- 8 Ekim 2017
- 140
- 86
- 18
- Konu Sahibi Yorgunbeden
-
Neden gideyim ki onlarda bu durumun farkında ve benim mutluluğum için ses çıkarmıyor. Ama arkamdalar bu yüzden dahi sorun yaşamıştık zamanında ailem arkamda diye. Ben annesi ile görüşmüyorum diye kısasa kısas yapıyor aklınca. O ruh hastası bebek kucağımda iken bana vurdu bunu aileme söyleseydim ortalık karışırdı. Insan utancına ailemin yüzüne bakamaz onlar eşime hep iyi davranıyor o halen nankörlük pesindeArtık olan olmuş ama eşinizin yaptığı gerçekten hiç hoş değil. Aileniz yanınızdaysa , arkanızdaysa gidin birazcık onların yanına ? Belki hatasını anlar . Hiç tahammülüm yok aileye karşı yapılan saygısızlıklara . Kendilerini ne zannediyorlar acaba ..
Kaçmanın verdiği utancliktanEee siz yetmemiş bir de bebek yapmışsınız böyle bir adamdan. Dedikleri gibi olan olmuş ama ailenize çok üzüldüm.
Emin ol bu farklı bisey kaçtığım ve onları üzdüğüm için o kadar çok pişman oldum ki zamanında boşanıp çevrenin diyecekleri ile bi kere daha burukluk yaşasınlar istemedim cezamsa cekeyim dedimEee siz yetmemiş bir de bebek yapmışsınız böyle bir adamdan. Dedikleri gibi olan olmuş ama ailenize çok üzüldüm.
Neden gideyim ki onlarda bu durumun farkında ve benim mutluluğum için ses çıkarmıyor. Ama arkamdalar bu yüzden dahi sorun yaşamıştık zamanında ailem arkamda diye. Ben annesi ile görüşmüyorum diye kısasa kısas yapıyor aklınca. O ruh hastası bebek kucağımda iken bana vurdu bunu aileme söyleseydim ortalık karışırdı. Insan utancına ailemin yüzüne bakamaz onlar eşime hep iyi davranıyor o halen nankörlük pesinde
Vuran kaynanaydi. Kısasa kısası annesiyle görüşmüyorum diye kendi de gitmiyor telefonda görüşüyor sadece derslik tavırlar içersinde ailemin yanına gideceksem kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyor annem çalışıyor bebeğime bakıcı tutup üç kuruş vasıfsız eleman maaşı ile zor yük olmak istemiyorum. Maddi durumları ahım şahım durumunda değil. Geleceğim adına da kaçmak gibi anı ve salakça koru körüne adım atmak istemiyorum. Açıktan okuyorum üniversitem bitsin çocuğum kreşe verilecek yasa gelsin ben ise o kreşe gider. Bu zamana kadar hayat ne gösterir bilinmez. Anı karar verip hayatıma maal olmasını istemem he bu pişman olurum diye düşünce değil. Kararımı verdiğim zaman ayaklarımın üzerinde durabileyim diyeE hala neden gideyim ki diye soruyorsunuz ?
Ailenize saygısı yok , dolayısı ile size de ..
Size vurdu , saçma sapan kısasa kısas yapıyor siz hala neden gideyim diye mi soruyorsunuz ?yanlış yazdınız herhalde ‘neden kalayım ?’ diyecektiniz ..
Ne konuşacaksın ki annesi kendi dedi boşan boşan diye oğlu da yeter alıp başımı gidecem ikinizi de bırakıp dedi git diyor kadın hayatımda böyle değişik cinsler görmedim yaşadıklarım o kadar dolu dolu şeyler ki cevremde ki arkadaşlarım şaşıp kalıyorEşiniz olgunlaşmamış ve annesinin etkisinde kalıyor büyük ihtimalle.Böyle tip kayınvalideler oğullarını gerçekten sevmiyor gelinle rekabet etmek için oğluna kullanıyor.Siz evi terk etseniz eşinizin de eski kıymeti kalmaz kayınvalideniz için emin olun.Tabii ki evladı atmaz satmaz ama çok da üstüne düşmez.Eşinizi karşınıza alıp konuştunuz mu hiç?
Hakikaten ya, sanki evlenirsem ben de bunları yaşayacak gibi sanıyorum.KK anlatılan eşlerden yaka silktim vallahi saçma sapan oturmamiş karakterler
Neden gideyim ki onlarda bu durumun farkında ve benim mutluluğum için ses çıkarmıyor. Ama arkamdalar bu yüzden dahi sorun yaşamıştık zamanında ailem arkamda diye. Ben annesi ile görüşmüyorum diye kısasa kısas yapıyor aklınca. O ruh hastası bebek kucağımda iken bana vurdu bunu aileme söyleseydim ortalık karışırdı. Insan utancına ailemin yüzüne bakamaz onlar eşime hep iyi davranıyor o halen nankörlük pesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?