ya tamam kişiliktir diyelim, belki ruhsal bir tepkidir yani psikolojiktir diyebileceğimiz bir durumdur, ama şöyle bir yanlış da varki, ailenin de arayıp eşinin bu durumuyla ilgili sana sürekli rapor vermeleridir. Büyükler büyük gibi davranıp onun bu yanlışını günyüzüne çıkarıp aşikar ediceklerse onların büyüklüğünden olgunluğundan şüphe ederim. Ortada düzeltilmesi gereken bir durum var ve bu adam sizle evlenmeden önce sus pus bi adamsa yani kendi ailesine de sorduğunuzda bu adam böyle biri değildi birden böyle oldu diyorlarsa ortada sağlık sorunu var.ve böyle gitmez bu iş, seviyorum deyip hem de şikayet etmek sizi çok yıpratır...
başın ağrıyo dimi o konuşurken:84::84:
[sıze=2] adam sustan anlamıyo ayol bazen teli kapatcam susmazsan diyorum çünkü soruyo kendi cevaplıyo sonrada kendi verdiği cevapla kavga ediyo[/sıze]
kız yok nerdeeee.annem o konuşsun diye yalvarırdı.evlendikten sonra bi gün baktım annesi buna boş konuşma yine sus deyip duruyor.tabi o günden sonra her gün bunlar oldu.ailesi yüzünden deli olmuşta olabilir.ailesinde bi tek akıllı yok
ayyy sen çok tatlısınn yaaa :)))
ben telefonda konuşurken suratına kapatıyorum çözüm başka yokki kız
[sıze=2]bide kendi verdiği cevapla kavga ediyo orda bitiyorum tükeniyorum bakıyorum o tükenmiyo laflar boğazında kalsın azda o tükensin diyerekten kapatıyorum beni bu çenesi çok korkutuyo hadi şimdi teli kapatıyorum evlenirsem ne kapatcam o konuşurken :26:[/sıze]
Bunun ne cozumu olur ki bilemedim .
Bir akrabamiz vardi boyle .
Karisinin gece gecelikli halini anlatmisti .
TV acikti tvdeki bayan sutyen gitmemişti belliydi göğüs uclari falan .
Nerminde dun gecelikle böyleydi füze gibi cikmisti meme uclari demişti .
Biz tabi sok .
Bunun ne cozumu olur ki bilemedim .
Bir akrabamiz vardi boyle .
Karisinin gece gecelikli halini anlatmisti .
TV acikti tvdeki bayan sutyen gitmemişti belliydi göğüs uclari falan .
Nerminde dun gecelikle böyleydi füze gibi cikmisti meme uclari demişti .
Biz tabi sok .
valla evliykende kapatıyosun sonra yiyosun şamarışaka bi yana çok şükür dayağı yoktur.ama konuşma huyu geçmiyo.patronuna anlattım boşancam dedim ya bune çene.adam yazık 60 küsür yaşında ben bile susuyorum diyo.allah sabır versin yavrum deyince bende başlıyo damlalar
:)) cok güldüm yaa hem konuyu okurken hem yorumları okurken:)) bende de var böyle bi tane çenesi düşük valla bazen günün nasıl gecti diye sormak bile istemiyorum sabahın 8 inden itibaren başlıyor anlatmaya:)) konuşmayı fazla sever aksine bende bir okdr sessizliği severim, çok basit bir mevzudan bahsederken bile dünyanın en önemli şeyiymiş gibi heyecanla anlatır tabi abartırda.. özellikle tartıştığımız zamanlarda çok zor oluyor çünkü susmuyoki bende bağırıp çağırayım :) bende defalarca uyardım daha kısa cümlelerle anlat derdini dedim, bişey anlatmaya başlayacagı zaman lütfen uzun uzun anlatma dedim,anlattıkların ilgi çeksin diye abartma dedim ben abartmıyorum ben fazla konuşmuyorum dedi peki ozaman bunu yaptıgın zamanlarda her nerde yada kiminle olursak olalım seni orda uyarıcam dedim ve yapıyorum başkalarının yanında da çok konutugunda yeter cok uzatma istersen anlatmak istedigin anlaşıldı bence diyorum yada abarttıgında bişeyi yine abarıyorsun dogrusu o değil bu diyorum ve farkediyorum ki bayagı etkili oluyor, bence sende bunu dene canım
susturamıyorsan bastırmayı dene
Sözünü kes , lafını böl , dinlemeden anlat , habire anlat , havadan sudan ... Yeter hatice yeteeeer sus diyecek kıvama getir adamı .
Belki bir musibet bin nasihattan çok işe yarar .
canımmm denemem mi ?? Insanların içinde beni rezil ediyorsun deyip küsüyor.yada sert bi dille sen karışma diyor.çözümü sen bulmuşsun ben daha bulamadım :)
benimki allahtan sen karışma falan demiyor anında susuyor :)) evet ben kapama düğmesini buldum 4 yıl sonra :)) bırak küssün canım yaa böyle vaz gecer bence sen uyarmaktan vazgecmeen azından aklında olur şimdi yine konuşmayı abartırsam eşim beni uyarıcak bende rezil olucam diye düşünerek daha kısa keser konuşmasını...
bugünün en komik yorumuValla bunu denicem
Canım benim eşimde çok gevezedir Aynen bende günün nasıl geçti diye sordummu Sabah yediği poaçadan başlar anlatmayaama bu benim hoşuma gidiyo rahatsız etmiyo beni Sadece çok fazla dürüst ve açıksözlü olması beni korkutuyo Mesela ortak bi arkadaşımızın kilo aldığını görünce : oohhaa oğlum bu ne hal ayı gibi olmuşsun diyemem ben mesela Ama o böyle konularda çok rahat
Birde merak ettim eşinin burcu ne Benim eşim yay burcu ve Yay burcunun en belirgin özelliğidir konuşkan ve açıksözlü olmak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?