Standart getirilmesi konusunda size kesinlikle katılıyorum ama bunu başaracak olan seyircidir, size annemden örnek vereyim, annem ciddi manada bir tv bağımlısı, kesinlikle bir seçiciliği yok maalesef, yani inanın evde 10 tane televizyon olsa hepsinde ayrı bir kanal açık olur, tüm kanallardaki dizileri, yarışmaları soluksuz seyrediyor, tamam yalnız yaşadığı için evde canı sıkılıyor ama tvye ayırdığı zamanı çok daha verimli olacak aktiviteler de kullanabilir, kendi yaş grubuna yönelik aktivitelere katılabilir ama yapmıyor, yemin ediyorum bazen biriyle buluşma saatini bile tvde seyrettiği programlara göre ayarlıyor, annem seyretmese veya annem gibi tv bağımlıları her verileni seyretmeyip seçici olsa otomatikman yayın kalitesi değişir.
Bizim evde de tv var ama çoğu zaman kapalıdır, mesela şu an kapalı, açık olursa da ekonomi finans, belgeseller veya yabancı bir film olacak da açıp seyredeceğiz, yerli dizi de seyrettik yeri geldi lakin aman haftaya ne olacak acaba diye her bölümü soluksuz beklemedik.
Standart için arz etmeli herkes yoksa gerçekten arada gece tv açıyorum bakıyorum yerli dizilerin tekrarı oluyor, aman Allahım her türlü entrika, kuralsızlık, fütursuzluk ve yozlaşma var, belki sizler diziye dizi gözüyle bakarsınız ama bir kısım genç bireyler diziyle gerçekler arasında sıkışıp kalıyor, gerçeklik anlayışları değişiyor, bana kalsa ben dizilere tümden karşıyım, en azından bugüne kadar yayınlanan birçok diziye karşıyım, seyretmiyorum, buna bilgi ve kültür ağırlıklı yarışmalar dışındaki yarışma ve bir takım tuhaf gündüz kuşağı programlarda dahil.