Koca nerde ne diyeceğini bilmiyor.herkese rezil oluyorum :(

işte eski halini bilemediğim için..gerçi eşimin bu durumuna ben alıştım seviyorum artık bu hallerini bile :)) ama işte işin içine birileri girmese..

başın ağrıyo dimi o konuşurken:84::84:

[sıze=2] adam sustan anlamıyo ayol bazen teli kapatcam susmazsan diyorum çünkü soruyo kendi cevaplıyo sonrada kendi verdiği cevapla kavga ediyo[/sıze]

ben telefonda konuşurken suratına kapatıyorum çözüm başka yokki kız

ayyy sen çok tatlısınn yaaa :)))

ayyy sen çok tatlısınn yaaa :)))

canım o senin tatlılığın bebişini allah sana bağışlasın banada dua et lütfen bebek istiyoruz olmuyor.neden mi olmuyo adam susmuyoki şey yapalım.valla inanın yani ya beli ağrıyo ya başı. Kafayı yicem bak yine

ben telefonda konuşurken suratına kapatıyorum çözüm başka yokki kız

bide kendi verdiği cevapla kavga ediyo orda bitiyorum tükeniyorum bakıyorum o tükenmiyo laflar boğazında kalsın azda o tükensin diyerekten kapatıyorum beni bu çenesi çok korkutuyo hadi şimdi teli kapatıyorum evlenirsem ne kapatcam o konuşurken :26:

valla evliykende kapatıyosun sonra yiyosun şamarı şaka bi yana çok şükür dayağı yoktur.ama konuşma huyu geçmiyo.patronuna anlattım boşancam dedim ya bune çene.adam yazık 60 küsür yaşında ben bile susuyorum diyo.allah sabır versin yavrum deyince bende başlıyo damlalar

Anammmmmmmmm

ama çok akıllılar hoşlarına gitemzse konu işlerine gelmezse uzatma oluyo kapat oluyo

:)) cok güldüm yaa hem konuyu okurken hem yorumları okurken:)) bende de var böyle bi tane çenesi düşük valla bazen günün nasıl gecti diye sormak bile istemiyorum sabahın 8 inden itibaren başlıyor anlatmaya:)) konuşmayı fazla sever aksine bende bir okdr sessizliği severim, çok basit bir mevzudan bahsederken bile dünyanın en önemli şeyiymiş gibi heyecanla anlatır tabi abartırda.. özellikle tartıştığımız zamanlarda çok zor oluyor çünkü susmuyoki bende bağırıp çağırayım :) bende defalarca uyardım daha kısa cümlelerle anlat derdini dedim, bişey anlatmaya başlayacagı zaman lütfen uzun uzun anlatma dedim,anlattıkların ilgi çeksin diye abartma dedim ben abartmıyorum ben fazla konuşmuyorum dedi peki ozaman bunu yaptıgın zamanlarda her nerde yada kiminle olursak olalım seni orda uyarıcam dedim ve yapıyorum başkalarının yanında da çok konutugunda yeter cok uzatma istersen anlatmak istedigin anlaşıldı bence diyorum yada abarttıgında bişeyi yine abarıyorsun dogrusu o değil bu diyorum ve farkediyorum ki bayagı etkili oluyor, bence sende bunu dene canım

Susturamıyorsan bastırmayı dene

Sözünü kes , lafını böl , dinlemeden anlat , habire anlat , havadan sudan ... Yeter hatice yeteeeer sus diyecek kıvama getir adamı .

Belki bir musibet bin nasihattan çok işe yarar .

canımmm denemem mi ?? Insanların içinde beni rezil ediyorsun deyip küsüyor.yada sert bi dille sen karışma diyor.çözümü sen bulmuşsun ben daha bulamadım :)

bugünün en komik yorumu Valla bunu denicem

canımmm denemem mi ?? Insanların içinde beni rezil ediyorsun deyip küsüyor.yada sert bi dille sen karışma diyor.çözümü sen bulmuşsun ben daha bulamadım :)

benimki allahtan sen karışma falan demiyor anında susuyor :)) evet ben kapama düğmesini buldum 4 yıl sonra :)) bırak küssün canım yaa böyle vaz gecer bence sen uyarmaktan vazgecme en azından aklında olur şimdi yine konuşmayı abartırsam eşim beni uyarıcak bende rezil olucam diye düşünerek daha kısa keser konuşmasını...

evet hepinizin dediklerini aynı anda denersem belki olur ha :)))

bugünün en komik yorumu Valla bunu denicem

Canım benim eşimde çok gevezedir Aynen bende günün nasıl geçti diye sordummu Sabah yediği poaçadan başlar anlatmaya ama bu benim hoşuma gidiyo rahatsız etmiyo beni Sadece çok fazla dürüst ve açıksözlü olması beni korkutuyo Mesela ortak bi arkadaşımızın kilo aldığını görünce : oohhaa oğlum bu ne hal ayı gibi olmuşsun diyemem ben mesela Ama o böyle konularda çok rahat

Birde merak ettim eşinin burcu ne Benim eşim yay burcu ve Yay burcunun en belirgin özelliğidir konuşkan ve açıksözlü olmak :26:

Böyle insanlar asla değişmez.Yaş aldıkça düzelir sanmayın.Erkeğin gevezesi,boş konuşanı da hiç çekilmez. Erkeğin bir ağırlığı olacak.Salaklığına gülüyor milet demişsiniz,eşisiniz siz,ucu size de dokunuyor.Benim nişanlım da böyle falan yazanlar olmuş,onlar da ayık olsunlar,görünen köy kılavuz istemez.Sizin sorununuz da şöyle çözülecek;ya o deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.Her an acabalarla yaşanmaz.Hep diken üstünde mi olacaksınız? Ortamda o konuşurken sözünü kesin,o boş konuştuğunda jest ve mimiklerle işaret edip konu değiştirin.Annesi 'Boş konuşma yine' dediğine göre bu huy onda evlenmeden önce de hep vardı.

Son düzenleme:

hahay yalnız değilmişim :))) eşim balık burcu hiç böyle bişey beklemezdim balıklardan ben

benimki de ketum ya
işine gelmedi mi cevap bile vermez
aynen öyle bazen bir şey soruyorum başka yere bakıyor duymuyor gibi yapıyo
bakmaya devam ediyorum suratına "hı?" diyo
tekrar soruyorum filan anca
şimdi düşündüm de hiç pot kırdığını hatırlamıyorum
adam konuşmuyor ki nereye pot kırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…