Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocacııııığıma sürpriz yapmak istiyorumm yardımm :)
Vay be ne kadınlar var. Okuyunca kendimi amazon ormanlarında hissettim Taaa sevgililik dönemlerinde yapardık bunları, simdi işim olmaz o bana sürpriz yapsın.
bende okuyunca kendimi odun gibi hissettim.. zaten sürpriz yapacak halim yok pekte yine de bir sürpriz yapsam mutlu olur kerata doğumdan sonrasını bekleyecek artık yapacak birşey yok :)
sevdiğin insan için bunları yapman da bence çok güzel bu arada konu sahibesi :) bende normalde de bir odunluk olduğu için öneriler balonlar falan çok güzel geldi açıkçası.. bence erkeklerin beklediği güler bir yüzle karşılamak çocuk gibiler zaten... ben koca bebeğim diyorum kendisine o yüzden
Kızlar Eşimı mutlu edecek birşey yapmak istiyorum fazla maddiyata dayanmayan onu şaşırtacak mutlu edecek bir sürpriz yapmak istiyorummm ayrıca eve giriş çıkış saatlerimizde aynıı evede birlikte gidp geliyoruz ne yapabilrm evde de birşey olabilri ama ne nasılll ((
öncelikle güzel bir yemek yap... tüm gün güleryüzlü ol..güzel sözcükler kullan.değerli olduğunu hissettir... yemeğin sonunda ufak bir hediye verebilirsin.. bu bir anahtarlık bile olabilir.... sonrasında güzel bir film seçin ve mısır patlatıp sarmaş dolaş izleyin..." HATIRLANACAK BİR ANI" adlı film iyi bir seçenek olur... sonrasında da internetten şöyle birşey sipariş edip.... http://www.camasirim.com/Dagi-Yari-Dolgulu-Gecelik-5914-Blair_6191.html#0... geceyi böyle bitirirsen adam mest olur bence
öncelikle güzel bir yemek yap... tüm gün güleryüzlü ol..güzel sözcükler kullan.değerli olduğunu hissettir... yemeğin sonunda ufak bir hediye verebilirsin.. bu bir anahtarlık bile olabilir.... sonrasında güzel bir film seçin ve mısır patlatıp sarmaş dolaş izleyin..." HATIRLANACAK BİR ANI" adlı film iyi bir seçenek olur... sonrasında da internetten şöyle birşey sipariş edip.... http://www.camasirim.com/Dagi-Yari-Dolgulu-Gecelik-5914-Blair_6191.html#0... geceyi böyle bitirirsen adam mest olur bence