- 15 Kasım 2013
- 505
- 697
- 323
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
-
Cok güzel güle güle oturun...:)
Mutlu mesut oturmayı nasip etsin.
maşaallah güle güle oturun çok şirin
maşallah aşkla oturun :)
Çok teşekkür ederim amin :)))güle güle oturun aşkla huzurla
Yok deri değil normal keçe servislerden eminönünden almıştım mutfak tarafında da kırmızılarından var hatta teşekkür ederim :)güle güle oturun, yemek masası üzerindeki deri runner mı?nereden aldınız, çok hoşmuş
Çok teşekkür ederimm :) evde ztn eksikler var yavaş yavaş alıcaz inşallah sırada 3 tane fotoğraf bekliyor çerçevelencek işte zamanla yapıcaz :))Gule gule oturun:)
Oturma odanizin duvari bi tablo vb. İstiyor bence :)
Allah gonlune gore versin canm evin icinde huzurun olsun da bi cerceven eksik olsun:)Çok teşekkür ederim amin :)))
Yok deri değil normal keçe servislerden eminönünden almıştım mutfak tarafında da kırmızılarından var hatta teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederimm :) evde ztn eksikler var yavaş yavaş alıcaz inşallah sırada 3 tane fotoğraf bekliyor çerçevelencek işte zamanla yapıcaz :))
Allah gonlune gore versin canm evin icinde huzurun olsun da bi cerceven eksik olsun:)
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimÇok güzel herşey aşkla kullan musmutlu yaşa betülcüm
Teşekkür ederimm valla güzel yorumlarınız beni mutlu ettiÇok güzel Güle güle sağlıkla oturub
Çooook teşekkür ederimçok beğendim çok şeker güle güle oturun
Çok teşekür ederim aminn hepimize :)aşkla mutlulukla sağlıkla oturun inş
Biz bütün mobilyaları inegölden aldık tanıdığımız vardı yani öyle bilindik bir marka değil ama yinede kaliteli ürünler inegöl zaten mekanı :)koltuklarını çok begendim nerden aldın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?