Koca olacak şahıs bana tekme attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pes ya kadın kadın kurduymuş derlerdi inanmazdım,nerdeyse ben haksız çıkacam,Ben 1.50 lik kadınım boğazını sıksam ne 1.80 lik adamın,adam tekme tokat girmiş, sessiz kal boşanmayacaksandan konu nerelere gitti.
Kadın kadının kurdu evet ama bu kadın kadını yer manasında değil, kadın kadının ciğerini bilir manasındadır.

Kadın kadının kurdu evet ama bu kadın kadını yer manasında değil, kadın kadının ciğerini bilir manasındadır.
Bak çok mantıklı. Aslı, insan insanın kurdudur. İnsan insanı yer o yüzden sağlam bir devlet gerekli. Ya devlet başa ya kuzgun leşe... Ama madem kadın diye değiştirdiler bunu, doğru diyorsun. Biliriz birbirimizi 👍🏻

Kaç gündür moralimiz zaten bozuk haberlerden dolayı.Bugün koca olacak şahıs ki hiçbir zaman beceremedi koca olmayı,2 saat telefonla konuştu,ben de o konuşurken arada salak gibi türk kahvesi ikram ettim.neyse bu şahıs içti sonra uzuuuun tlf konuşması bitti ve kimmiş o dediğimde sana ne ?dedi.Ben de tabi insan olduğum için sinirlendim ki karşımdaki şahısın insan olamadığını unutmuşum.Birbirimize girdik tekme tokat,ettiği ağız dolusu küfürleri saymıyorum bile ve sonuç olarak bana tekme attı.Bu durumda ne yapmam gerekiyor şu an bacağım çok ağrıyor,ettiğim bedduaların haddi hesabı zaten yok.Annem babam deseniz yaşlı,babamın bir sürü kronik rahatsızlıkları var,evde 2 çocuk biri ergenlik bunalımında ki bu evde bunalıma girmeyen çocuk mu olur.Ne yapmam gerekiyor,tecrübeli şahıslardan yardım istiyorum,ne yapmam gerekiyor.Canım çok sıkkın,ondan bu yaptıklarının cezasını çekmesini istiyorum.Bana nasıl el kaldırır,bana nasıl orantısız güç kullanır.sinirden çıldıracam.
Malasef çocuklar olunca boşanmak öyle kolay olmuyor . Öncelikle sakin olmaya çalışın . Çocukların gözlerinin önünde mi.oldu bu olanlar neden sanane diye cevap verdi hep mi boyle birisi biseye mi canı sıkıldı bilemiyoruz ama her nolursa olsun şiddet en kötü durum . Gücü size mi yetiyormus hoduk asla konuşmayın bir süre 😔

Bak çok mantıklı. Aslı, insan insanın kurdudur. İnsan insanı yer o yüzden sağlam bir devlet gerekli. Ya devlet başa ya kuzgun leşe... Ama madem kadın diye değiştirdiler bunu, doğru diyorsun. Biliriz birbirimizi 👍🏻
😴
önce kim başlattıysa o beklesin raporu diğeri alsın bence tahrik var 😁
okuduğundan zerre bi şey anlamışsın,yazık çok yazık

Aa evet sen boşanmayacaksan sus dayağını ye otur diyendin di mi?Lafa bakarım laf mı diye ……
Boşanmamak için bahaneleri sayan sizdiniz.
Bekarların ve ruh hastası eşi olmayanların yorumunu ciddiye almıyorum,şu an bekar olsaydım ben neler yazardım kim bilir..
Pardon ben ciddiye alınmayan gruptayım.🙄

Aa evet sen boşanmayacaksan sus dayağını ye otur diyendin di mi?Lafa bakarım laf mı diye …
Doğru siz kocanızın küfürlerine pardon laflarına bakıp boğazınıza sarılırsınız anca.Hayır ikinizde şiddet uygulamışsınız.Bunun neresini savunuyorsunuz hala?

okuduğundan zerre bi şey anlamışsın,yazık çok yazık
az önce telefonda görüştük kendisiyle,kendisi ruh hastası psikopat,neymiş ben boğazını sıkmışım ondan tekme atmış.

Hatta adam koruma talep edecem vs gibi bir şeyler söyledi neyse her tarafında çizikler varmış bu durum beni korkutmadı tabiki ben bu duruma sessiz kalmam,ama ne hakla ne hakla bunu aklım almıyor.Mağduru oynayacak kadın değilim burda,kendi bedensel gücüyle beni eş tutuyor.

Ay ben mi dedim boğazını sıkmışım , her yerinde çizikler varmış koruma talep edecekmiş diye . Gayet de anladım okuduğumu yani.
Ama neyse ben karışmayayım , benim de kocam ruh hastası değil çünkü

Linç tayfasının tek tek hepsinin profiline baktım,hepsinin profili gizli.Yazacak çok şey var da yorumsuz paylaşıyorum.Yorumlarınıza cevap verme tenezzülünde bulunduğum için kendimden özür diliyorum

Ya kadın şiddete uğramış gelmiş burda hem cinslerinden fikir istiyor nasıl cezasını çektirirm diyor çoğunuzda bir dalga bir küçük görme kadının yazdıklarına beğenmeyen emoji . Bir teselli verin önce bir geçmiş olsun iyimisin deyin ya sonrasını düşünür fikir alışverisi yapılır hop boşan demesi çok kolay 2 çocuk ve hasta bir aile belki maddi özgürlüğü de yok ne kadar vurdumduymaz insanlar cidden kadının düşmanı gene kadın

Linç tayfasının tek tek hepsinin profiline baktım,hepsinin profili gizli.Yazacak çok şey var da yorumsuz paylaşıyorum.Yorumlarınıza cevap verme tenezzülünde bulunduğum için kendimden özür diliyorum
Allah aşkına cevap vermeyin. Benim kocam yapmaz diyenler de yaşayınca bakalım darp raporu alıp boşanmak böyle basit olacakmi

Ya kadın şiddete uğramış gelmiş burda hem cinslerinden fikir istiyor nasıl cezasını çektirirm diyor çoğunuzda bir dalga bir küçük görme kadının yazdıklarına beğenmeyen emoji . Bir teselli verin önce bir geçmiş olsun iyimisin deyin ya sonrasını düşünür fikir alışverisi yapılır hop boşan demesi çok kolay 2 çocuk ve hasta bir aile belki maddi özgürlüğü de yok ne kadar vurdumduymaz insanlar cidden kadının düşmanı gene kadın
kadın şiddete mi uğramış?
Önce bi güzel herifi pataklamış boğazını sıkmış, cırmalamış kedi gibi, adam da tekme atmış sonunda.
kimse adama iyi yapmış oh olmuş demiyor zaten burda . yol da gösterdik gayet ciddi bir şekilde ama kendisinin yardımcı olmaya çalışanlara verdiği cevaplar ortada.
Bizi ciddiye almadığını söylediği için haliyle biz de almadık kendisini ciddiye

Öncelikle teşekkür ediyorum,bu tür komik olduğunu sananların hepsinin profili gizli,çoğu belki de çoluk çocuk,yorumlarını ciddiye bile almıyorum.Ne kadar yazık,benim kocam asla yapmazcılar,hepsini Allaha havale ediyorum.Benim zaten moralim bozuk,yok ya hemen boşan ya da kocanı sinirlendirme tarzı ya da ben olsam kapıya koyarım anında tarzı saçma sapan yorumlar.Sanki o kocayı kapıya koyunca anında gidiyor.Klavye delikanlıları buraya doluşmuş,en ufak bir şeyde anne babalarının arkasına saklanırlar,burda bana yarım akıllarıyla akıl vermeye kalkıyorlar hem de eleştirerek,dalga geçerek,gülen emojiler atarak.Düşmez kalkmaz bir Allah söyleyeceğim bu kadar.

Allah aşkına cevap vermeyin. Benim kocam yapmaz diyenler de yaşayınca bakalım darp rapiru
kadın şiddete mi uğramış?
Önce bi güzel herifi pataklamış boğazını sıkmış, cırmalamış kedi gibi, adam da tekme atmış sonunda.
kimse adama iyi yapmış oh olmuş demiyor zaten burda . yol da gösterdik gayet ciddi bir şekilde ama kendisinin yardımcı olmaya çalışanlara verdiği cevaplar ortada.
Bizi ciddiye almadığını söylediği için haliyle biz de almadık kendisini ciddiye
Adam sanane dedikten sonra laf dalaşı olmuş ve önce adam davranmış kadında o sinir ve telaşla adama karsilik vermiş oturup dayağıni mi yeseydi kadınlar da sinirlenip kendini kaybedebiliyir hem kaybetse n'olacak bir kadın kendini adama zarar veremez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X