Bende guldum bukadar cok yorum yapilacagini beklemiyodum oglum noldu anne niye guluyosun diyo babana guluyorum dedim babammi var internette dedi
Arkadaslar ben cok fazla konu acmam bu konuyu acarkende tereddüt ettim..kocam tuvalette uzun kalir normalde sorarim napiyosun bu kadar zaman diye sordugun soruya bak der yada guler.gecen gece yattik uyuduk bende adetliyim karnim cok agriyordu ben donup duruyorum yatakta oda uyuyamadi bi sigara yakti tuvalete girdi baktim çıkmıyor gittim kapisina dinledim napiyo bayildimi diye dusundum: ) duyduklarima inanamadim sakur sukur sesler geliyor arada ve cikacagindada nefes alip verdi derin derin baktim cikiyor hemen yattim nefes nefese kalmissin noldu dedim bisey yok hadi uyu dedi karnin agriyosa hap getiriyimmi dedi yok istemem dedim noldu ya sen bosaldinmi tuvalette dedim ne bosalmasi dedi sonra baktim bana sariliyo yakinlasiyo fln ben adetliyim dedim sonra yattik uyuduk zaten yaz gunu sabah kalkinca dusunu aldi gitti 37 yasindan sonra azdimi kocama ne oluyor
Aynen canim yaa istemiyorum mastürbasyon yapmasini dinende uygun degil tabi ben ilk defa karsilastim bu durumla merak ettim bukadar uzun sure ne yapiyo dedim inanin bayildi fln sandim bazi arkadaslar yok efendim kapi dinliyomusumda yok kocama Allah sabir verecekmiste buna benzer yorumlar yapmislar herkesin kendi dusuncesi saygi duyarim
Evet bende merak ettimhala belli olmadımı merak ettik
Neyine alinicam cogu sacmaliyo isteahaha ee napıyomuş kız seninki wcde öğrenebildin mi
ayrıca yorumlara alınmamana sevindim espri yapıyoruz hihi
Valla ben merak etmiyorum artik!Evet bende merak ettim
Canim baksana bende yapiyorum nevar bundan daha dogal diyolar bunu diyenlerde evli sasirdim dogrusu bide durmuslar bana sen kucukken cinsel egitim almadinmi diyolar yok almadim!!! nerde veriliyor bu egitim kac seans suruyor sertifika veriyolar mi ???onu diyenler, kendi de yapıyodur da ondann..
kişi kendinden bilir işi
Bence wc ve lavabo arasinda kapi olmasi cok daha hijyenik bana pis gibi geliyor digeriEvet genelde muhafazakar ev sahipleri evlerini böyle yapiyorlar. Çünkü abdest alma durumlarinda tuvaletin olduğu yerde abdest alinmaz ya. Ondan dolayi yani..
ölücem şimdi ahahahahgtrswarsfjdsted koptummmmmmmmmbende wcden ağlayarak çıkıyorum..
kocam görse sevgılımden ayrıldım sanar..
ne bılcek pokumla vedalaşmamın böyle acıklı oldugunu
Öl ozaman napıyımölücem şimdi ahahahahgtrswarsfjdsted koptummmmmmmmm
sanamı dedim ben millian adlı üyenin msjına koptum alla alaaa sinirlendiriyosunuz adamı sanki senin ilk msjına güldümÖl ozaman napıyım
Başlığı değiştirdim benden cok sizler merak ediyosunuz ben biraktim neyaparsa yapsın..tuvalete gizli kamera koyunmadem o kadar meraklandınız.
Az olmus az daha at İkonlarısanamı dedim ben millian adlı üyenin msjına koptum alla alaaa sinirlendiriyosunuz adamı sanki senin ilk msjına güldüm
bi kes yaa sinirlendim ağzıma geleni sayıp ban yemek istemiorum senle muhattap olmadım bana bulaşıyosun bi oku ben neye kopmuşum ala alla safmısın nesinAz olmus az daha at İkonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?