dedıgınız kısılerı ben bıle tanımıyorum. Sosyal medyada kullanmıyorum. Onlardan ne kadar uzak o kadar iyi.
Kısılerın ilgi alanları farklı olunca evet bu dızıye ve bunun gıbı dızılere takılıyorum.
Benım yaşantıma bırseyler katmayan artısı olmayan herşeyden uzak dururum.
Belli canım sosyal medyadan uzak olduğun haytın tv dem ibaret belli ki bi şu diziyi görüp suçlamaya kalkıyorsun hayatta neler oluyor neler dönüyor hey gidi hey internet denen şey var siz buna tepki gösterin sosyal medya kaldırılsın siz buna tepki gösterin . Çocuklarınızın yaşını bilmem ama ben genelde aman çocuklarla tv izleyemioz vs dienlere örnek yorum yaptım . Aman alın uğraşın diziyle yaa siz büyük tehlikeyi bırakın küçük detaylarla uğraşın

Kulaktan dolma degil. Burda dogru soyledigine inandigim uyeler var elbette uzun suredir bu forumu kullanan bir uye olarak. Ayrica bir dizi icin yalan atmaz kimse. Insanlar ne duyuyorlarsa ayni cumleleri yaziyor. Burda kulaktan dolma bilgi alakasiz bir yorum oluyor. Bu bir sır degil cunku. Ulusal bir kanaldan yayinlanan bir diziden bahsediyoruz. Yalniz size aldatilmak nasil koymuşsa artik, kuyruk acinizdan aklinizca bu diziyi elestiren kadinlarla dalga geciyorsunuz. Ama dedigim gibi aklinizca.
Ya bi git önce diziyi izle milletin yorumuyla yorum yapan kafana ...

Kulaktan dolma degil. Burda dogru soyledigine inandigim uyeler var elbette uzun suredir bu forumu kullanan bir uye olarak. Ayrica bir dizi icin yalan atmaz kimse. Insanlar ne duyuyorlarsa ayni cumleleri yaziyor. Burda kulaktan dolma bilgi alakasiz bir yorum oluyor. Bu bir sır degil cunku. Ulusal bir kanaldan yayinlanan bir diziden bahsediyoruz. Yalniz size aldatilmak nasil koymuşsa artik, kuyruk acinizdan aklinizca bu diziyi elestiren kadinlarla dalga geciyorsunuz. Ama dedigim gibi aklinizca.
Belki sen izlesen farklı çıkarımlar yapacaksın diziden yok kadını aşağılıyormuş bilmem ne die düşünmiceksin belki . Yok tatlım aldatılmak bana koymadı vallahi gözüm açıldı hayatı sizin kadar artık ciddiye almıyorum ti ye alıyorum :)) umarım sizde insanlardaki potansiyeli görürsünüz ne haltlar yeniyormuş bunlar sadece dizilerde olmuyormuş görürsünüz aşkı memnu gibi dizilerde gerçekte olanlardı vallahi başıma gelene kadar sadece dizilerde olur sanırdım . Bu izlediğim dizide de yalanlar telefon olayları erkeğin o yaşta hissiyatı bire bir aynı yani sen neden milletin aklıyla hareket ediosun senn bakış açın yok mu belki farklı pencereden bakıcaksın ama mahalle dedikoducuları gibi 2-3 yorumla fikir sahibi olanlara benziosun bende burda sana laf anlatmaya çalışıyorum

Back
X