• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

P pnr919 canim sanirim bi ikimiz mutluyuz evliliklerimizde...burasi cok agirrrr kiskanclik kokuyor...kim ne derse desin bosver...aslinda oyle iyi biliyorlar ki bizim evliligimizin nasil guzel oldugunu...
Yok soylesiniz yok boylesinizz diyip diyip duruyorlar niyee biliyormusun cunku mutsuzlar ...niye mutsuzlar biliyormusun cunku bizim gibi dusunmuyorlar...cunku onlar guclu kadin akilli kadin kulturlu kadin okumus kadin kendini ezdirmeyen kadin bir tokat bile yemeyen aninda colugunu cocugunu tasini taragini toplayip arkasina bile donup bakmadan ayaklari ustunde saglam duran kadinnnn woowww...amaa bizzz zavalli aciz dayak yiyen kocamizin ayaklarini yikayan ne derse yapan dayak yiyen kadin...yazik bizee...ama kim mutluu bizz ...onlar ney guclu gururlu ama mutsuz ...ama olsun mutsuzda olsa guclu kadinnn ...alkis alkisssss .....

Woahhh enteresan yorumlar görüyorum. Ne "kadınlar yemek yapmaz devrim yapar" kafasındayım ne de kocamı ömür boyu pışpışlayabilirim. Yine karşılıklı olarak üsluplar savaşıyor ancak selin_01 selin_01 üyesi çok iddialısın fazla iddialısın. İsmet Özel Allah insanı iddiasından vurur diyor aman dikkat.

P pnr919 canim sanirim bi ikimiz mutluyuz evliliklerimizde...burasi cok agirrrr kiskanclik kokuyor...kim ne derse desin bosver...aslinda oyle iyi biliyorlar ki bizim evliligimizin nasil guzel oldugunu...
Yok soylesiniz yok boylesinizz diyip diyip duruyorlar niyee biliyormusun cunku mutsuzlar ...niye mutsuzlar biliyormusun cunku bizim gibi dusunmuyorlar...cunku onlar guclu kadin akilli kadin kulturlu kadin okumus kadin kendini ezdirmeyen kadin bir tokat bile yemeyen aninda colugunu cocugunu tasini taragini toplayip arkasina bile donup bakmadan ayaklari ustunde saglam duran kadinnnn woowww...amaa bizzz zavalli aciz dayak yiyen kocamizin ayaklarini yikayan ne derse yapan dayak yiyen kadin...yazik bizee...ama kim mutluu bizz ...onlar ney guclu gururlu ama mutsuz ...ama olsun mutsuzda olsa guclu kadinnn ...alkis alkisssss .....
:kızgın::kızgın:

Zeka meselesi cok derin mevzu bence. Bir fikir zeki, bir fikir aptal gösterebilir insanı. Övünmeyi gerektirecek tek mevzu erdem ve güzel ahlaklı olmak bana göre
Benim genel olarak gözlemlerim sonucunda bunu gördüm, cidden zeki insanlar hep kendi zekasından ara ara şüphe duyuyor, ben çok zekiyim diye gezmiyor. Onlar da biraz aile yapısı ve yetişme mevzusu.

Hanımefendi şu konuda ben dahil sataşmadığınız kimse kalmadı. Madem mutlusunuz neden bunu agresifçe ispat ediyorsunuz? Fikrinizi beyan edin çekilin köşenize.

Cok uykum geldi sabaha kadar yazardim da uyumam lazimmm ...iyi gecelerr hepinize ..yuklenmeyin fazla banada yazikkk ...:pc

Hanımefendi şu konuda ben dahil sataşmadığınız kimse kalmadı. Madem mutlusunuz neden bunu agresifçe ispat ediyorsunuz? Fikrinizi beyan edin çekilin köşenize.
Son olarak sizede yaziyim soyle ki ben konu sahibine fikrimi yazdim daha sonra siz ve baska bazi kisiler yazdigimi alinti yapip benimle tartismaya gectiler..ben kimseyle tartismak istemiyorum...alinti yapmayin fikrini soyleyen kisiyi o zaman..ben niye sizin yazdiklarinizi alinti yapip size satasmiyorum ..sizmi dogrusunuz sizin dusuncelerinizmi dogru...neye gore dogru...ben sizin dusuncenize saygi duyup alinti yapmadim..ama siz benim dusuncelerime karsi cikiyorsunuz.. neden ...niyee ...ben boyle dusunuyorum..siz oyle ...normal degilmii...

Yahu ne olur cevap vermeyin. Dayak yiyip mutluyum yine de kafasında işte boşverin. Şimdi yine iş başvurusunda gibi bütün okuduğu okulları sayacak. Cahille kavga edilmez cidden. İnsanı kendinden utandırıyorlar. Tamam biz mutsuzuz diyelim, öyle bilsin kendi kafasında. Siz muhatap olmayın. Yazık zaten yaşadıkları ona yetiyordur.

Konu sahibini bıraktılar resmen sadece bizimle uğraşıyorlar kaç sayfa yazdım şu konuya birini incitecek kelime özellikle kullanmadım terbiyem aldığım eğitim müsade etmez bu konuya gerçekten sadece öylesine tavsiye vermek için girdim tartışmak için değil anlamadığım 100 kişi yorum yazmış önce bana sonra sana taktılar çünkü bu zihniyet bizim gibi düşünenleri niyeyse hazmedemiyo benim fikrim bu düşüncem bu kimse bunu kabul etmek zorunda değil ama onlar zorla aşağılayarak kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorlar demediklerini bırakmadılar Ezik, gurursuz, bağımlı, mazoşist, hastalıklı daha neler neler özellikle hiçbirini alıntılamadım kayda değer değiller çünkü onlar tartışarak ona buna sataşarak eğlendiklerini sanıyorlar boşver hiç cevap verme kendilerini bişey sanıyorlar yine almaz beyinleri de ben son kez tekrar edeyim benim burada vurgulamak istediğim asla dayak ye otur yarabbi şükür de otur köle ol demek değiiiiil sadece ilk başlarda hepimizde cahillik fevrilik olur boşanmayı düşünmüyorsan seviyorsan idare edebilirsin dayağada saygısızlığada çok karşıyım isteyen boşasın kimse yakasına yapışmıyo ama bak anlamıcaklar yine bi sonraki mesaj ya adam tükürmüş yaaa ne diyosunuz yaaaa olucak :KK47:

Konu sahibini bıraktılar resmen sadece bizimle uğraşıyorlar kaç sayfa yazdım şu konuya birini incitecek kelime özellikle kullanmadım terbiyem aldığım eğitim müsade etmez bu konuya gerçekten sadece öylesine tavsiye vermek için girdim tartışmak için değil anlamadığım 100 kişi yorum yazmış önce bana sonra sana taktılar çünkü bu zihniyet bizim gibi düşünenleri niyeyse hazmedemiyo benim fikrim bu düşüncem bu kimse bunu kabul etmek zorunda değil ama onlar zorla aşağılayarak kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorlar demediklerini bırakmadılar Ezik, gurursuz, bağımlı, mazoşist, hastalıklı daha neler neler özellikle hiçbirini alıntılamadım kayda değer değiller çünkü onlar tartışarak ona buna sataşarak eğlendiklerini sanıyorlar boşver hiç cevap verme kendilerini bişey sanıyorlar yine almaz beyinleri de ben son kez tekrar edeyim benim burada vurgulamak istediğim asla dayak ye otur yarabbi şükür de otur köle ol demek değiiiiil sadece ilk başlarda hepimizde cahillik fevrilik olur boşanmayı düşünmüyorsan seviyorsan idare edebilirsin dayağada saygısızlığada çok karşıyım isteyen boşasın kimse yakasına yapışmıyo ama bak anlamıcaklar yine bi sonraki mesaj ya adam tükürmüş yaaa ne diyosunuz yaaaa olucak :KK47:
Neden ortak noktaya gidilemiyor bu tartışmada biliyor musunuz? Siz saygısızlığa karşıyım diyip tükürmek sanki saygısızlık değilmiş gibi alttan al diyorsunuz, onlarsa dayak ve tükürmeyi eşit olarak görüyor. Anneannelerden, annelerden örnek vermişsin; ama hiç dedelerden, babalardan örnek vermemişsiniz. Eski sevgili ve saygılı evliliklerde bu tarz şeyler yoktu, adam gibi adamlık yapan beyler olduğu için kadın gibi kadınlık yapan hanımlar vardı. Siz kadınlığı yanlış anlamışsınız hem de çok.

Yeni evlisin ve kocan sana tükürüyor mu?:oha:
Yuzuk firlatmasi falan cok dokunmadi bana...
Bir de ekmek pahali diyor sana sisman diyor ve kvalide yaninda diyor:KK16::KK20::KK20::KK20::KK20:

ya ne kadar lafı tersinden anlıyorsunuz gerçekten bence bilerek yapıyorsunuz ya neyse ben yüzüne tükürünce yarabbi şükür desin demedim erkek bu işte çocuk gibi hiç yapmaması gereken bişeyi gaza gelir erkekliği tutar yapar işte biz böyle otuz yaşınada gelse en ufak birşeye saçma bi tepki veren kişilere erkek diyoruz kısaca erkek bu işte mantık beklenmez nasıl bi çocuktan beklenmezse. ne yapsın tutsun boşansınmı önemli olan tıpkı bir çocuğu idare eder gibi olayları o dereceye getirmemek tartışmadan ağlamadan istediğini ona seve seve yaptırmak böyle yaparsa her ikiside mutlu olur e terketsin o zaman kız çok mutlumu olacak oh iyi yaptım terkettim diye mutlu olacaksa terketsin zaten ama ben dedim ki özünde iyi bir insansa gerçekten onunla yaşamak istiyorsan evliliğini güzel devam ettirmek için idare et bu kötü değil inanın hastalıklı da değil :KK39::KK75:

Ne kadar sacmaliyorsunuz. Erkekler hicbiseyi dusunemeyen, mantık ve akıl yürütemeyen, hareketlerini kontrol edemeyen, çocuk akıllılar topluluğumu oluyor yani? Sizin kocalariniz anlattiginiz gibi olabilir. Erkekler diye genellemeyin. Göremediginiz ilgi, goremediginiz sevgi, saygiyi bulamayinca erkekler böyledir, şöyledir. Anca kendinize avuntu bulursunuz böyle. Cocuk bakiciligi yapmak icin evlenmiyor herkes demekki...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sizin gibi kadınlara sinir oluyorum açıkçası.
Konularinaza baktım ve hep aynı aşağı yukarı.
Yani adam Annesine aşık bu kadar basit.
Siz annesinin işini kolaylaştırmaya yarayan bir yardimcisiniz.
Adam evliliği benimseyememis sizi de benimsememis hizmetçi gibi görüyor ve size karşı merhameti de yok sevgisi de.
Muhtemelen kv de sürekli oğlunu dolduruyor ve eşiniz de bu nedenle sizi hep eksik olarak görüyor .
Ve siz hala gitsem mi gitmesem mi diye soruyorsunuz adam sizi değil annesini seviyor size değil annesine aşık
Aradan çekilin ama oğul yaşasınlar siz de hayatınızı kurun.

Artık mesajı yazmışsın gitmen lazım git arama sorma yokluğunu anlasın değerini bilsin böyle bir hayatı haketmediğini hem söyle hem göster

Merhaba hanımlar. Uzatmadan konuma geçeyim. Hoş uzatmaya bile halim yok ki...
dün eşimle konuştuk bugün işe geç gidecem sabahtan kalk bana kahvaltı hazırla dedi . Bende tamam dedim. Sabah kalktım kahvaltısını hazırladım. Bu arada kv ile birlik oturuyoruz . Onu uyandırdım. Sofraya oturduk , ben fazla kilo aldığım için diyet yapıyorum 3 gündür. Ekmek filan da yemiyorum . Eşim, kahvaltı yaparken artık hiç ekmek yemeyecek misin diye sordu bende yiyecem ama tam buğday ekmeği dedim ondan al ondan yerim yoksa kilo yapıyor dedim. O pahalı ben alamam dedi . Bende bir ekmekte bir sürü dilim var ben günde 4 dilime anca yerim bana bir ekmek bir kaç gün gider dedim. Baktım yok diyor kv de yanımızda benim zoruma gitti . Bi ekmeği benden mi esirgiyor sun dedim , o zaman bana bir daha kilo almışsın deme dedim . Bana ben gördüğümü söylerim diyor . Bende benim vücudum ben mutluyum seni ilgilendirmez dedim. Yerim veya yemem dedim. Kv hala yanımızda susmuş bizi dinliyor. Eşim de bana dedi ki zıkkım ye filan . Bi iki söyledim çok zoruma gitmişti sonraa sustum elimdeki lokmayı bitirip odama geçtim. Bi sigara içtim. Baktım eşim gelmiş sofranı topla diyor bende ağlıyorum. Toplamıyorum dedim ya toplamıyorum zehir zıkkım ettin o kahvaltıyı zaten yemedim de kalk o sofranın kendin topla dedim . Sonra benden sigarayı istedi. Bende dedim ki zaten zıkkım ediyorsun her şeyi oda zıkkım bırak onu da ben içeyim. Neyse bu odadan çıktı. Sonra baktım yine geldi , ben çıkıyorum evden o sofranı topla dedi . Bende asla toplamam dedim. İnanır mısınız yüzüme tükürdü ya . Düşüne biliyor musunuz yüzüme tükürdü. Ben şimdi gidip topluyorum dedi , sende azıcık utanma olsa benim toplamama izin vermezdi dedi . Sok oldum durdum öyle yüzüne baktım . O odadan çıktı. Bende ağlamaya başladım. Sonra evden çıkacakken odaya gelip yüzüğünü sert bir şekilde bıraktı bende tam giderken kolundan tuttum yüzüğümü çıkarıp oraya koydum ( kızlar ayrıca bugün arkadaşıma ev oturmasına gidecektim . ) Bende bugün yüzüklerimiz olmadan dışarı çıkacam dedim . Ben döndüm arkamı oda gitti. Sonra ona mesaj attım. Şu mesajı yolladım.

Ben bugün gidiyorum annemlerin evine anahtarim da var orada kalıyorum herkesten habersiz. yüzümü bile görme , istemiyorum . Benim gülen yüzümü alıp sinir krizleri geçiriyorsun. Evin de senin olsun malın da senin olsun benden aldığın her şey de senin olsun . Bıktım artık biraz tek başıma huzur bulacam. Her şeyin sebebi suçlusu benim ya Sende tek başına mutlu olursun artık . Yazdım.
Kızlar bu arada annemler tatilde ev boş anahtarı da bende var .
Sizce gitmeli miyim biraz kafa dinlemeli miyim . Yoksa gidersem araya soğukluk mu girer birbirimizden soğur muyuz . Çünkü daha yeni evliyiz . Ben haksız mıyım. Bıktım çünkü her şeyden. İnanın ben çok neşeli güler yüzlü bir insandım gülüşlerimi aldı ya 5 aydır yaşadıklarımdan sonra artık gülemiyorum bile :KK43:
( gidersem boşanmak düşüncesiyle değil yanlız kalıp kafa dinlemek düşüncesiyle gidecem )
Bu arada maddi sıkıntılarımız da var
Lütfen kırıcı yorumlar yapmayın evliliğimin yeni başındayım ve ne yapacağımı bilmiyorum[/QUOTE]

Ben sizin gibi kadınlara sinir oluyorum açıkçası.
Konularinaza baktım ve hep aynı aşağı yukarı.
Yani adam Annesine aşık bu kadar basit.
Siz annesinin işini kolaylaştırmaya yarayan bir yardimcisiniz.
Adam evliliği benimseyememis sizi de benimsememis hizmetçi gibi görüyor ve size karşı merhameti de yok sevgisi de.
Muhtemelen kv de sürekli oğlunu dolduruyor ve eşiniz de bu nedenle sizi hep eksik olarak görüyor .
Ve siz hala gitsem mi gitmesem mi diye soruyorsunuz adam sizi değil annesini seviyor size değil annesine aşık
Aradan çekilin ama oğul yaşasınlar siz de hayatınızı kurun.

Okuyunca üzüldüm, sıkıntılı bir durum. Ekmek meselesinin çok üstünde durmayın, evlilik yeniymiş henüz sorumluluklarını benimseyememiş olabilir, zamanla alışır eşinin ve evinin ihtiyaçlarını karşılamaya. Ama yüzünüze tükürmesi hoş olmamış, o tür davranışlar nasıl başlarsa öyle gider, şu an ne durumdasınız bilmiyorum ama karşınıza alıp sevecen ve sakin şekilde bu yaptığının şahsınıza büyük saygısızlık olduğunu, bunu haketmediğinizi ve çok kırıldığınızı anlatın birbirimize saygı göstermezsek mutsuz oluruz ben mutsuz olmak istemiyorum diyin. Eminim bir aşama kaydedersiniz. Bunu hep tekrarlayın duygunuzu ifade etmekten vazgeçmeyin bence. Fakat benim esas kafama takılan kv nin suskunluğu oldu. Sessiz, soluksuz, sünepe bir kişiliği mi var yoksa bana ne birbirini yesinler mi diyor anlamadım. Bu kadar kötü bir sahne kimin önünde gerçekleşse araya girer ortamı yumuşatır, kahvaltısına devam etmez bence. ne bileyim evin büyüğü sonuçta haksız mıyım? aranız kv ile çok iyi gibi görünmedi bana. ve aynı evde yaşıyorsunuz tehlikeli bir durum. eşinizin git sofranı topla demesi de ilginç, sanki annesinin cümlesini size iletmiş gibi. bence aynı evde yaşamaya devam edecekseniz kv ile aranızı düzeltip saygı sevgi çerçevesinde bi ilişki kurmanız şart. en azından onun önünde eşinizle tartışmamaya çalışın, yada eşinizin yanında kv ile zıtlaşmayın. emin olun evin içindeki hava değişecektir, düzelecektir.

Back
X