Koca parasi

Evliliğin en başından beni para isteme konumuna düşürme. Okudum ki evliliğim de rahat olim para konusunda diye, ama olmadı. Bu yüzden senin bana atanamadigimi hissettirmemen lazım demiştim.

Kendisi benden habersiz cüzdanima para koyuyor. Allah razı olsun.

Yoksa ister miydim evet şimdi düşünüyorum da isterim. Sanırım bu karşıdaki kişinin karakteri ile de ilgili. Her yönüyle beğendiğin kocan varsa istemem ek için bir sebeb yoktur ki diye dusunmekteyim. İlk iki yıl da belki utanilir. Ama zaman geçtikçe utanma kalmaz diye düşünmekteyim.

Merhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )
kendi keyfim için 300-500 harçlık alırım. zaten tüm masraflar eşimin maaşıyla ödeniyor.

Desin ki bana düşük limitli bi kredi Kartı çıkart bşy olursa oradan harcarım

ek kart çıkartsın sorun kalmaz, ben çalışmadığım dönem öyle yapıyordum.. gerçi hala öyle yapıyorum bir çok harcamayı :27:

Merhaba aklima takildi su is yakin bi arkadasim yakin bi zamanda evlendi ve kocasindan para isterken utandigini soyledi garibime gitti siz calismayan evli bayanlar kocanizdan para isterken utanmaniz oluyomu ya da siz demeden esinizmii cikarip veriyo merakettim babadan istenilince pek utanilmiyoda ( kizlar icin )

Çalışan biriyim eşimden hiç para istemedim, onun her hesabı, kartı bendedir yine de hesap kitap yaparken parasız kalınca isteyemem=)) bu aralar ders veriyor bana kocadan nasıl para istenir diye, henüz eğitim aşamasında olduğumdan çok yardımcı olamıyorum bu konuda.

İstememe gerek kalmıyor Zaten banka hesap kartının biri ben de devamlı sonuçta evin ihtiyaçlari,şahsı ihtiyaçlarım vs için para gerekiyor ve bunu eşin düsünmesi gerekiyor diye düşünüyorum..

Çalıştığım için istememe çok gerek kalmıyor ama ben de bittiği zaman isterim çekinmem o da ister.
Para isteyemeyecek kadar çekindiğim biriyle evlenemezdim zaten, biz bekarken, öğrenciyken bile birbirimizden isterdik, o yüzden evli insanların arasındaki bu mesafe bana ilginç geliyor, anlayamıyorum.

Back
X