Koca nerde ne diyeceğini bilmiyor.herkese rezil oluyorum :(

bende artık gülüyorum baksanıza bende kendime patavatsız derdim ama eşimi görünce şükrettim valla allaha töbe yarabbim ya kız kardeşime takılır dururdu.kardeşim dayanamadı gelme sözüme dedi.aile karıştı.çok fena allah kimseye vermesin

ama eğlencelide olabilir aslında o sana takılsın sen ona

gerçekten şu an ölmek istiyorum dediklerinden sonra :26:

ya sizin moralinizi bozmak için söylememiştim lütfen kusura bakmayın sadece böyle bir eş birtek sizin başınızda yok bunu bilin istedim. Daha bile beterleri var. Düşünün siz aşık olup evlenmişsiniz. Daha tolere edebilirsiniz. Ama annemler evlenirken aşk meşk yok tabi. Annem bazen bana tanıma imkanı verilseydi kesinlikle bu adamla evlenmezdim der. Yani artık eş dostta alıştı babama gülüp geçiyor ama biz mahçup oluyoruz. En son lafı en baş söyler. Sadece oda değil. Moralinizi düzeltmek için anlatıyorum. Babamla bir konu hakkında büyüktür fikir alalım düşüncesiyle konuşulmaz. Örneğin iş ile ilgili sorunum vardı ailecek konuşup karara bağlayalım istiyordum. Annem çok mantıklı kadındır ama babam zaten konuşmaz doğru düzgün, birde 2 laftan sonra ama birde şu açıdan bakmak lazım deyince başlar küfür etmeye. Ne haliniz varsa görün demeye. Büyük gibi aklı başında muhabbeti olmaz. Yani daha çok şey var ama babam sonuçta seviyorum, değiştiremem kabullendik. Ama herkesin kusuru vardır. Babam bu bakımdan tahammül edilemez olsada ailesi ve çocukları için canını verebilecek bir adamdır o ayrı. Artıları eksilerini bastırıyor yani. Sizde bu şekilde düşünün. En azından muhabbeti seven bir eşiniz var. Birde eve geldiği gibi tv karşısına geçip ağzını açmayan biri olsaydı emin olun daha çileden çıkartırdı.

canım yok takıldım :) bende kabullendim yapabileceğim bir şey yok çünkü.ağzını açmasa diye yalvardığım günler oluyor.ama napalım.illa küseceksin yoksa o ortamda konuşmadan kalkmaz konuşunca herkesi güldürür ama salaklığına güler millet.bende güler geçerim.çözümü yok dedim ya..sadece sabredip susmam gerekiyor biliyorum.inşallah düzgün bi eş bulursun tatlım sen :)))

Bu boyutta olmasa da babam da boyle. Insanlarin icinde de cok sacmalar bazen, bizi rezil eder. Biz alistik, takmiyoruz.

Eskiden bu kadar degildi. 54 yasinda. Gittikce daha beter oluyor bu modeller soyliyim.

Senin ailen de az degilmis ama. Niye bu kadar laf tasiyip ortalik karistirmaya meraklilar ki? Adam yola gelmiyor iste, sen uzuldugunle kaliyorsun. Sen ailene soyle, esin sacmaladigi zaman ciddiye almasinlar, huyu bu deyip gecsinler. Zirt pirt seni arayip da "huu bak bu sefer ne pot kirdi ha" deyip durmasinlar. Ben buna cok sinirlenirdim iste.

Fitrat meselesi bu. Agizlarini tutamiyorlar, konusmadan once dusunemiyorlar iste. Psikolog filan denmis, ama onlar ne yapsin. Degismezler, ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin yani. :)

İnşallah vallahi bu yüzden uğraşıyorum bende. Herkes babası gibi birini ister bende tam tersi :)

zaten eşime tam alışmışken insanların arayıp bak bunu dedi bu sefer demesi beni çıldırtıyor.bi daha ararlarsa o zaman söyleseydin beni arayıp üzmeyin ya dcem.

Arkadasimda bana derttli dertli anlatmisti.isyerinden kizlarla anlasmslar yemege cikmislar esleriyle.Esra hepsinin kocasi efendi akli basinda oturup yemeklerini yiyip kalktilar.benim ki bos bos konusuyor.garsonla guya sakalasma adina dgisik degisik konusuyor.cok utandim.kizlarda o konustukca yuzlerini asti rahatsiz oldular belli.etlerim lime lime oldu lar belli.bidaha grup yemeklerine cikmam demisti.zor is.allah kolaylik versin

benım amcam var bıtane sana onu anlatayım halıne sukret bence... tamam amca baba yarısı ama adamda oyle bı cene oyle bı patavatsızlık varki evıne kımse gıtmez oldu.. karısını kızını oglunu cinlendırme noktasına getırıyo. yalan soyluyo eger bı olayda haksızlıgı ıspat edılırse dırek yalana basvuruyo bildiğin yalan bırtlıyo yani. amcamın karısı yanı yengem ve kuzenım artık elaleme karsı hasta demeye basladı cunku hakıkaten normal degıl ınsanlara ıcınden gelenı soyluyo misal o an bana gıcık kaptıysa baslıyo saydırmaya susmuyoda. bence sende esını o sekılde savun tabıkı hasta deme :))))) ama kotu nıyetınden degıl agzından pat kut cıkıyo kımse dort dortluk degıl anne bunun yapısıda bu napabılırım gıbı acıkla... yada en kotusu bence hiiiç kendıne dert etme esım susmaz dıyosun annem vazgecmez dıyosun.. ortada kalan başı agrıyan sen olacagına he de gec..

ya tamam kişiliktir diyelim, belki ruhsal bir tepkidir yani psikolojiktir diyebileceğimiz bir durumdur, ama şöyle bir yanlış da varki, ailenin de arayıp eşinin bu durumuyla ilgili sana sürekli rapor vermeleridir. büyükler büyük gibi davranıp onun bu yanlışını günyüzüne çıkarıp aşikar ediceklerse onların büyüklüğünden olgunluğundan şüphe ederim. ortada düzeltilmesi gereken bir durum var ve bu adam sizle evlenmeden önce sus pus bi adamsa yani kendi ailesine de sorduğunuzda bu adam böyle biri değildi birden böyle oldu diyorlarsa ortada sağlık sorunu var.ve böyle gitmez bu iş, seviyorum deyip hem de şikayet etmek sizi çok yıpratır...

canım bende gülüyorum artık halime valla Seninki gibi işte benimki bi konuyu konuştuğum zaman araya girmese ölür.hiç konuşmasa ee hımm der durur.

başın ağrıyo dimi o konuşurken:84::84:

adam sustan anlamıyo ayol bazen teli kapatcam susmazsan diyorum çünkü soruyo kendi cevaplıyo sonrada kendi verdiği cevapla kavga ediyo

Allahım allahım benım eşimde hiç konuşmaz azından zorla laf alırım valla tvye bakar kalır öyle bende bundan sikayetcıyım napacaz?
bence oluruna bırak arkadaşım nasılsa öyle olsun sen seviyosan kocanı cevrenızdekilerde öyle kabul etsın.değiştiremeessın yani.

aynı durum stop

kız pofidik alemsin Güldürdün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…