Koca nerde ne diyeceğini bilmiyor.herkese rezil oluyorum :(

Yok canım annenlerede belırt takılmasınlar. Cunku onu duzeltmek ıcın uğraşırken bakarsınkı sen yıprqnmıssın. Evliliğin yıpranmış. Huylu huyundan vazgeçmez

Bu tarz özellikler evlenmeden önce kendini açıkça belli eden şeyler zaten. Hani adam geveze olmadığını ne kadar gizlemiştir ki sizden. Birlikte illa ortamlara girmişsinizdir. ORalarda da konuşmuş herkesi sıkmıştır yine.. Bilemedim valla.

bunu denicem ama kalıbımı basarım tek lokma değişmez.delirince bana bile sayıyo Sabah dedimki demekki imanın zayıflamış bak yapma böyle dedim.doğru sen nurdan meleksin aileniz nur topu dedi. Valla hemö ağladım hem güldüm

ayy çok güldüm yaa baştaki anlatımına her gören sabır diliyo demişsinya koptum

benimde erkek arkadaşım çok konnuşur ama herzaman değil inan kafam almıyo çenesini diyorumki sus anlatayım sonra cevap ver sakın araya girip beni çıldırtma sıra ona gelincede lütfen kısa konuş uzatmadan anlat bak başım ağrıyo az bi sus diyorum napim tahammül edemiyorum artık çenesine seni iyi anlıyorum ama senin durum daha farklı fazla konuşmaktan artık saçmalamaya başlamış napılır bilmiyorumki bilsem ben benim öküzü susturcam ama susmuyo ömrümü yedi

yok canım annenlerede belırt takılmasınlar. Cunku onu duzeltmek ıcın uğraşırken bakarsınkı sen yıprqnmıssın. Evliliğin yıpranmış. Huylu huyundan vazgeçmez

zaten annemlerle konuşmanın vakti geldide geçiyor.konuşcam bugün dicem sizin yüzünüzden eşime düşman oldum.resmen adamla hergün bu konular yüzünden tartışır olduk ya

kız yok nerdeeee.annem o konuşsun diye yalvarırdı.evlendikten sonra bi gün baktım annesi buna boş konuşma yine sus deyip duruyor.tabi o günden sonra her gün bunlar oldu.ailesi yüzünden deli olmuşta olabilir.ailesinde bi tek akıllı yok

canım bende gülüyorum artık halime valla Seninki gibi işte benimki bi konuyu konuştuğum zaman araya girmese ölür.hiç konuşmasa ee hımm der durur.

Allah allah ilginçmiş :) sen o zaman başkalarının kocan hakkında sözlerine canını sıkmamayı öğreniceksin. Niye sana allah sabır versin diyorlar ayrıca. Ben buna da kızdım. Kime ne senin sabrından :)

canım fört nişan söz döneminizde nasıldı, bu adam birden bire böyle olmadı ya...yada sen mi çok aşık-çok kördün

ya yok ben öyle öle bite evlenmemiştimki..dedim ya bi arkadaşa hani annemler biz hepimiz konuşsun diye beklerdik.ya bilmiyorum böyle değildi işte

kesinlikle çözümsüz ama önce annemle sonra eşimle konuşup bi süre görüştürmicem sanırım..

çok güldüm okurken başlığınıza ve anlatımınıza normalde erkekler eşlerinden çok konuşuyorsun çeneni tutamıyorsun patavatsızsın die şikayetçi olur bu defa bir bayan olmuş Allah yardımcın olsun ne diyeyim ama insan patavatsızsa onu düzeltmek zordur bence şahsen bendede var patavatsızlık aklımdan geçen birden dilime gelebiliyor ben genelde sinirlenince yapıyorum bunu ama senin eşinin ki dedikoduvari olmuş biraz sanırım:44:

Hahahahahah. Çok komik gerçekten
Üstüne fazla gitmeyin, sadece yıpranırsınız. Bizimde bir akraba var sizin eşiniz gibi, içinde kötü niyet yoktur hiç.
İdare ediyoruz , kalp kırmaya gerek yok.
Yalnız kötü haber, yaşlandıkça daha çok konuşuyorlar

Valla siz anlatınca babam canlandı gözümde. Benim babam çok konuşmaz. Ama konuştumu annemle birbirimize bakarız aman ne saçmalayacak diye. Espri yapar, komik olduğunu düşünür kendince ama dozunu kaçırır hani afedersiniz ama bir laf vardır akım derken b..kum der. Ölürüm sinirden. Annem de çok kızar, uyarır. Ama aynen eşinizin verdiği tepkiyi verir. Tamam birdaha konuşmam, sen tek git ben gelmem falan der. Annem kadın yazık üzülür ileride dünürler geldiği zaman ne yapacağız bu adamla diye. Benimde tek korkum o. Malesef bunun yaşlada ilgisi yok. Annem hep yaşı ilerledikçe belki olgunlaşır, ağırlaşır diye düşündü ama insan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Üzgünüm sizin için de ama gözümün önünce canlı örneğim olduğu için söylüyorum. Alışmaya çalışmaktan başka çare yok malesef.

Belki de adam dobralığından böyledir olamaz mı ?

Doğruları hiç çekinmeden söyleyen tipler vardır ya , onlardan herhalde eşiniz..
Tabi bunları şahıslarında yüzüne karşı direk söyleyebiliyorsa dobralık olur, arkasından konuşuyorsa olmaz..

gerçekten şu an ölmek istiyorum dediklerinden sonra :26:

ay şakamı bu

allah var arkalarından konuşmaz iyi demişim doğru söylemişim der durur bana devamlı.dediklerinin çoğuda doğrudur.ama her doğru her yerde söylenmez.insanın annesine kızı şikayet edilirmi ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…