bunun ne cozumu olur ki bilemedim .
Bir akrabamiz vardi boyle .
Karisinin gece gecelikli halini anlatmisti .
Tv acikti tvdeki bayan sutyen gitmemişti belliydi göğüs uclari falan .
Nerminde dun gecelikle böyleydi füze gibi cikmisti meme uclari demişti .
Biz tabi sok .
Bunun ne cozumu olur ki bilemedim .
Bir akrabamiz vardi boyle .
Karisinin gece gecelikli halini anlatmisti .
TV acikti tvdeki bayan sutyen gitmemişti belliydi göğüs uclari falan .
Nerminde dun gecelikle böyleydi füze gibi cikmisti meme uclari demişti .
Biz tabi sok .
canım gerçekten kötü bir durummuş bu.
şimdi herkese diyoruz e hadi kalk git bakalım görün bir psikologa diye ama herkes kolay ikna olmayabiliyor.
Psikologa git desem -empati kurmayı öğrenmesi adına- sanırım ki kendinde yine bir kusur görmeyecektir.
O zaman onun yaptığının aynısını sen yapsan nasıl olur acaba?
şimdi aranız bozulur diye söylemeye çekiniyorum ama onunda üzüleceği bir durumda sende onu üz, pot kır bir yerde.
Anlasın nasıl bir şey olduğunu bence.
[ı]arkadaşım madem huzursuz oluyorsunuz ailenizden uzak tutun yada daha sınırlı görüşmesini sağlayın.[/ı]
ohaaaaaaaaaaaaaaa adamda tam hayvanmış yaniTöbe töbe Ne diyeceğimi bilemedim iyi mi Ama ben sözlüyken anneme şey demişti eşim.anne hatice 3 çocuk istiyo nasıl yapcaz 3 çocuk dedi.annemde kızlarda bende şok Işte patavatsız herkese herşey söylenmezki
yok artık daha neleeeeer ,öyle adamdan koca mı olurmuş
bazı insanlar fitratlari gereği böyle be arkadasim .benim bir arkadaşım var kocası okadar boş konusurki anlatamam palavracinin tekidir biri hatasını yüzüne vursa karısıyla görüşturmez herkes he deyip geçiyor ama arkadaşım için nasıl bununla evlendi diye düşünüyor herkes..kız ne denese fayda etmedi yapısı öyle adamın hem palavraci uckagitci hemde boş konuşur susmaz herseyi biliyor gibi bide en çok kendi bilir saçma salak espriler yapar aslinda çevredekiler lafını kesse cumlesini tammlatmasa he deyip geçse belki konusamaz.allah sabır versin güzel kardeşim(
hani konuşmam etmem diyormuş ya.. Bence de konuşmasın.. Bırakın.. Saçmalayacağına, konuşmamak daha iyi.
allah kolaylık versin gercekten cok zor. Bızdede aynı durum var ama nışanlım degıl. Nışanlım cök olgun oturmasını kalkmasını nerde ne yapacağını bilen birisi cok şükür. Ama bızım babanne aynı esın gıbı canım. Biz çözümü söyle bulduk. O ne söylerse söylesin kayle almıyoruz hiçbirimiz. Cunku nısanlıma babmı kotuluyor.nışanlım takmıyor he he dıyıp geçiyor. Hyyundan vazgecıremezsın canım maalesef. Allah kolaylık versin sızlerde he he dıyıp gecın.
yapısı böyledir , değişeceğini sanmam açıkçası.
Ailenizde huyu bu deyip geçsin, niye arayıp size şikayet ediyorlar, sizi üzmelerine ne gerek var.
Bu ad m böyle ise böyle kabul edeceksiniz.
Yapacak birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?