allah razı olsun canım benim.benimde anneannem öyledir.ama evlendim görmüyorum onu artık.eş olunca farklı oluyor.düşünsene annen arıyor haticeeeeeeee kocan yine pot kırdı.ağlaya ağlaya dinliyosun böyle..
canım işin zor..bazen böyle insanlar vardır işte. Aslında çok konuştuğu için biryerden sonra saçmalayama başlıyor demekki. Bir ortamda onun haberi olmadan tüm konuşmalarını kaydetseniz. Sonrada sakin bir zamanda kendisine dinletseniz fark edermi acaba nasıl duruma düştüğünü yada göründüğünü
Arkadaşlar kafayı yicem yardımcı olun bana.yazmim diye yıllardır direniyorum ama patlicam artık.çok seviyorum aşığım oda beni seviyor çok şükür.ama eşimin sevmediğim bi özelliği var.elbette kimse dört dörtlük değil biliyorum diyeceklerinizi ama ben çözüm bulamıyorum..
çok fazla konuşuyor.hiç susmuyor.artık bazen isyan edecek duruma getiriyor çenesi.patronu,annesi,benim annem benim ailem onun ailesi,onun arkadaşları herkes gördüğü yerde sabır diliyor bana.her konuda fikri olur muhakkak ve bildiği yanlışsa bu yanlış demez.ben 4 senedir tanıyorum 1 kez ben haksızım demedi.her konuda haklıdır o.
Aile oturmasına gittiğimizde diken üstünde oturuyorum yanlış bir şey diyecekmi diye gözüm onun üstünde devamlı.ve tabiki sonuç şöyle oluyor.annem akşam arıyor hatice kocan yine bi pot kırdı deyip olayı anlatıyor.önce çıldırıyorum sonra eşimle güzelce konuşuyorum ama onun tepkisi : Bundan sonra annende kardeşinde bitmiştir benim için ne konuşurum ne gülerim gider oturur senle kalkarım muhabbette etmem deyip duruyor.
Sabah yine konuştum kuzenime kızkardeşlerimi kötülemiş ya ofO kızlar adam olmaz anne parası yer otururlar demiş.kuzenimde bizim kızlar pırlanta gibi öyle deme demiş.neyse ben sabah eşimle konuştum anlattım ya o kadar iyi niyetli güzelce anlatıyorum o bana bitti artık muhabbet etmem konuşmam gitmem gelmem dedi.bende ne yaparsan yap dedim..
Kızlar kusura bakmayın uzadı ama çözümsüz bir mevzu sadece paylaşmak istedim.allah kimseye bunu yaşatmasın.eşinizle ilgili kötü şeyler duymak çok zormuş.dua edin lütfen.çünkü ne annem eşimi şikayet etmekten vazgeçer nede eşim çenesi tutar...
yok canım annenlerede belırt takılmasınlar. Cunku onu duzeltmek ıcın uğraşırken bakarsınkı sen yıprqnmıssın. Evliliğin yıpranmış. Huylu huyundan vazgeçmez
bu tarz özellikler evlenmeden önce kendini açıkça belli eden şeyler zaten. Hani adam geveze olmadığını ne kadar gizlemiştir ki sizden. Birlikte illa ortamlara girmişsinizdir. Oralarda da konuşmuş herkesi sıkmıştır yine.. Bilemedim valla.
ayy çok güldüm yaa baştaki anlatımınaHer gören sabır diliyo demişsinya koptum
Benimde erkek arkadaşım çok konnuşur ama herzaman değil inan kafam almıyo çenesini diyorumki sus anlatayım sonra cevap ver sakın araya girip beni çıldırtma sıra ona gelincede lütfen kısa konuş uzatmadan anlat bak başım ağrıyo az bi sus diyorum napim tahammül edemiyorum artık çenesineSeni iyi anlıyorum ama senin durum daha farklı fazla konuşmaktan artık saçmalamaya başlamış napılır bilmiyorumki bilsem ben benim öküzü susturcam ama susmuyo ömrümü yedi
kız yok nerdeeee.annem o konuşsun diye yalvarırdı.evlendikten sonra bi gün baktım annesi buna boş konuşma yine sus deyip duruyor.tabi o günden sonra her gün bunlar oldu.ailesi yüzünden deli olmuşta olabilir.ailesinde bi tek akıllı yok
canım fört nişan söz döneminizde nasıldı, bu adam birden bire böyle olmadı ya...yada sen mi çok aşık-çok kördün
allah allah ilginçmiş :) sen o zaman başkalarının kocan hakkında sözlerine canını sıkmamayı öğreniceksin. Niye sana allah sabır versin diyorlar ayrıca. Ben buna da kızdım. Kime ne senin sabrından :)
bunu denicem ama kalıbımı basarım tek lokma değişmez.delirince bana bile sayıyoSabah dedimki demekki imanın zayıflamış bak yapma böyle dedim.doğru sen nurdan meleksin aileniz nur topu dedi. Valla hemö ağladım hem güldüm
ya yok ben öyle öle bite evlenmemiştimki..dedim ya bi arkadaşa hani annemler biz hepimiz konuşsun diye beklerdik.ya bilmiyorum böyle değildi işte
Valla siz anlatınca babam canlandı gözümde. Benim babam çok konuşmaz. Ama konuştumu annemle birbirimize bakarız aman ne saçmalayacak diye. Espri yapar, komik olduğunu düşünür kendince ama dozunu kaçırır hani afedersiniz ama bir laf vardır akım derken b..kum der. Ölürüm sinirden. Annem de çok kızar, uyarır. Ama aynen eşinizin verdiği tepkiyi verir. Tamam birdaha konuşmam, sen tek git ben gelmem falan der. Annem kadın yazık üzülür ileride dünürler geldiği zaman ne yapacağız bu adamla diye. Benimde tek korkum o. Malesef bunun yaşlada ilgisi yok. Annem hep yaşı ilerledikçe belki olgunlaşır, ağırlaşır diye düşündü ama insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Üzgünüm sizin için de ama gözümün önünce canlı örneğim olduğu için söylüyorum. Alışmaya çalışmaktan başka çare yok malesef.
Hahahahahah. Çok komik gerçekten
Üstüne fazla gitmeyin, sadece yıpranırsınız. Bizimde bir akraba var sizin eşiniz gibi, içinde kötü niyet yoktur hiç.
İdare ediyoruz , kalp kırmaya gerek yok.
Yalnız kötü haber, yaşlandıkça daha çok konuşuyorlar
Belki de adam dobralığından böyledir olamaz mı ?
Doğruları hiç çekinmeden söyleyen tipler vardır ya , onlardan herhalde eşiniz..
Tabi bunları şahıslarında yüzüne karşı direk söyleyebiliyorsa dobralık olur, arkasından konuşuyorsa olmaz..
inanasım gelmedi...çok ilginç, farkında değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?